Functioneel Beheerder | Zwolle

Sorry, deze opdracht voor Functioneel Beheerder is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Zwolle
Aanvraagnummer:
A2023-651
Startdatum:
06-06-2023
Verwachte einddatum:
30-11-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
16 – 32
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
12-05-2023 12:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Functioneel Beheerder

Wij zijn namens onze klant op zoek naar een Functioneel Beheerder op basis van 16 – 32 uur.

Als functioneel beheerder draag je bij aan de verdere optimalisatie van het zaaksysteem. Daarbij richt je je onder andere op de volgende werkzaamheden:

 1. Afhandelen van reguliere 2e lijns meldingen.
 2. Functioneel inrichten van het zaaksysteem conform de verbetervoorstellen zoals die samen met de business zijn vastgesteld.
 3. Opstellen/actualiseren van inrichtingsdocumentatie.
 4. Onderhouden documentsjablonen en formulieren.
 5. Gebruikersondersteuning.
 6. Opleiden/trainen/begeleiden collega’s.

Achtergrond:
Als functioneel beheerder zaaksysteem, kom je te werken binnen het domein Dienstverlening en Communicatie. Je werkt samen met werkt samen met drie andere functioneel beheerders. Als lid het beheerteam word je ingezet ten behoeve van het functioneel beheer 2de lijn voor het zaaksysteem. Standaardvragen en verzoeken worden zoveel mogelijk opgevangen door de 1ste lijn, onze servicedesk. Onze klant maakt gebruik van de oplossing Rx.Enterprise van Visma Roxit. Voor het VTH-domein wordt hierbinnen nu nog Squit20/20 ingezet, maar we werken aan een overgang naar Rx.Mission.

Organisatie:
De ambtelijke organisatie van de provincie bestaat uit acht eenheden. Naast Bedrijfsvoering zijn dit Publieke Dienstverlening, Economie en Cultuur, Project- en Programmamanagement, Wegen en Kanalen, Bestuurs- en Concernzaken, Natuur en Milieu, Ruimte en Bereikbaarheid. De hoofden van deze eenheden zijn vertegenwoordigd in het Centraal Management Team (CMT) en de adjunct hoofden zijn vertegenwoordigd in het Bedrijfsvoerings Management Team (BMT). Er is een tweehoofdige directie (Directie-overleg, DO).

Het team Informatievoorziening en Digitalisering valt onder de eenheid Bedrijfsvoering. Het team bestaat nu uit ongeveer 30 medewerkers, maar het team is volop in ontwikkeling en aan het groeien omdat de organisatie van I&D nieuw is opgezet.

Eisen en wensen voor de functie Functioneel Beheerder

Harde eisen:

 • Gezocht wordt naar een opdrachtnemer, niet zijnde een zzp’er;
 • De kandidaat beschikt aantoonbaar over tenminste een afgeronde mbo+ opleiding. Benoem de naam van het opleidingsinstituut, de plaats, de afstudeerrichting en het afstudeerjaar;
 • De kandidaat heeft ten minste 3 jaar werkervaring als functioneel beheerder in de periode van 2015 – heden. Aan te tonen door middel van cv i.c.m. een relevante referentie. Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting dat u met betrekking tot de gevraagde werkervaring aan deze eis voldoet;
 • De kandidaat heeft aantoonbare werkervaring als functioneel beheerder van de Rx.Enterprise suite (Rx.Front, InProces/Rx.Enterprise, Rx.Mission). Aan te tonen door middel van cv i.c.m. relevante referentie. Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting dat u met betrekking tot de gevraagde werkervaring aan deze eis voldoet.

Wensen:

 • De kandidaat heeft ten minste 5 jaar werkervaring als functioneel beheerder in de periode van 2018 – heden. Aan te tonen door middel van cv i.c.m. relevante referentie;
 • De kandidaat heeft aantoonbare ervaring met het trainen/opleiden van (junior) functioneel beheerders;
 • Beschrijf in de toelichting beknopt welke kwaliteiten u nodig acht om deze opdracht succesvol uit voeren. Geef met concrete voorbeelden aan hoe u over deze kwaliteiten beschikt;
 • Beschrijf in de toelichting beknopt waarom u deze opdracht graag wilt doen en welke aspecten deze opdracht aantrekkelijk voor u maken.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-05-02 09:52:57

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden