Functioneel Beheerder GEO | Assen

Sorry, deze opdracht voor Functioneel Beheerder GEO is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Assen
Aanvraagnummer:
A2023-1300
Startdatum:
01-10-2023
Verwachte einddatum:
30-09-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
21-09-2023 10:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Functioneel Beheerder GEO

Wij zijn namens het RVO op zoek naar een Functioneel Beheerder GEO op basis van 36 uur.

Binnen de afdeling Informatie- en Procesmanagement is behoefte aan een functioneel beheerder voor werkzaamheden in het kader van beheer en ondersteuning doorontwikkeling van de GIS applicaties tbv inwinnen, registreren en controleren van landbouwgrond en natuur in Nederland. De grondinformatie wordt onder meer gebruikt voor Europese subsidieverlening in het kader van het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid en handhaving van de mestwet. De werkzaamheden omvatten: 1. Functionele instandhouding en continuïteit van de applicaties waarborgen en hiervoor ook durven te staan 2. Pro-actief contact onderhouden met de eindgebruikers en de interne organisatie 3. Uitvoeren van autorisatiebeheer en het bewaken van de betrokken processen 4. Het snel en adequaat analyseren en oplossen van incidenten of problemen 5. Voortgangsbewaking van openstaande meldingen 6. Actualiseren van documentatie en de beheerhandleidingen, indien deze ontbreken, opstellen 7. Leveren van een bijdrage aan de te ontwikkelen applicaties en processen (functioneel) door het aandragen van issues en verbeteringen 8. Participeren in en bijdragen aan Backlog refinement, Sprint Planning, Sprint Review en Retrospective 9. Opstellen van een testplan en testgevallen 10. Uitvoeren en coördineren van testwerkzaamheden (FAT/GAT) 11. Opstellen van rapportages over de uitgevoerde testen.

Achtergrond Opdracht
Registers: GRG: Grondregister opgebouwd uit Referentielagen, Bedrijfspercelen en Regelingspercelen BGT: Basiskaart Grootschalige Topografie waarvan oa Ministerie van Landbouw bronhouder is VRK: Validatieraamwerk tbv controles op percelen Applicaties: Mijn Percelen- Inwinnen van perceelsgegevens vanuit de landbouwsector eGDI – Inwinnen van grondgebonden subsidieaanvragen edicropadapter – Ontvangstportaal voor natuursubsidie aanvragen (ANLB) Geo BGT – Applicatie voor het beheer van BGT objecten en synchronisatie met de Landelijke Voorziening GGB – Applicatie voor het beheer van Referentie- en Regelingspercelen Door uitbreiding van het aantal applicaties, vernieuwingstrajecten en een toenemende complexiteit is continuering en versterking van het huidige functioneel beheer team nodig.

Organisatorische context en cultuur
Kansen voor Nederland, kansen voor jou Een duurzame, economisch sterke samenleving: daar werken we aan bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Met nationale en internationale programma’s, van de energietransitie en voedselproductie tot ontwikkelingsprojecten in Afrika. Met voorlichting, advies, financiering, subsidies en hulp bij het vinden van zaken- of kennispartners. Door slim organiseren en maximaal gebruik van digitale communicatie zorgen we voor een soepele en optimale dienstverlening. Door elkaar op te zoeken en verbindingen te leggen bieden we nieuwe inzichten en mogelijkheden. Voor en achter de schermen zetten 4500 mensen zich in voor een economisch sterk, innovatief en duurzaam Nederland, op verschillende vestigingen in Nederland. Ook voor jou zijn er kansen! Onze adviseurs weten als geen ander wat er nodig is om ondernemende Nederlanders vooruit te helpen. Beoordelaars nemen subsidie- en andere verzoeken onder de loep en helpen de aanvragers om nieuwe stappen te zetten. Inkopers benutten de inkoopkracht van de Rijksoverheid, ook om maatschappelijke doelen te bereiken. De medewerkers van de frontoffice staan iedereen te woord die vragen heeft. Functioneel beheerders ontwikkelen en onderhouden digitale loketten. Projectmanagers onderzoeken wat de mogelijkheden van big data zijn. Juristen zorgen dat we ons houden aan wet- en regelgeving. En communicatieadviseurs ontwikkelen toegankelijke websites voor voorlichting en advies. Wie ondernemend Nederland een warm hart toedraagt, kan bij onze organisatie dus alle kanten op.

Eisen en wensen voor de functie Functioneel Beheerder GEO

Harde eisen:

 • Functioneel beheer
 • Kennis van BiSL
 • Gedegen kennis van GEO systemen en van Esri ArcGIS software in het bijzonder
 • Gedegen kennis van GEO databases
 • Ervaring met overheidsorganisaties (5 jaar)
 • Ervaring met geografische informatiesystemen (5 jaar)
 • GIS database kennis (5 jaar)
 • HBO werk en denkniveau of hoger

Wensen:

 • Competenties: Klantgericht; Pragmatisch; Helder communiceren en toont hier initiatief in; Zelfstandig kunnen werken; Maakt zich materie snel eigen; Resultaatgericht; T-shape;
 • Kennis van en ervaring met geografische informatie systemen in het bijzonder ESRI ArcGIS
 • Kennis van en ervaring met Oracle databases
 • Kennis en ervaring met de Agile werkwijze (SCRUM) icm TFS (backlog)
 • Werkervaring in vergelijkbare functie in een grote overheids- of dienstverlenende organisatie
 • Minimaal in bezit van HBO-diploma of werkervaring op HBO niveau
 • Relevante werkervaring in het beheren van functionaliteiten binnen een grootschalige gebruikersorganisatie
 • Ervaring met genoemde registers en applicaties: GRG, BGT, VRK, Mijn percelen, eGDI, edicropadapter, BGT-Check, Geo BGT, GGB
 • Ervaring met beheer- en analysemethoden en beheertools (onder andere Topdesk)
 • Aantoonbare werkervaring in een functie, waarin men optreedt als intermediair tussen ICT leveranciers en gebruikers

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-09-19 09:15:34

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden