GIS specialist GEO | Amsterdam

Sorry, deze opdracht voor GIS specialist GEO is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Amsterdam
Aanvraagnummer:
A2023-1120
Startdatum:
21-08-2023
Verwachte einddatum:
29-02-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
32-36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
14-08-2023 10:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving GIS specialist GEO

Wij zijn namens onze klant op zoek naar een GIS Specialist GEO op basis van 32-36 uur.

Wij zoeken een GIS specialist die samen met teamleden wilt werken aan diverse opdrachten op onze backlog rondom de ontwikkeling, beheer en gebruik van onze geografische beheerregisters van watersysteem-, drinkwater- en afvalwaterassets.

Met jouw kennis van ArcGIS, Geonis en/of FME help je het team verder met het verbeteren van onze geografische beheerregisters zodat medewerkers en onze klanten overal en altijd gebruik kunnen maken van geo-informatie.

Gegevens uit onze beheerregisters worden gebruikt door verschillende afdelingen maar bijvoorbeeld ook door burgers en bedrijven door middel van koppelingen met landelijke basisregistraties en webapplicaties op onze website. Je gaat deze afdelingen ondersteunen bij leveren en opslaan van de juiste informatie en het automatiseren van geografische analyses en rapportages.

In eerste instantie ga je met name aan de slag met ons beheerregister Watersysteem waarin we het asset register gaan uitbreiden om analyses rondom het verschillende toetsingssporen van regionale keringen te versnellen en te automatiseren. Dit ga je doen: 

 • Het inrichten en vormgeven van assets met hun kenmerken in geodatabases;
 • Je ontwikkelt geografische analyses en rapportages welke bijdragen aan het beleid en de verplichtingen van onze klant;
 • Je draait mee in het beheer en migratie van geo-applicaties naar courante versies en technologieën zoals Utility Network Model en Geonis 2022;
 • Je zet je draagt je kennis actief over om als team beter te worden;
 • Je levert in 3-wekelijkse sprints nieuwe functionaliteiten op;
 • Je maakt gebruik van ons GIS platform bestaande uit ArcGIS Enterprise, ArcGIS Pro, Geonis en FME Desktop en Server

We zoeken iemand die het leuk vindt om samen met het scrumteam tot kwalitatieve doelmatige oplossingen te komen. Door jouw inhoudelijke kennis te delen met anderen, maak je onze producten en elkaar als team elke dag een stukje beter. Dus je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren, innovatief bezig te zijn en samen te werken. Je bent klantgericht en proactief zodat onze klanten goed uit de voeten kunnen met de door ons ontwikkelde producten.

Achtergrond:
Binnen het DevOps team Geo zijn we op zoek naar een GISspecialist, met een specialisatie op het gebied van het ontwikkelen en beheren van geografisch beheerregisters voor onze Afvalwater, Drinkwater en Watersysteem assets.

Organisatie:
Onze klant digitaliseert zoals de omgeving om ons heen. De klant IT-organisatie ondersteunt afdelingen met digitale producten, rapportages en analyses. Binnen IT kom je terecht bij Domein Assets, hier werken we met verschillende teams aan het klant Assetplatform: het platform waar alle assets van onze klant een plekje krijgen en waar werkprocessen gedigitaliseerd worden. De Geo-teams geven onze assets een plekje op de kaart. Wij verzorgen de locatie van onze assets, koppelen deze met ons EAM-pakket, leveren gegevens op aan derden, maken geografische visualisaties en automatiseren geografische analyses en rapportages. Daarnaast onderhouden en beheren wij het GIS platform van onze klant. Kortom: een uitdagende en ambitieuze omgeving waar altijd ruimte is voor verbetering en nieuwe ideeën die jij meebrengt.

Eisen en wensen voor de functie GIS specialist GEO

Harde eisen:

 • HBO(+) werk- en denkniveau;
 • Kennis en ervaring met software pakketten ArcGIS, Geonis en FME;
 • Kennis en ervaring met het beheren en registeren van assets in gis beheerparketten;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Competenties: 1. verbinden: medewerkers motiveren, verbinden en de samenwerking stimuleren zowel binnen als buiten het team bemaling. 2. duidelijk communiceren: goed je eigen menig kunnen onderbouwen met heldere argumenten. 3. leiderschap: Taakgericht leiding geven, je kunt een team aansturen, overtuigen en klantgericht werken. 4. innovatief: Innovatief zijn, ideeën verbeteren en probleemoplossend werken? 5. Planmatig: organisatievermogen, zorgvuldig, planmatig en resultaatgericht kunnen werken. 6. Stressbestendig. je bent in staat om onder tijdsdruk te kunnen werken en je kunt goed schakelen. In geval van calamiteiten zelfstandig handelend op te treden als coördinator scenario. 7. Analytisch; Breed analyseren en in staat om hoofden bijzaken te scheiden.

Wensen:

 • Kennis en ervaring met datakwaliteitsregels zoals Subtypes, Domeinen, Attribute rules (20%);
 • Automatseringsvaardigheden met Geonis, Python en of FME (20%);
 • Ervaring met het werken vanuit repositories t.b.v. van CI/CD (20%);
 • Scrum ervaring (20%);
 • Ervaring met toetsing van regionale keringen en of andere GIS analyses (20%).

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-08-02 12:51:43

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden