Senior ICT Adviseur (2Fte)

Functie omschrijving

Directie Bedrijfsvoering, Financiën en Business Informatie (FBI)

FBI is verantwoordelijk voor uitvoering van de inkoop door de IND, de administratieve vastlegging daarvan en het uitvoeren van de financiële administratie plus rapportage en verantwoording hierover binnen de bestaande wet- en regelgeving. FBI is vanuit deze rol de kerngebruiker van de huidige en nieuwe administratieve systemen ter ondersteuning van de inkoop- en financiële administratie.

Hier ga je werken:

De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) is een uitvoeringsorganisatie van het Ministerie van Veiligheid en Justitie, verantwoordelijk voor de uitvoering van het vreemdelingenbeleid in Nederland. Dat houdt in dat de IND alle aanvragen beoordeelt van vreemdelingen die in Nederland willen verblijven of Nederlander willen worden. Het kan gaan om vluchtelingen die niet veilig zijn in eigen land. Maar bijvoorbeeld ook om mensen die in Nederland willen werken en wonen. Of om mensen die al zo lang in Nederland wonen dat zij zich Nederlander voelen en daarom willen naturaliseren.

Functie eisen

Wat ga je doen:

Voor de administratieve ondersteuning en vastlegging van de inkoop- en financiële processen maakt het Ministerie van Veiligheid en Justitie (VenJ), gebruik van de applicatie Leonardo, die is gebouwd in Oracle eBS. De IND maakt momenteel nog gebruik van andere applicaties, maar zal per 1 januari 2017 overgaan op het gebruik van Leonardo voor de financiële administratie, gecombineerd met

Smartflow voor inkoop. Om deze overgang te helpen realiseren is een project ingericht “Invlechten IND in Leonardo”, waarin de betrokken IND onderdelen samen met Dfez (systeemeigenaar) en SSC-ICT Haaglanden (beheerorganisatie) werken aan de voorbereiding van de overgang op Leonardo.

De afdelingen Accounting en Financiële Administratie binnen FBI zijn zich voor aan het bereiden op de overgang op Leonardo per 1 januari a.s.

Om de laatste voorbereidingen voor overgang te ondersteunen maar vooral voor de ondersteuning van de gebruikersorganisatie in de eerste maanden na invoering van Leonardo bij de IND hebben wij behoefte aan 2 consultants met ruime ervaring in het werken met Leonardo binnen Veiligheid en Justitie, voor de periode eind november 2016 tot en met maart 2017.

Wij verwachten van je dat je “over de schouder van de eindgebruiker” meekijkt naar de uitvoering van de werkzaamheden in Leonardo en aan de hand daarvan de eindgebruiker coacht en kennis bij brengt hoe de werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren binnen Leonardo.

Bovendien ben je op basis van je ervaring met en kennis van Leonardo vraagbaak voor de medewerkers van accounting en financiële administratie en adviseer je gevraagd en ongevraagd over te maken keuzes bij het gebruik.

Wat breng je mee:

  • Je hebt gegronde kennis van en ervaring in het begeleiden van eindgebruikers bij het werken met Leonardo versie 12
  • Je hebt gegronde kennis van en ervaring in het begeleiden van eindgebruikers bij het werken met het systeem (Oracle eBS) binnen de VenJ inrichting
  • Je bent bedreven in het coachen van medewerkers en het verbeteren van hun kennis en vaardigheden
  • Je bent een goede luisteraar maar kan ook helder standpunten verwoorden
  • Je toont initiatief, bent zelfstandig en kunt goed samenwerken met zowel administratieve medewerkers als andere (indirect) betrokken afdelingen en partijen
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • HBO werk- en denkniveau

Extra informatie

Standplaats

Den Haag
Aanvraagnummer
538
Startdatum:
2016-12-01
Verwachte einddatum
2017-03-31
Aantal uur per week:
36
Uurtarief
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
2016-11-28
Contactpersoon Quest4:
Jacqueline Slaap

Aanvullende informatie

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Jacqueline Slaap Als u geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij u van harte uit een aanbieding te verzorgen via het onderstaand aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2016-11-24 09:27:34

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden