Functioneel Beheerder | Apeldoorn en Thuis

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Junior
Standplaats:

Apeldoorn en Thuis
Aanvraagnummer:
A2022-0407
Startdatum:
25-04-2022
Verwachte einddatum:
31-12-2022 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
01-04-2022 11:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functieomschrijving

Wij zijn voor de Belastingdienst op zoek naar een Functioneel Beheerder op basis van 36 uur per week.

Het betreft werkzaamheden als functioneel beheerder Omzetbelasting (Buitenland). De inzet is met name gericht op een bijdrage bij de ontwikkeling van nieuwe ICT services rondom de invoering van E commerce (volgens de EU wetgeving). E commerce is een seperaat gepositioneerd Programma binnen de Belastingdienst. Binnen een agile-werkomgeving geef je inhoudelijk en procesmatig richting en sta je, namens de gebruiker/business aan de lat van de te stellen beheereisen – wensen en de optimale borging van functionaliteiten. Hierbij betreft de rol met name het toetsen/controleren dat de beheereisen en wensen worden meegenomen bij de ontwikkeling, door ondermeer reviewen van specificaties en features. Vanuit je senioriteit neem je hier in het voortouw en borgt dat er adequate nieuwe processen en produkten komen c.q. worden gerealiseerd. Hierbij werk je nauw samen met collega functioneel beheerders, ontwikkel- en specificatieteams, Programma Teams E commerce en met diverse stakeholders uit de business, zoals collega’s van Inning en Toezicht, MKB en Particulieren. 

Achtergrond Opdracht:
CAP Omzetbelasting richt zich specifiek op de ondernemer. Gezamenlijk verzorgen wij de geautomatiseerde heffing van de BTW voor de ondernemer. De Omzetbelasting is met een opbrengst van ongeveer 60 miljard euro per jaar een belangrijke drijver onder de Nederlandse financiële huishouding. De Directie Centrale Administratieve Processen (CAP) is verantwoordelijk voor een soepele en foutloze ontvangst, verwerking en verzending van (fiscale) gegevens van en aan burgers en bedrijven door het leveren van (fiscale) producten en gegevensdiensten. CAP is ook verantwoordelijk voor de betaalfunctie en de sturing van de massale productieprocessen (regiefunctie voor massale verwerking en beheersing). En om dit goed in te kunnen vullen, is CAP verantwoordelijk voor de integrale productieplanning en productiebeheersing. 

Organisatorische context en cultuur:
De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Functioneel beheer: Safe Agile;
  • MBO/HBO werk- en denk niveau ( 3 jr ).

Wensen:

  • Competenties: Klantgerichtheid; – Overtuigingskracht; – Resultaatgerichtheid; – Stressbestendig; – Energiek; – Pro-actief; – Analytisch; – Samenwerkingsgericht; – Leergierig/nieuwsgierig; – Communicatief vaardig; – Flexibel; – Opbouwend kritisch; – Nederlandstalig.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats in week 14. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-03-30 06:31:46

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden