Functioneel Beheerder | Utrecht

Sorry, deze opdracht voor Functioneel Beheerder is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Utrecht
Aanvraagnummer:
A2022-1396
Startdatum:
09-01-2023
Verwachte einddatum:
30-06-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


€ 85.00


Sluitingsdatum aanvraag:
03-01-2023 08:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Functioneel Beheerder

Wij zijn voor de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) op zoek naar een Functioneel Beheerder op basis van 36 uur per week. 

Voor de afdeling informatiemanagement is de NVWA op zoek naar een senior Functioneel Beheerder voor de applicatie Dynamisch KlantenBestand (DKB). Naast gebruikersondersteuning heeft deze medewerker de taak om in het proces van ‘naar productie brengen’ te ondersteunen in testen, probleem analyse, communicatie en de contacten te onderhouden met o.m. de business en de toeleveranciers.

Het betreft de uitvoering van diverse (technische en functionele) implementatie werkzaamheden voor de applicatie Dynamisch Klantenbestand (DKB) van de NVWA. DKB kent intensieve interactie met diverse landelijke registers en is uitbreidbaar met eigen registers van de NVWA. Hiervoor lopen diverse trajecten. De implementatie consultant participeert in de diverse ontwikkel en implementatietrajecten van deze applicatie en bereid daarmee o.m. de productiegang voor (en de beheerfase). De nadruk van de werkzaamheden: (impact) analyses, aan- en bijdragen van/aan oplossingen voor de geplande uitbreidingen. Bij de functie horen de contacten met ICT Dienstverlener DICTU. De focus zal liggen op de werkzaamheden die een relatie hebben tussen het DKB en de nieuw ingezette ICT ontwikkelingen.

Hij/zij maakt zich snel de technische context eigen waarin de NVWA werkt en weet dat te relateren aan het releasemanagement en de consequenties van keuzes voor de voortgang. Hij/zij maakt zich de business context snel eigen en kan inspelen in de belangen die spelen tussen de verschillende partijen. De functie is te typeren als uitvoerend, meewerkend teamlid.

Achtergrond opdracht:
In de afgelopen jaren heeft de NVWA gewerkt aan de verbetering en vernieuwing van de handhavings- en keuringsactiviteiten. Centraal daarbij stond (en staat) de transitie naar een op risico’s gebaseerde aanpak, waarbij informatiepositie en risicoanalyse de basis vormen voor een op risico’s gerichte, efficiënte en effectieve werkwijze. Een steeds complexer wordende samenleving en steeds complexer wordende (internationale) handelsstromen verlangen in toenemende mate een zeer sterke informatiepositie, een adequate monitoring en signalering van (maatschappelijke) risico’s, een zeer hoge responssnelheid, de daarvoor noodzakelijke organisatorische wendbaarheid, flexibiliteit en een effectief interventierepertoire. Daartoe is de NVWA bezig met het opstellen van een IV/ICT actieplan. De acties die in het IV/ICT Actieplan zijn beschreven betreffen acties die voorzien in actuele operationele behoeften en die tegelijkertijd bijdragen aan strategische doelen.

De NVWA gaat de komende tijd haar informatiepositie versterken en de business beter ondersteunen met een IV/ICT actieplan. Dit plan is vanuit een breed organisatieperspectief opgezet met een sterke focus op business-behoeften. De meeste acties die in dit IV/ICT actieplan zijn uitgewerkt betreffen derhalve businessthema’s. De uitvoering van de acties is niet louter een ICT-aangelegenheid, maar verlangt vooral business-leiderschap. De business moet voorop gaan in haar eigen vernieuwing.

Organisatie:
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) bewaakt de gezondheid van dieren en planten, het dierenwelzijn en de veiligheid van voedsel en consumentproducten, en handhaaft de natuurwetgeving’.

Eisen en wensen voor de functie Functioneel Beheerder

Harde eisen:

  • Ervaring binnen een soortgelijke opdracht gericht op DKB als functioneel beheerder;
  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Kennis en ervaring met landelijke registers ( 4 jaar);
  • Berichtenverkeer (stuf standaard) ( 4 jaar);
  • Werkervaring in BiSL-framwork ( 4 jaar);
  • Ervaring met werken met Oracle en windows platform.

Wensen:

  • Competenties: – Communicatief sterk; – Verbindend; – Secuur; – Overziet het totaal (helicopterview); – Analytisch sterk;
  • Kennis van geatomatiseerde deployment;
  • Pré: Ervaring met werken binnen een Rijksinspectiedienst.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-12-29 11:24:56

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden