Senior HRM-adviseur | Gennep

Functie omschrijving

Het cluster Personeel & Organisatie maakt deel uit van de afdeling Bedrijfsvoering van de gemeente Gennep. Zij hebben tot doel het bestuur en de organisatie te ondersteunen bij het ontwikkelen en invoeren van integraal personeels- en organisatiebeleid en de uitvoering van personeelsbeheer. Het cluster P&O speelt daarbij proactief in op nieuwe ontwikkelingen en trends en draagt zorg voor de vertaling hiervan in een eigentijds personeelsbeleid. Wij hebben een sterke focus op het ontwikkelen van samenhangende instrumenten voor medewerkers, werken vanuit professionaliteit, resultaatgerichtheid, klantgerichtheid en betrouwbaarheid. Van medewerkers wordt verwacht dat zij taakverantwoordelijk en samenwerkingsgericht zijn.

Werkzaamheden
Je ontwikkelt en implementeert (onderdelen van) het personeelsbeleid, het arbeidsomstandighedenbeleid en het arbeidsvoorwaardenbeleid. Je adviseert, gevraagd en ongevraagd, leidinggevenden over de toepassing en uitvoering van dit beleid. Daarnaast adviseer je leidinggevenden over (complexe) dossiers.

Functie eisen

Wij vragen een enthousiaste, proactieve medewerker, die volledig uit de voeten kan met onze kernwaarden resultaatgericht, klantgericht, betrouwbaar, samenwerkingsgericht en taakverantwoordelijk. Je hebt een moderne visie op het P&O-vak en je bent gericht op de ontwikkeling van mens en organisatie. Je beweegt je op een natuurlijke manier makkelijk door de organisatie en je weet anderen te motiveren en te inspireren. Verder ben je analytisch en denk je in oplossingen in plaats van problemen. Daarnaast beschik je over een relevante opleiding op Hbo-niveau en heb je aantoonbare ervaring (minimaal 3 jaar) als HRM adviseur. Kennis van de CAR-UWO is een pré. 

Het kunnen overleggen van een Verklaring omtrent Gedrag maakt onderdeel uit van de procedure.

Extra informatie

Standplaats

Gennep
Aanvraagnummer
785
Startdatum:
2017-05-10
Verwachte einddatum
2017-09-01
Aantal uur per week:
24
Uurtarief
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
2017-04-14
Contactpersoon Quest4:
Wendy van Ooijen

Aanvullende informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wendy van Ooijen Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het onderstaand aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2017-04-04 17:58:59

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden