Functioneel Beheerder | Groningen

Sorry, deze opdracht voor Functioneel Beheerder is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Groningen
Aanvraagnummer:
A2023-1078
Startdatum:
01-09-2023
Verwachte einddatum:
29-02-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
24
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
02-08-2023 12:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Functioneel Beheerder

Wij zijn namens het Ministerie van Economische Zaken op zoek naar een Functioneel Beheerder op basis van 24 uur.

RDI voert een aantal processen (jaarnota proces, verlengen vergunningen), ondersteund door applicaties, waar echter een forse technische component in aanwezig is in de vorm van scripts die de processen ondersteunen. De documentatie van de programmatuur en (oracle) scripts is beperkt. De in te huren consultant met diepgaande technische kennis dient zelfstandig de programmamatuur te doorgronden en op basis hiervan of te adviseren of zelf deels te programmeren om de knelpunten in de programmatuur en scripts op te lossen. Daarnaast zal er sprake zijn van herbouw van een belangrijke applicatie en aanpassingen van andere belangrijke Oracle applicaties. De in te huren consultant dient te helpen bij herbouw en genoemde aanpassingen zonder dat nu heel veel documentatie en andere informatie van te herbouwen applicaties aanwezig is. Van de in te zetten consultant wordt niet alleen verwacht bij het verhelpen van productieverstoringen maar ook bij het vervaardigen van documentatie om daarna kennisoverdracht te plegen naar de bestaande functioneel beheer organisatie.

Achtergrond:
Aanvullend op bovenstaand. RDI heeft een applicatielandschap bestaande uit mix van nieuwe programmatuur en oude programmatuur (jaren negentig) waar tussen ook nog eens eigen maatwerk interfaces zijn gebouwd. De kennis van deze omgevingen is door pensionering deels niet meer aanwezig. De documentatie is voor verbetering vatbaar. De ontwikkeling en technisch applicatiebeheer van een groot deel van deze applicaties is uitbesteed aan DICTU (SSC), onderdeel van EZK. RDI verricht het functioneel applicatiebeheer. Echter in dit beheer wordt veelvuldig gebruik gemaakt van eigen gemaakt scripts om processen te laten verlopen. In de geschetste omgeving vinden regelmatig verstoringen plaats die door gebrek aan kennis en documentatie meer tijd vergen dan feitelijk gewenst is. RDI zoekt naar expertise om in dit vraagstuk oplossingen te vinden en te helpen implementeren.

Organisatie:
Wij zijn de Rijksinspectie Digitale Infrastructuur (RDI). Wij staan voor een veilig verbonden Nederland.

Cyberveiligheid, digitaal veilige apparatuur, kunstmatige intelligentie, 5G, energietransitie, digitale weerbaarheid en frequentiemanagement zijn de grote thema’s van vandaag en morgen. Bij de Rijksinspectie Digitale Infrastructuur (na 1 januari 2023 de nieuwe naam van Agentschap Telecom) voeren wij de wet- en regelgeving op deze – en nog veel meer – gebieden uit. En we houden er toezicht op dat iedereen zich aan de regels, eisen en voorwaarden houdt.

Wij doen dit met ruim 400 enthousiaste collega’s vanuit onze kernwaarden: maatschappelijke verantwoordelijkheid, gedeelde visie, samenwerking, verantwoordelijkheid nemen en professionaliteit. Bij de RDI hechten we waarde aan een inclusieve organisatiecultuur, waarin alle medewerkers zichzelf kunnen zijn, zich vrij voelen om hun mening te geven, zich gewaardeerd en gerespecteerd voelen.

De Rijkinspectie Digitale Infrastructuur is onderdeel van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en omvat vijf directies:

•Infrastructuur
•Apparatuur
•Digitale Weerbaarheid
•Bestuur, Juridische Zaken en Communicatie •Mens en Middele

Eisen en wensen voor de functie Functioneel Beheerder

Harde eisen:

  • Kennis van programmeertalen zoals SQL, Oracle, PL/SQL (Programming Language SQL), forms12c, Java, Javascripts, SOLR, MS.Net, Visual Basic;
  • Jira en confluence voor documentatie;
  • Datamodellen (oracle);
  • Het doorgronden van maatwerk interface;
  • Conceptueel denkniveau maar ook kunnen ontwerpen en soms programmeren. > 10 jaar.

Wensen:

  • De kandidaat dient over uitermate goede communicatieve vaardigheden te beschikken om met collega’s en mensen uit de business af te kunnen stemmen over de probleemanalyse en de oplossingsrichtingen. Daarnaast zijn schriftelijke vaardigheden noodzakelijk om de gevonden oplossingen wel te documenteren en vervolgens ook over te dragen aan collega’s

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-07-28 11:38:50

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden