Senior Informatie Analist 3x | Apeldoorn

Functie omschrijving

Omschrijving project waarbinnen de medewerker te werk wordt gesteld:
Binnen het Kadaster worden volgend jaar de centrale systemen voor bijhouding van de Kadastrale registratie vervangen. Voor de verwerking van bijzondere en weinig voorkomende akten wordt vooraf geen specifieke software ontwikkeld. Deze akten worden ad hoc verwerkt door een team van specialisten bestaand uit juridische experts (vastgoed- en notarieel recht) en informatiekundige specialisten die rechtsfeiten vertalen naar de registratie.

 

Dit Specialistisch AkteVerwerkings team (SAV-team) is het multidisciplinaire productieteam dat sporadisch voorkomende akten verwerkt in het nieuwe registratie systeem KOERS. Voor deze akten bestaat (nog) geen reguliere functionaliteit om de akte te verwerken.

Essentieel is dat een ad hoc te verwerken akte binnen 6 werkdagen na ontvangst bij het Kadaster correct in de BRK is verwerkt zodat zowel de juridische weergave in de BRK correct is, als dat de informatieverstrekking vanuit het Kadaster juist is.

 

Het team zal bestaande functies creatief inzetten en indien nodig wordt de benodigde software ‘agile’ ontwikkeld en voor de betreffende akte snel in productie gebracht.

De teamomvang wordt geschat op 8 tot 12 medewerkers. Voor een deel zijn dit expert ontwikkelaars rond het nieuwe systeem. Voor een ander deel zijn dit juridisch specialisten voor akteverwerking die de specialistische akten daadwerkelijk verwerken. Een bewaarder maakt deel uit van het team en is beschikbaar voor het beantwoorden van complexe vragen.

 

Omschrijving taken uit te voeren door medewerker:

Van jou als Analist Akteverwerking verwachten we expertise in het lezen en analyseren van akten (hyp3 en hyp4). Daarnaast verwachten we kennis van de Kadastrale registratie en speciaal het vertalen van bijzondere rechtsfeiten naar deze registratie, in overleg met een bewaarder. Als SAV-team analist begin je met een intensief inwerkprogramma waarin je leert om bijzondere rechtsfeiten te vertalen naar snel te ontwikkelen invoerschermen, controles en mutaties in de database. En je leert hoe je de correcte verwerking van de betreffende akte in de registratie kunt controleren.
Je begint met de werkzaamheden in een schaduwtestomgeving. We verwachten dat je de werkzaamheden vervult tijdens de voorbereiding en gedurende langere tijd na introductie van het nieuwe systeem.

 

VERANTWOORDELIJKHEDEN

Verantwoordelijk voor het analyseren van ad hoc te verwerken akten in het nieuwe systeem KOERS. Hierbij moet worden vastgesteld of deze akte zonder systeemontwikkeling toch correct verwerkt kan worden (bv. met behulp van andere functies die wél reeds ontwikkeld zijn) of dat er aanvullende functionaliteit ad hoc ontwikkeld moet worden. Zo ja, dan moet je de specificaties van deze functionaliteit opstellen (schermen, controles, mutatievoorbeeld). Hierbij moet een zo eenvoudig mogelijke implementatiewijze gekozen worden. Mogelijk met hergebruik van reeds bestaande functionaliteit.

Verantwoordelijk voor het testen van eventueel ontwikkelde aanvullende functionaliteiten ten behoeve van de verwerking van ad hoc te verwerken akten. 

Functie eisen

Hoger werk- en denkniveau op basis van een Hbo- of academische opleiding.

Goede kennis van- en ervaring met kadastrale akteverwerking en notarieel recht

Kennis van- en ervaring met systeemontwikkeling en registratietechnieken strekt tot aanbeveling

 

Gewenste eis(en) te stellen aan medewerker (kennis, ervaring, gedragskenmerken):

  • Lerend vermogen; In staat snel in te leren in juridische materie
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Resultaatgerichtheid
  • Flexibiliteit en creativiteit
  • Stressbestendig
  • Uitstekende analytische vaardigheden

Extra informatie

Standplaats

Apeldoorn
Aanvraagnummer
1307
Startdatum:
23-10-2017
Verwachte einddatum
31-12-2018
Aantal uur per week:
36
Uurtarief
€ 65.00
Sluitingsdatum aanvraag:
18-10-2017 16:00
Contactpersoon Quest4:
Wendy van Ooijen

Aanvullende informatie

CV in het Nederlands en max 5 pagina’s

Let op de eisen zijn knock outs dus die moeten terug te vinden zijn in het CV bij de opdrachtomschrijving. Ook moet er een korte motivatie, gericht op de aanvraag, opgenomen zijn in het CV.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wendy van Ooijen bereikbaar op het nummer: 06-29985899. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het onderstaand aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2017-10-16 14:11:11

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden