Informatie Analist | Den Haag

Sorry, deze opdracht voor Informatie Analist is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Medior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2022-1361
Startdatum:
16-01-2023
Verwachte einddatum:
30-06-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
22-12-2022 12:00
Contactpersoon Quest4:
Remco Blommesteijn
Telefoonnummer:
06-11355233
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Informatie Analist

Wij zijn namens RVO op zoek naar een Informatie Analist op basis van 36 uur.

Wij zoeken een analist die een prestatie kan neerzetten. Die eigenstandig verantwoordelijkheid gaat nemen voor het organiseren en structureren van de werkzaamheden binnen de gegeven kaders. De gezochte analist/ontwerper zal de volgende werkzaamheden moeten verrichten:

 • Het uitvoeren van IV-gerelateerde analyses in relatie tot de werkprocessen en van toepassing zijnde wet- en regelgeving of beleid;
 • Het opleveren van een procesmodel voor de inrichting van de IV;
 • Het in kaart brengen van requirements voor wijzigings-eisen of -wensen;
 • Opstellen van een FO op basis van de geanalyseerde requirements;
 • Het schrijven van user stories op basis van de geanalyseerde requirements;
 • Het maken van een gegevens/datamodel, inclusief de te ontwerpen koppelingen;
 • In releases of sprints het actueel houden van de ontwerpdocumentatie;
 • Het meedenken over testvoorbereiding;
 • Documenteren bestaand systeem.

Achtergrond:
RVO heeft het Uitvoeringsplatform EU ontwikkeld. Het platform ondersteunt een aantal uitvoeringsprocessen in het KP-EU domein. Aan het Uitvoeringsplatform wordt momenteel doorontwikkeld. Het platform bestaat uit een SOA-laag, een Oracle-APEX deel en een rule engine en klant/gebruikersdialogen in Aquima/Blueriq. We zoeken onder meer een anallist voor een van de regelingenteams, in verband met het groeiend aantal regelingen dat wordt uitgevoerd op het platform.

Organisatie:
Kansen voor Nederland, kansen voor jou. Een duurzame, economisch sterke samenleving: daar werken we aan bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Met nationale en internationale programma’s, van de energietransitie en voedselproductie tot ontwikkelingsprojecten in Afrika. Met voorlichting, advies, financiering, subsidies en hulp bij het vinden van zaken- of kennispartners. Door slim organiseren en maximaal gebruik van digitale communicatie zorgen we voor een soepele en optimale dienstverlening. Door elkaar op te zoeken en verbindingen te leggen bieden we nieuwe inzichten en mogelijkheden. Voor en achter de schermen zetten 4500 mensen zich in voor een economisch sterk, innovatief en duurzaam Nederland, op verschillende vestigingen in Nederland. Ook voor jou zijn er kansen!

Onze adviseurs weten als geen ander wat er nodig is om ondernemende Nederlanders vooruit te helpen. Beoordelaars nemen subsidie- en andere verzoeken onder de loep en helpen de aanvragers om nieuwe stappen te zetten. Inkopers benutten de inkoopkracht van de Rijksoverheid, ook om maatschappelijke doelen te bereiken. De medewerkers van de frontoffice staan iedereen te woord die vragen heeft. Functioneel beheerders ontwikkelen en onderhouden digitale loketten. Projectmanagers onderzoeken wat de mogelijkheden van big data zijn. Juristen zorgen dat we ons houden aan wet- en regelgeving. En communicatieadviseurs ontwikkelen toegankelijke websites voor voorlichting en advies. Wie ondernemend Nederland een warm hart toedraagt, kan bij onze organisatie dus alle kanten op.

Eisen en wensen voor de functie Informatie Analist

Harde eisen:

 • Opleiding bedrijfskunde, bedrijfskundige Informatica, ICT of andere relevante IV-opleiding op HBO+ of WO niveau;
 • Gedegen kennis van requirements analyse, procesmodellering, datamodellering;
 • Ervaring als analist mbt bedrijfsprocessen, informatiestromen en het opstellen van analyses (o.a. Informatie-, probleem- en impact-), verandervoorstellen, userstories, functioneel ontwerp;
 • HBO+ werk- en denkniveau (4 Jaar);
 • Werkervaring in de IV / ICT (4 Jaar);
 • Werkervaring bij de overheid of een andere complexe uitvoeringsorganisatie (2 Jaar).

Wensen:

 • Competenties: -Zelfstandig kunnen werken; -Maakt zich materie snel eigen; -Analyseren; -Pragmatisch; -Helder communiceren en toont hier initiatief in, overtuigingskracht; -Stressbestendig; -Schakelen tussen business en IT, Netwerken;
 • AVG wet- en regelgeving en de hieruit voortvloeiende ontwerpeisen. Ervaring met het implementeren van deze regelgeving in applicaties is een pré;
 • Kennis en ervaring met Lean, SAFe en Agile werken;
 • Kennis en ervaring met Enterprise Architect (EA), Jira is een pré;
 • Bekendheid met implementatie van het beoordelen, beslissen en effectueren proces van de (EU)-gerelateerde wet- en regelgeving.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

De werkzaamheden worden met name verricht op de vestiging Den Haag. De kandidaat moet er rekening mee houden dat in verband met de coronamaatregelen hoofdzakelijk thuis wordt gewerkt.

Naar verwachting zal incidenteel reizen naar andere RVO- vestigingen aan de orde zijn, i.v.m. een overleg. (Utrecht, Zwolle, Assen en Roermond).

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Remco Blommesteijn bereikbaar op het nummer: 06-11355233. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-12-20 07:48:08

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden