Senior Functioneel Beheerder | Leeuwarden

Functie omschrijving

Jouw bijdrage richt zich met name op ondersteuning van het informatiedomein Finance. Je hebt goede basiskennis van bedrijfsprocessen en specifiek van beheerprocessen en bent bekend met veel voorkomende ondersteunende applicaties (in ieder geval Exact). Je bent in staat om samen te werken met directe collega’s en medewerkers van andere afdelingen. Hierbij komen jouw communicatieve vaardigheden goed van pas. Tevens ben je analytisch, initiatiefrijk en besluitvaardig.

Wij maken gebruik van BiSL-beheerprocessen. Deze beheerprocessen hebben een generiek karakter en zijn daarmee toepasbaar binnen alle informatiedomeinen. In het proces van verbetering van onze dienstverlening en van de generieke toepassing van de beheerprocessen vanuit Functioneel Beheer ben jij de procestrekker. Je stelt door middel van onderzoek vast wat de huidige servicepropositie van het team is en stelt, indien nodig, verbeteracties op.

Het CJIB is een procesgerichte organisatie en het BCO ondersteunt en verbetert waar mogelijk deze processen. Als onderdeel van je opdracht ben je betrokken bij het analyseren en optimaliseren van deze bedrijfsprocessen. Je bent mede verantwoordelijk voor deze procesoptimalisatie en draagt bij aan het inbedden hiervan in de organisatie.

Omschrijving voor Functioneel Beheerder

Je bent succesvol in deze opdracht als je binnen de aangegeven periode van 6 maanden aantoonbaar bijdraagt aan de verbetering van onze dienstverlening aan de informatiedomeinen binnen Bedrijfsvoering en daarmee een vermindering van de beheerlast realiseert.

1 Het beheren, verbeteren en vernieuwen van een proces en bijbehorende systemen, in opdracht van een proces- en/of systeemeigenaar.

2. Ondersteunen van de business door het uitwerken van procesverbeteringen op basis van geaggregeerde informatie/gegevens, het beschrijven van requirements (functioneel en non-functioneel) en afstemmen met ICT over de realisatie ervan.

3. Deelname aan projecten door o.a. het inbrengen van kennis bij het ontwerpen en realiseren van vernieuwingen en voorbereidingen treffen voor het beheer ervan.

4. Is sparringpartner en vraagbaak voor collega’s uit BCO en de gebruikers. Adviseert over procesinrichting op basis van inhoudelijke analyses vanuit een proces- en systeem overstijgend inzicht in de werking van het totale financiële proces.

Functie eisen

Afgeronde HBO-opleiding

Minimaal aantoonbaar 2 jaar werkervaring als Functioneel Beheerder

Extra informatie

Standplaats

Leeuwarden
Aanvraagnummer
953
Startdatum:
2017-07-01
Verwachte einddatum
2017-12-31
Aantal uur per week:
36
Uurtarief
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
2017-06-05
Contactpersoon Quest4:
Wendy van Ooijen

Aanvullende informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wendy van Ooijen Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het onderstaand aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2017-06-01 10:47:14

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden