Senior HR adviseur | Hilversum

Functie omschrijving

Gemeente Hilversum, Mediastad in het groen
De gemeente Hilversum luistert aandachtig naar de vraagstukken die haar burgers, bezoekers en bedrijven aan de orde stellen. We zoeken actief de dialoog op met onze inwoners en partners. We helpen hen om oplossingen te vinden. Soms door in coproductie samen te werken. En soms door de regie te voeren. Zo werken we aan een zelfredzame samenleving. Die samenleving verandert echter steeds sneller. Van ons wordt verwacht dat wij effectief en tijdig kunnen inspringen op nieuwe eisen en wensen.

Hiervoor hebben we een netwerkorganisatie gebouwd. Daarin werken ruim 600 collega’s aan wat er nodig is voor en in Hilversum. Dat zijn collega’s die hun maatschappelijke betrokkenheid en ambitie kunnen omzetten naar concrete resultaten, waar de stad verder mee kan. Het zijn collega’s die bereid zijn om steeds die extra stap te zetten, ook op de minder gebaande paden. Die anderen – binnen en buiten de organisatie – stimuleren en helpen om hetzelfde te doen. Collega’s die flexibiliteit tonen in houding en gedrag. Die denken en handelen vanuit zelfvertrouwen en verantwoordelijkheid. Collega’s die politiek sensitief zijn; inzicht hebben in de processen en hun eigen rol binnen een politiek bestuurlijke omgeving. 

Opdracht
Als HR adviseur treed je op als accounthouder en sparringpartner van het management, waarbij je proactief adviseert over organisatievraagstukken, mogelijke interventies op het gebied van houding en gedrag en personele casuïstiek. Je adviseert en ondersteunt het management over het toepassen van beleid en regelgeving en geeft uitvoering aan HR processen zoals mobiliteit, beloningsbeleid, werving en selectie en de gesprekscyclus. Als accounthouder werk je nauw samen met je collega adviseurs zodat een uniforme aanpak van de HR processen wordt geborgd.

Functie eisen

Je hebt een relevante opleiding op minimaal Hbo-niveau afgerond en minimaal 5 jaar relevante werkervaring (bij voorkeur bij de gemeentelijke overheid of matrixorganisatie). Je bent een professional die in staat is om op creatieve wijze heldere, overtuigende en bruikbare adviezen te formuleren en pragmatische oplossingen aan te dragen. Daarbij houd je de verschillende belangen maar ook de way of working binnen het HR cluster goed in het oog. Je bent een communicatief sterke gesprekspartner voor het management en beweegt je gemakkelijk door de organisatie. Kennis van relevante wet- en regelgeving voor gemeenten (waaronder CAR-UWO) is een must. Dat je van wanten weet en een goede dosis humor hebt is ook niet onbelangrijk.

Vereisten / knock-outcriteria

1. Een afgeronde relevante HR opleiding op minimaal HBO-niveau.
2. Minimaal 3 jaar aantoonbare relevante werkervaring in de afgelopen 7 jaar als HR adviseur bij de gemeente.
3. Beschikbaar per uiterlijk 19-7-2017.

Gunningscriteria te beoordelen door Flextender  (weging, totaal 100 punten)

4. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de rol als sparringpartner van het management in de afgelopen 7 jaar (40 punten).
5. Beschikbaar op de maandag, dinsdag en donderdag (30 punten).
6. In de eerste vier maanden van de opdracht maximaal 2 weken vakantie gepland (10 punten).
7. Ervaring met arbeidsmarktcommunicatie en de inzet van social media (20 punten).

Extra informatie

Standplaats

Hilversum
Aanvraagnummer
1065
Startdatum:
2017-07-17
Verwachte einddatum
2017-11-17
Aantal uur per week:
24
Uurtarief
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
2017-07-10
Contactpersoon Quest4:
Wendy van Ooijen

Aanvullende informatie

CV-eisen: Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen: De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag.

Planning: De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op 13 juli a.s. tussen 14:00 – 16:00 uur.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wendy van Ooijen bereikbaar op het nummer: 06-29985899. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het onderstaand aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2017-07-06 07:16:16

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden