Functioneel Beheerder | Den Haag

Sorry, deze opdracht voor Functioneel Beheerder is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2023-622
Startdatum:
01-06-2023
Verwachte einddatum:
31-08-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
28-04-2023 12:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Functioneel Beheerder

Wij zijn namens de SSC-ICT op zoek naar een Functioneel Beheerder op basis van 36 uur.

Het team waar je onderdeel van wordt beheert een aantal belangrijke rijksbrede applicaties. Een van de applicaties is het Rijksportaal. Dit is het intranet van de rijksoverheid. Het meeste tijd in het team gaat voornamelijk naar het beheer van dit portaal. Daarnaast helpen wij in een project met het doorontwikkelen en voeren wij de testen uit namens de stackholders en gebruikers. De bedoeling is dat je begint met call afhandeling zodat je de systemen goed leert kennen. Deze calls komen binnen via ons Topdesk systeem. Heb je genoeg ervaring opgedaan en hebben wij vertrouwen in je is er ruimte om ook mee te doen aan de acceptatie testen onder leiding van een test coordinator. Daarnaast zou je ook mee kunnen meehelpen in de doorontwikkeling van de applicaties obv scrum. Of als je het leuk vindt en je hart ligt bij technisch beheer is er ook ruimte om mee te helpen met het updaten van de diverse applicaties en servers. Er zijn dus veel mogelijkheden in het team. Wat je gaat doen is helemaal afhankelijk van jou ervaring, leercurve, motivatie en inzet. Om snel te kunnen beginnen is het een pre als je een aantal jaren ervaring en kennis hebt van relatief complexe Enterprise ICT omgevingen bij voorkeur opgedaan binnen de Rijksoverheid. Je bent een gedegen breed georiënteerde IT specialist die kennis en ervaringen heeft met een of meerdere CMS’en. Daarnaast geen 9 tot 5 mentaliteit want er moet ook af en toe savonds gewerkt worden vanwege een release uitrol of update op productie. We werken voornamelijk remote dus thuiswerken is geen probleem maar let wel we gaan minimaal 1x (op woensdag), maximaal 2x per week naar kantoor. Dan verwachten wij jou ook op lokatie in Den Haag.

Achtergrond:
Op dit moment is de benodigde capaciteit en expertise niet voldoende binnen het team beschikbaar. Door deze onder capaciteit is er op korte termijn dringende behoefte aan versterking in het team. Minimaal inhuur is 3 maanden met de intentie te verlengen tot een langere periode. Indien mogelijk en als wij erg tevreden zijn eventueel kans op een vast contract.

Eisen en wensen voor de functie Functioneel Beheerder

Harde eisen:

  • Minimaal MBO (Diploma);
  • Hands-on ervaring met een CMS en of CMS Bloomreach (3 Jaar).

Wensen:

  • Competenties: • Aantoonbare sterke analytische vaardigheden (in multidisciplinair verband); • Adviesvaardigheden; • Herkennen van trends en adviseren over verbetermogelijkheden; • Samenwerken op multidisciplinair niveau; • Communicatief sterk (vaardig in gesprekstechniek LSD: luisteren, samenvatten, doorvragen); • Je bent assertief; • Je werkt gestructureerd en planmatig; • Je bent in staat om breed over het product en de onderliggende laag verbanden te leggen, en vraagstukken van klanten te doorgronden; • Je bent resultaat- en klantgericht, analytisch ingesteld, stressbestendig, communicatief sterk en een goede organisator; • Je kunt specifieke kennis overdragen naar anderen;
  • HBO werk en denk niveau;
  • Test ervaring is een pre (o.a. testscripts maken, keten testen, acceptatietesten enz.);
  • Topdesk ervaring is een pre;
  • Agile scrum ervaring;
  • Technisch beheer ervaring (Windows server of Linux);
  • Het uitrollen van nieuwe functionaliteiten en doorvoeren van updates/patches zullen savonds gedaan worden. Zo af en toe zal er gevraagd worden om savonds te gaan werken om te testen en accepteren voor vrijgave namens ons beheer team.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-04-26 10:57:37

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden