Implementatiemedewerker – A0513943 | Gouda

Sorry, deze opdracht voor Implementatiemedewerker – A0513943 is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Gouda
Aanvraagnummer:
A2024-781
Startdatum:
01-07-2024
Verwachte einddatum:
30-06-2025 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
16-05-2024 12:00
Contactpersoon Quest4:
Fulko van der Meulen
Telefoonnummer:
06-53719004
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Implementatiemedewerker – A0513943

Opdrachtomschrijving
Voor het aansturen, begeleiden en uitvoeren van de uitrol en implementatie van het nieuwe kassasysteem zoekt DJI een (projectleider) implementatie-coördinator. De praktische implementatie-aanpak zet in op aanwezigheid op de vloer, face-to-face uitleg aan winkelpersoneel en training on the job voor medewerkers. De (projectleider) implementatie-coördinator levert een intensieve begeleiding ter plaatse tijdens de uitrol/livegang in ieder Distributiecentrum (DC). De (projectleider) implementatie-coördinator wordt begeleid door de managers in de DC’s, en personeel van de leverancier van het kassasysteem is aanwezig. De (projectleider) implementatie-coördinator stuurt eventuele floorwalkers aan. De (projectleider) implementatie-coördinator heeft de beschikking over alle relevante documentatie en stelt ontbrekende documentatie op. De (projectleider) implementatie-coördinator rapporteert wekelijks over de voortgang. De (projectleider) implementatie-coördinator legt bevindingen en vragen vast en kent de kanalen om deze te adresseren. De (projectleider) implementatie-coördinator acteert bij het optreden van calamiteiten.

Achtergrond
In iedere DJI inrichting kunnen Justitiabelen (gedetineerden) producten aanschaffen in een winkel voor Justitiabelen. Deze producten zijn onderverdeeld in lang houdbare droge kruidenierswaren (food en non food), verse producten en rookwaar. De boodschappen worden op dit moment via een papieren formulier of digitaal, via een applicatie, besteld. De Justitiabele gaat niet fysiek naar de winkel toe. Voor de afhandeling van de bestellingen zijn er 5 Distributiecentra gevestigd in respectievelijk PI Lelystad, PI Almelo, PI Zuid Oost, PI Vught en JC Zaanstad. In deze Distributiecentra worden de bestellingen verzameld, verpakt, afgerekend en gedistribueerd naar de instellingen.

De werkzaamheden ten behoeve van het verzamelen, verpakken en afrekenen worden voornamelijk uitgevoerd door Justitiabelen. De Distributiecentra vervullen een belangrijke rol in het voorzien in arbeid voor de Justitiabelen. De Distributiecentra vallen onder regie van InMade Headoffice.

Voor deze distributiecentra heeft DJI een nieuw kassasysteem verworven. De implementatie van het systeem is al grotendeels voorbereid door de huidige (projectleider) implementatie-coördinator. Zij valt weg ivm inzet op een ander project. Om deze reden is DJI op zoek naar een nieuwe (projectleider) implementatie-coördinator.

Organisatie en cultuur
De Directie Informatievoorziening (DI) bestaat uit de volgende onderdelen:
1. CIO-Office;
De CIO-office is verantwoordelijk voor het stellen van kaders en de sturing hierop om ervoor te zorgen dat de informatievoorziening van de DJI kwalitatief hoogwaardig en toekomstbestendig is en blijft. Daarnaast heeft het een adviesfunctie ten aanzien van opdrachtgevers en de ambtelijke en politieke top;
2. Informatiemanagement en Architectuur (IMA)
De afdeling Informatiemanagement en Architectuur vertaalt de (functionele) vraag vanuit de DJI-organisatie naar efficiënte en effectieve IV-ondersteuning, initiatiert daartoe nieuwe projecten inclusief de voorbereiding van de besluitvorming in de Iboard en stelt domeinarchitecturen op in samenspraak met stakeholders en informatiemanagers;
3. Functioneel Beheer en Dienstenmanagement (FBD);
De afdeling Functioneel Beheer is verantwoordelijk voor het beheer van de informatievoorziening van DJI met focus op de gebruikersorganisatie. De afdeling Dienstenmanagement definiëert en onderhoudt het ICT-dienstenportfolio t.b.v. DJI door o.a. actief contractmanagement en leveranciersmanagement;
4. Project Management en Implementatie (PMI);
De afdeling Project Management en Implementatie is verantwoordelijk voor de beheersing én het projectmatig realiseren van wijzigingen en nieuwe oplossingen in de informatievoorziening conform standaard methodieken.

Eisen en wensen voor de functie Implementatiemedewerker – A0513943

Harde-eisen

  • De kandidaat heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding;
  • De kandidaat heeft een Prince2 certificaat;
  • De kandidaat heeft minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met de voorbereiding en uitvoering van implementaties van een nieuw systeem en/of nieuwe manier van werken in de afgelopen vijf (5) jaren.

Wensen

  • Ervaring met implementaties binnen de DJI;
  • Aantoonbare kennis van de Engelse taal. (aantonen middels ervaring en/of opleiding)- Je hebt een rijbewijs en bent bereid te reizen;
  • Je bent van onbesproken gedrag en kunt zonder problemen een Verklaring omtrent gedrag (VOG) krijgen.

Competenties

  • Je weet hoe te handelen in stressvolle situaties en je beschikt over een goede teamspirit;
  • Je hebt zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en overtuigingskracht;
  • Je bent flexibel, hebt een proactieve instelling en bent klantgericht.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 4 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Extra standplaats: Den Haag, Lelystad, Zaanstad, Vught, Ter Peel, Almelo. Betreffen de DC’s, in de implementatieperiode is fulltime inzet op deze locaties van toepassing.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Fulko van der Meulen bereikbaar op het nummer: 06-53719004. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2024-05-13 09:06:17

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden