Functioneel beheerder | Groningen

Sorry, deze opdracht voor Functioneel beheerder is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Medior
Standplaats:

Groningen
Aanvraagnummer:
A2024-641
Startdatum:
06-05-2024
Verwachte einddatum:
05-07-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
26-04-2024 13:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Functioneel beheerder

Opdrachtomschrijving

RDI zoekt een consultant die het autorisatiebeheer binnen RDI op zich kan nemen. Het betreft het beheer van honderden accounts van zowel eigen personeel van RDI als ingehuurd personeel (totaal circa 400-500). De instroom, doorstroom, uitstroom en mutaties dienen via een gestandaardiseerd proces te worden afgewikkeld. De gebruikers hanteren login accounts waarmee ze uiteindelijk ook toegang hebben tot de applicaties en de netwerkomgevingen. Bij sommige applicaties is sprake van single sign on maar lang niet overal. Aangezien een groot deel van het IT zowel het beheer van applicaties als systemen is uitbesteed aan een Shared Service Center (DICTU, onderdeel van EZK) gaat het proces van autorisatiebeheer ook over de grenzen van RDI heen. DICTU zal ook de nodige acties moeten uitvoeren in naam van RDI om uiteindeijk te komen tot een actief account.

Achtergrond

Binnen het team functioneel beheer is een beheerder dedicated bezig met het beheer van de accounts van de gebruikers. Het is een dagtaak gezien het aantal en de wijzigingen die daarin plaatsvinden. Het proces is nog niet compleet gestandaardiseerd en geüniformeerd. Er zijn nog handmatige handelingen noodzakelijk. Er wordt gebruik gemaakt van tooling voor het beheer. Er zijn rapportages aanwezig om de betrouwbaarheid van de autorisaties vast te stellen en te controleren. Er is ruimte voor verbetering van het proces en daar is RDI ook mee bezig samen met andere onderdelen van EZK.

Organisatie

Wij zijn de Rijksinspectie Digitale Infrastructuur (RDI). Wij staan voor een veilig verbonden Nederland. Cyberveiligheid, digitaal veilige apparatuur, kunstmatige intelligentie, 5G, energietransitie, digitale weerbaarheid en frequentiemanagement zijn de grote thema’s van vandaag en morgen. Bij de Rijksinspectie Digitale Infrastructuur (na 1 januari 2023 de nieuwe naam van Agentschap Telecom) voeren wij de wet- en regelgeving op deze – en nog veel meer – gebieden uit. En we houden er toezicht op dat iedereen zich aan de regels, eisen en voorwaarden houdt. Wij doen dit met ruim 400 enthousiaste collega’s vanuit onze kernwaarden: maatschappelijke verantwoordelijkheid, gedeelde visie, samenwerking, verantwoordelijkheid nemen en professionaliteit. Bij de RDI hechten we waarde aan een inclusieve organisatiecultuur, waarin alle medewerkers zichzelf kunnen zijn, zich vrij voelen om hun mening te geven, zich gewaardeerd en gerespecteerd voelen. De Rijkinspectie Digitale Infrastructuur is onderdeel van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en omvat vijf directies:

 • Infrastructuur
 • Apparatuur
 • Digitale Weerbaarheid
 • Bestuur, Juridische Zaken en Communicatie
 • Mens en Middelen

Eisen en wensen voor de functie Functioneel beheerder

Harde-eisen

 • ICT opleiding MBO/HBO;
 • Moet ervaring hebben op het gebied van functioneelbeheer en de daar bijbehorende autorisatie techniek (2 jaar).

Wensen

 • Kennis van Microsoft 365 is een pre.

Competenties

 • Integriteit;
 • Klantgericht;
 • Oordeelsvorming;
 • Plannen en organiseren;
 • Resultaatgericht;
 • Samenwerken;
 • Proactieve houding.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2024-04-25 07:58:03

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden