Functioneel Beheerder | Den Haag

Sorry, deze opdracht voor Functioneel Beheerder is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2023-232
Startdatum:
01-03-2023
Verwachte einddatum:
01-08-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


€ 87,00


Sluitingsdatum aanvraag:
23-02-2023 12:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Functioneel Beheerder

Wij zijn namens Dictu op zoek naar een Functioneel Beheerder op basis van 36 uur.

Bij DICTU gebruiken we MS-Teams als samenwerkingsfunctionaliteit voor alle medewerkers en zijn we bezig met de implementatie van een DMS- systeem op basis van Alfresco in het kader van recordsmanagement. Bij deze vacature zoeken we een FB die beide systemen binnen het team Informatiemanagement van de directie Bedrijfsvoering bij DICTU zal beheren. De Functioneel Beheerder is primair verantwoordelijk dat de informatiesysteemen voldoen aan de eisen van de gebruikers, daaraan blijft voldoen en dat de functionaliteit consistent is. Samenhangende richtlijnen, procedures, wet- en regelgeving en/of beleidslijnen zijn de basis voor de uitvoering van de werkzaamheden. De functioneel beheerder werkt nauw samen met gebruikers voor het evalueren van de functionele specificaties van een informatiesysteem en het uitwerken van de functionele specificaties bij gewenste wijzigingen in de functionaliteit. Gerealiseerde wijzigingen worden door de functioneel beheerder getest in acceptatietesten. Daarnaast coördineert de functioneel beheerder de invoering van wijzigingen in de gebruikersorganisatie. Tot slot is de functioneel beheerder een vraagbaak voor gebruikers (in de tweede lijn) en coördineert oplossingen voor problemen.

Achtergrond:
Er liggen concrete vraagstukken op het gebied van informatiebeheer waar oplossingen voor gezocht worden. In deze rol krijg jij de kans om oplossingen te behren die gebruikers in staat stelt om slim en efficiënt te werken waarbij ze voldoen aan wet- en regelgeving. De wereld van MS- Teams en Document Management Systemen (DMS) hebben voor jou geen geheimen omdat jij weet hoe duurzame documentaire informatievoorziening (DIV) ingericht moet worden. Daarbij is kennis van de AVG en WOO een pré.

Organisatie:
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.

Eisen en wensen voor de functie Functioneel Beheerder

Harde eisen:

  • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring met BISL, ITIL, agile en scrum;
  • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring in beheer van MS-Teams omgevingen;
  • Je hebt kennis en ervaring in werken met Document Management Systemen;
  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en ervaring in de richting van informatiemanagement;
  • Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring als functioneel beheerder;
  • Alleen kandidaten die in loondienst zijn komen in aanmerking voor deze opdracht. Ben jij ZZP’er informeer dan naar onze mogelijkheden.

Wensen:

  • Competenties: -Je stelt je initiatiefrijk, flexibel en resultaatgericht op en wil jezelf ontwikkelen; -Je kunt goed communiceren, adviseren, overtuigen en samenwerken; -Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken, en legt makkelijk verbinding met collega’s binnen de organisatie; -Je werkt nauwkeurig en weet hoofd- van bijzaken te onderscheiden; -Je bent klantgericht en proactief; -Je bent sterk in het coördineren van wijzigingen binnen team en in de keten van voortbrenging; -Je bent technisch onderlegd en in staat om complexe technische oplossingen in eenvoudige taal uit te leggen; -Je bent een enthousiaste en betrokken collega;
  • DICTU implementeert voor de eigen organisatie Alfresco als DMS/RM oplossing en wil daarbij een integratie met MS Teams en gaandweg steedsmeer onderdelen van MS365. MS Teams is al in gebruik (deels in public cloud) maar de implementatie vraagt nog enkele interventies. Kennis vanWOO en overige wet-en regelgeving op het gebied van DIV, informatiehuishouding en recordsmanagement is een pré;
  • Werkzaamheden zullen afwisselend thuis en op de kantoorlocatie in Den Haag uitgevoerd worden. Kandidaat moet beschikbaar zijn om minimaal1 á 2 keer per week op locatie in Den Haag te komen werken.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-02-21 10:04:46

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden