Functioneel Beheerder OVD NSW | Utrecht

De functie Functioneel Beheerder OVD NSW kun je ook vervullen op basis van een arbeidsovereenkomst met Quest4.

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Utrecht
Aanvraagnummer:
A2023-1293
Startdatum:
01-10-2023
Verwachte einddatum:
29-02-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
21-09-2023 10:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Functioneel Beheerder OVD NSW

Wij zijn namens het RVO op zoek naar een Functioneel Beheerder OVD NSW op basis van 36 uur.

Binnen de afdeling Informatie- en Procesmanagement is behoefte aan een functioneel beheerder in het domein Natuur. Gezien de dynamiek in dit domein is het belangrijkrijk dat de functioneel beheerder zeer proactief is en snel zelfstandig kan werken. De werkzaamheden omvatten: 1. Functionele instandhouding en continuïteit van de applicaties waarborgen en hiervoor ook durven te staan 2. Pro-actief contact onderhouden met de eindgebruikers en de interne organisatie en de leveranciers (DICTU) 3. Uitvoeren van autorisatiebeheer en het bewaken van de betrokken processen 4. Het snel en adequaat analyseren en oplossen van incidenten of problemen 5. Voortgangsbewaking van openstaande meldingen 6. Actualiseren van documentatie en de beheerhandleidingen, indien deze ontbreken, opstellen 7. Leveren van een bijdrage aan de te ontwikkelen applicaties en processen (functioneel) door het aandragen van issues en verbeteringen 8. Participeren in en bijdragen aan Backlog refinement, Sprint Planning, Sprint Review en Retrospective 9. Opstellen van een testplan en testgevallen 9. Uitvoeren en coördineren van testwerkzaamheden (FAT/GAT) 10. Opstellen van rapportages over de uitgevoerde testen 

Achtergrond Opdracht
De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) voert opdrachten uit voor diverse opdrachtgevers. Voor de ondersteuning bij het uitvoeren van deze opdrachten worden verschillende applicaties gebruikt, één daarvan is de applicatie OVD. In deze applicatie worden verschillende regelingen uitgevoerd. Voor de ondersteuning van de verdere digitalisering van de NatuurSchoon Wet (NSW) is extra capaciteit nodig. Samen met twee andere beheerders zul je verantwoordelijk worden voor het totale beheer van de verschillende regelingen die ondersteund worden door het huidige team.

Organisatorische context en cultuur
Kansen voor Nederland, kansen voor jou Een duurzame, economisch sterke samenleving: daar werken we aan bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Met nationale en internationale programma’s, van de energietransitie en voedselproductie tot ontwikkelingsprojecten in Afrika. Met voorlichting, advies, financiering, subsidies en hulp bij het vinden van zaken- of kennispartners. Door slim organiseren en maximaal gebruik van digitale communicatie zorgen we voor een soepele en optimale dienstverlening. Door elkaar op te zoeken en verbindingen te leggen bieden we nieuwe inzichten en mogelijkheden. Voor en achter de schermen zetten 4500 mensen zich in voor een economisch sterk, innovatief en duurzaam Nederland, op verschillende vestigingen in Nederland. Ook voor jou zijn er kansen! Onze adviseurs weten als geen ander wat er nodig is om ondernemende Nederlanders vooruit te helpen. Beoordelaars nemen subsidie- en andere verzoeken onder de loep en helpen de aanvragers om nieuwe stappen te zetten. Inkopers benutten de inkoopkracht van de Rijksoverheid, ook om maatschappelijke doelen te bereiken. De medewerkers van de frontoffice staan iedereen te woord die vragen heeft. Functioneel beheerders ontwikkelen en onderhouden digitale loketten. Projectmanagers onderzoeken wat de mogelijkheden van big data zijn. Juristen zorgen dat we ons houden aan wet- en regelgeving. En communicatieadviseurs ontwikkelen toegankelijke websites voor voorlichting en advies. Wie ondernemend Nederland een warm hart toedraagt, kan bij onze organisatie dus alle kanten op. 

Eisen en wensen voor de functie Functioneel Beheerder OVD NSW

Harde eisen:

 • Itil, Bisl;
 • Werkervaring in een vergelijkbare functie als functioneel beheerder in een grote overheids- of diensverlenende organisatie, waarin men optreedt als intermediair tussen ICT leveranciers en gebruikers (2 jaar);
 • Functioneel beheer (2 Jaar);
 • Ervaring met met regelingen in het domein Natuur (1 Jaar);
 • In bezit van HBO-diploma of aantoonbare werkervaring op HBO niveau in een relevante IV of ICT richting.

Wensen:

 • Aantoonbare ervaring met het opstellen en uitvoeren van acceptatietesten;
 • Kennis en ervaring met de Agile werkwijze (SCRUM, devops) icm Jira (backlog);
 • Werkervaring in vergelijkbare functie in een grote overheids- of dienstverlenende organisatie;
 • In bezit van HBO-diploma of werkervaring op HBO niveau;
 • TopDesk kennis processen RVO en DICTU;
 • Relevante werkervaring in het beheren van functionaliteiten binnen een grootschalige gebruikersorganisatie;
 • Ervaring met beheer- en analysemethoden en beheertools (onder andere Topdesk en Jira);
 • Aantoonbare werkervaring in een functie, waarin men optreedt als intermediair tussen ICT leveranciers en gebruikers;
 • Projectmatig kunnen werken;
 • Competenties: klantgericht; • pragmatisch; • helder communiceren en toont hier initiatief in; • zelfstandig kunnen werken; • maakt zich materie snel eigen; • resultaatgericht; • T-shape.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-09-18 09:40:22

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????contactpersoon:

Winhold Bartelink

Bel me nu!

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden