Functioneel Test Engineer | Utrecht/Thuis

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Utrecht/Thuis
Aanvraagnummer:
A2022-0104
Startdatum:
14-02-2022
Verwachte einddatum:
13-08-2022 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
31-01-2022 07:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functieomschrijving

Wij zijn voor de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) op zoek naar een  Functioneel Test Engineer op basis van 36 uur per week. 

Als (functioneel) tester maak je deel uit van een devops of projectteam.

Je bent binnen het team verantwoordelijk voor het opstellen, specificeren en uitvoeren van de testwerkzaamheden van de gerealiseerde user- stories en het opstellen en onderhouden van geautomatiseerde regressietesten. Je doet dit volgens de richtlijnen van de NVWA teststrategie. Omdat de NVWA een componenten landschap aan het inrichten is werk je nauw samen met de andere testers. waarbij je continu rekening houd met het grotere geheel. Testen en testresultaten worden afgestemd binnen het team maar er is ook nauw contact met de release manager bij het promoten van nieuwe software naar productie.

Je bent proactief, communicatief vaardig en in staat om als teamplayer te functioneren binnen multidisciplinaire Agile teams. Daarnaast heb je in het verleden ruime ervaring opgedaan met het opzetten van geautomatiseerde testscenario’s (met SoapUI en eventueel Robot Framework/Selenium). Je bent het kwaliteitsgeweten van het Agile team als het gaat om de continuïteit van de bestaande productie omgeving. Je bent niet vies van techniek en perfect in staat de technische koppelingen en de werking daarvan die je team oplevert te begrijpen. Naast de testwerkzaamheden voer je samen met de functioneel beheerder reguliere beheer werkzaamheden uit zoals de monitoring van de productieomgeving en de coördinatie van probleemoplossing bij verstoringen en daarnaast de ondersteuning van gebruikers. 

Achtergrond Opdracht:
De NVWA is een fusie organisatie die bezig is haar ICT landschap te vernieuwen. Hierbij is gekozen voor een componenten architectuur die vanuit verschillende teams ontwikkeld worden. Om dit integraal aan te pakken is een (geautomatiseerd) testproces van essentieel belang. Om die reden wil de NVWA haar testprocessen verder ontwikkelen automatiseren. 

Organisatorische context en cultuur:
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) bewaakt de gezondheid van dieren en planten, het dierenwelzijn en de veiligheid van voedsel en consumentproducten, en handhaaft de natuurwetgeving’.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Testen Professional;Tmap; ISTQB Advanced;
  • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare kennis en ervaring met testen (testvoorbereiding en -uitvoering) binnen Agile/SCRUM projecten;
  • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare kennis en ervaring met testautomatisering (met SoapUI en Robot Framework/Selenium of vergelijkbare tools);
  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met het werken voor (Rijks)overheden in soortgelijke opdrachten.

Wensen:

  • Competenties: – Kritisch, systematisch, gedisciplineerd, maar met een pragmatische inslag; – Initiatiefrijk; – Proactief; – Flexibel; – Zelfstandig, maar ook een teamplayer; – Stressbestendig;
  • Kennis en ervaring met Oracle, SoapUI, webservices (Rest, Soap), XSD, XML;
  • Kennis en ervaring met he topzetten van geautomatiseerde regressietesten;
  • Ervaring met SVN/GIT, Selenium webdriver, Jenkins en/of RobotFramework;
  • Kennis van technische koppelingen (API, WSDL, ed).

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-01-26 10:40:58

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden