Functioneel Beheerder | Utrecht

De functie Functioneel Beheerder kun je ook vervullen op basis van een arbeidsovereenkomst met Quest4.

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Utrecht
Aanvraagnummer:
A2024-536
Startdatum:
01-06-2024
Verwachte einddatum:
28-02-2026 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
38
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
23-04-2024 07:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Functioneel Beheerder

De COID gebruikt verschillende informatiesystemen om integriteitsmeldingen te behandelen, informatie beschikbaar te stellen voor collega’s van Defensie en voor de eigen bedrijfsvoering. De Functioneel Beheerder houdt zich bezig met drie zaken. Ten eerste moet de Functioneel Beheerder er voor zorg dragen dat collega’s goed hun werk kunnen doen door het uitvoeren van autorisatiebeheer maar ook door samen met collega’s de systemen beter in te richten. Prioriteit heeft de opdracht om een nieuwe intranetpagina in te laten richten rondom het thema sociale veiligheid en integriteit. Hiervoor is afstemming vereist met meerdere stakeholders en de beheerders van de intranetpagina’s. Dit tezamen met de collega’s die bij dit project betrokken zijn. Een andere opdracht is om de verschillende Sharepoint-omgevingen opnieuw in te richten zodat de vindbaarheid van informatie voor zowel de COID als de Defensieorganisatie beter vindbaar wordt. Naast deze veranderingen is de functioneel beheerder ook verantwoordelijk voor het actueel houden van de informatiepagina’s, op basis van input van COID medewerkers. De laatste opdracht is om samen met het developers van JIVC en het Kenniscentrum (COID) een oplossing te realiseren voor het verspreiden van digitale content via de mijn Defensie app.

Achtergrond

De Centrale Organisatie Integriteit Defensie (COID) is als een Bijzondere Organisatie Eenheid onderdeel van de Bestuursstaf en ondersteunt, als objectieve en onpartijdige expert binnen Defensie, de bevordering van de integriteit en het integriteitsbewustzijn van de organisatie en haar medewerkers. Dit doet zij door de organisatie te adviseren en ondersteunen in het op een zorgvuldige manier omgaan met en onderzoeken van integriteitsmeldingen en -klachten. Daarnaast ondersteunt zij bij het oefenen met morele fitheid en door te adviseren over preventieve maatregelen waarmee schendingen kunnen worden voorkomen. Tot slot draagt zij bij door middel van het creëren en ter beschikking stellen van kennis en trendanalyses.

Organisatie

JIVC: JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd.

Eisen en wensen voor de functie Functioneel Beheerder

Harde-eisen

  • Kandidaat heeft tenminste 3 jaar ervaring met het coordineren van IT-projecten en het aanleveren van werkpaketten aan een ontwikkelteam.
  • Kandidaat heeft tenminste 2 jaar ervaring met het vervullen van de rol van Product Owner. Daarmee wordt bedoeld het behartigen van de klantwensen en verantwoordelijk zijn voor de doorontwikkeling en het laten beheren van het product.
  • Kandidaat heeft tenminste 3 jaar ervaring met ervaring met het vertalen van gebruikerswensen naar functionele oplossingen.

Wensen

  • Kandidaat heeft bij voorkeur minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in het werken bij Defensie en/of Rijksoverheid waarbij creeeren van draagvlak
    noodzakelijk is.
  • Kandidaat heeft bij voorkeur minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met het werken met sharepoint.
  • Kandidaat heeft bij voorkeur minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met agile werken.
  • Kandidaat heeft bij voorkeur kennis van het integriteitswerkveld.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2024-04-11 12:49:50

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????contactpersoon:

Winhold Bartelink

Bel me nu!

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden