Infomatieanalist | Utrecht

Standplaats:

Utrecht
Aanvraagnummer:
1482
Startdatum:
27-11-2017
Verwachte einddatum:
31-07-2018
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
20-11-2017 09:00
Contactpersoon Quest4:
Wendy van Ooijen
Telefoonnummer:
06 – 29 98 58 99

Functie omschrijving

​De senior informatieanalist is verantwoordelijk voor het analyseren van bedrijfsprocessen (incl. informatie, organisatie en ondersteuning), zoals afgebakend in de concernarchitectuur. De focus ligt daarbij op informatie-analyses in het kader van de realisatie en implementatie van de basisinformatievoorziening. De opdracht wordt uitgevoerd binnen het projhect Implementatie van het programma PI&I. Taakomschrijving• Behoeften vanuit implementatie ophalen, analyseren en structureren en omzetten in requirements• Begeleiden en organiseren van workshops rondom proces, informatie en requirements• In samenwerking met architectuur opstellen en doorontwikkelen van proces- en gegevensmodellen• Assisteren van product owner/projectleider bij de werkzaamheden in een scrum proces, waaronder:o Uitwerken van proces en gegevensmodellen in requirements in de vorm van ‘epics’ en ‘user stories’o Opstellen en/of beoordelen van acceptatiecriteria en testscenario’so Prioriteren en onderhouden van de backlogo Afstemming met product manager en andere productowners over de samenhango Afstemming met business- en solution architecten over kaders en architectuuro Deelname aan dagelijkse standups, wekelijkse refinements en tweewekelijkse demo, retrospective en planning• Op verzoek uitvoeren van analyses op ‘verticale thema’s’ zoals bijvoorbeeld beveiliging, authenticatie, e.d.

Het programma Procesvernieuwing, Informatievoorziening en ICT (PII) richt zich op de procesvernieuwing, informatie behoefte en modernisering van de ICT van de NVWA. De NVWA realiseert met het programma de volgende resultaten:- Een moderne ICT gebaseerd op geüniformeerde organisatieprocessen: deze systematiek moet de inspecteur in het veld ondersteunen en moet beter inzicht bieden in inspectietijd, inspectieresultaten, prestaties van de organisatie en andere managementinformatie, waardoor risico’s eerder worden gesignaleerd. – Het versterken van de informatiepositie van de NVWA, waardoor beter risicoanalyse en -management uitgevoerd kan worden.- Het uitrusten van medewerkers met moderne apparatuur en goede verbindingen waarmee zij op gebruiksvriendelijke wijze bevindingen kunnen registreren en eerder vastgelegde bevindingen kunnen ophalen.- Het opleiden van medewerkers om deze systemen goed te kunnen gebruiken.

Functie eisen

  • HBO of WO werk- en denkniveau.
  • Ervaring met complexe programma’s/omgevingen
  • Ervaring als met scrumtrajecten als informatieanalist of product owner
  • Ervaring met werken ‘onder architectuur’
  • Ervaring met informatie-analyses in relatie tot BPM trajecten
  • Ervaring met het organiseren en leiden van workshops gericht op het scherp krijgen van requirements voor de informatievoorziening

Wensen:

  • Analytisch
  • Ervaring met de hulpmiddelen JIRA, Confluence en Enterprise architect
  • Ervaring met Blueriq
  • Ervaring bij projecten bij de Rijksoverheid

Aanvullende informatie

CV in het Nederlands

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wendy van Ooijen bereikbaar op het nummer: 06 – 29 98 58 99. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2017-11-16 15:07:33

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????



Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden