Senior Functioneel beheerder Green Valley zaaksysteem en CMS | Hilversum

Functie omschrijving

Organisatie
Als creatieve mediastad is Hilversum het hart van de mediavalley die zich uitstrekt tussen Amsterdam, Utrecht en Amersfoort. Een plek waar ontwikkelingen op het gebied van media, de creatieve industrie en cultuur ruim baan krijgen. De gemeente Hilversum staat te boek als een vernieuwende, dynamische en innovatieve gemeente.

Wij streven midden in de Hilversumse samenleving te staan. Burgers, bezoekers en bedrijven kunnen bij ons terecht voor uiteenlopende diensten en producten (Publiekszaken en Werk, Inkomen & Zorg), dragen we zorg voor een hoogwaardige leefomgeving (Openbare ruimte) en maken we beleid dat we goed kunnen uitleggen en vakkundig uitvoeren (Beleidsontwikkeling en Beleidsuitvoering).

Opdracht
Voor het team functioneel beheer zijn we op zoek naar een functioneel beheerder met kennis en ervaring in het bouwen van e-diensten in Green Valley CMS en Zaaksysteem. Er liggen zo’n 25 aanvragen voor nieuwe e-diensten. De ambitie is deze voor het einde van het jaar te implementeren. Binnen het team wordt een standaardaanpak gehanteerd voor het voorbereiden, ontwerpen en realiseren van e-diensten. We zoeken daarom naar een functioneel beheerder die ervaring heeft met het bouwen van e-formulieren in Green Valley CMS formdesigner, en zaaktypen kan inrichten, zodat de formulieren hieraan gekoppeld kunnen worden. De gebouwde formulieren moeten daarnaast gedocumenteerd worden en overgedragen aan het team functioneel beheer.  We verwachten dat de functioneel beheerder zelfstandig in gesprek gaat met opdrachtgever en klant en de e-dienst binnen de hiervoor gestelde kaders van functioneel beheer weet te realiseren en implementeren. Je maakt en bewaakt zelf de planning en signaleert tijdig als deze in gevaar komt. Je stelt maatregelen voor om de resultaten alsnog te halen. Waar nodig is een functioneel beheerder uit Hilversum beschikbaar om mee te sparren of voor andere begeleiding.

Naast het bouwen van e-diensten wordt er ook een beroep op je gedaan bij gebruikersondersteuning en uitvoeren van standaardwijzigingen van zaaktypen en e-formulieren.

Functie eisen

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau
2. Minimaal 3 opdrachten in de afgelopen 5 jaar waarbij ervaring is opgedaan met het inrichten van het Green Valley Zaaksysteem en e-formulieren in Green Valley CMS

3. Per 1 augustus 2017 beschikbaar voor 24 uur per week voor een periode van 6 maanden, met de mogelijkheid van 3 x 3 maanden verlenging. Uren in overleg flexibel in te vullen 
4. Minimaal 2 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar met zaakgericht werken bij gemeenten 
5. Minimaal 3 opdrachten in de afgelopen 5 jaar waarbij ervaring is opgedaan met digitaliseringsprojecten bij een gemeente 
6. Minimaal bij 1 opdracht ervaring opgedaan bij het gebruik van Topdesk als service management tool 

Competenties

We verwachten dat je een functioneel beheerder bent met goede communicatieve vaardigheden, die goed kan schakelen in gesprekken met de leverancier (intern en extern) en de klant. Je redeneert vanuit het proces en vertaalt dit naar mogelijke oplossingen. Daarbij maak je gebruik van je goede analytische vaardigheden en weet je rekening te houden met verschillende belangen van stakeholders. Je bent resultaatgericht en signaleert tijdig bij knelpunten.

Extra informatie

Standplaats

Hilversum
Aanvraagnummer
1043
Startdatum:
2017-07-17
Verwachte einddatum
2018-01-17
Aantal uur per week:
24
Uurtarief
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
2017-07-11
Contactpersoon Quest4:
Wendy van Ooijen

Aanvullende informatie

CV-eisen: Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.
Planning: De gesprekken bij de gemeente worden in overleg gepland in de week van 17 tot en met 21 juli.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wendy van Ooijen bereikbaar op het nummer: 06-29985899. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het onderstaand aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2017-07-03 10:42:34

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden