Functioneel Beheer Genius | Groningen

Sorry, deze opdracht voor Functioneel Beheer Genius is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Medior
Standplaats:

Groningen
Aanvraagnummer:
A2024-788
Startdatum:
27-05-2024
Verwachte einddatum:
01-09-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
15-05-2024 23:59
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Functioneel Beheer Genius

RDI is op zoek naar een functioneel beheerder Genius. Genius is een van de belangrijkste applicaties van RDI. Het betreft het Zaaksysteem die diverse processen van vergunningen en diverse processen van inspecties en sancties ondersteunt. Het aantal gebruikers betreft circa 200. Het Zaaksysteem wordt op een agile wijze verder ontwikkeld en beheerd door een ontwikkel en beheerteam Genius die zijn ondergebracht bij een Shared Service Centrum. Genius bestaat uit het ZaakSysteem wat is ontwikkeld en beheerd op een Pega platform. Het functioneel beheer bestaat uit zowel ondersteuning ontwikkel als beheerwerkzaamheden. Dan kan gedacht worden aan testen van opgeleverde sprints, oplossen incidenten, autorisatiebeheer en beantwoording vragen van gebruikers.

Achtergrond

Het team van functioneel beheer bestaat uit circa 15 fte die het functioneel beheer uitvoeren van het totale applicatielandschap van RDI. Dit bestaat uit circa 80 applicaties. Het team functioneel beheer is onderdeel van het team Informatiemanagement waarin ook servicemanagement, architectuur, product owner, projecten en business analisten in zijn opgenomen. Het team Informatiemanagement maakt weer onderdeel uit van de directie Mens en Middelen.

Organisatie

Wij zijn de Rijksinspectie Digitale Infrastructuur (RDI). Wij staan voor een veilig verbonden Nederland. Cyberveiligheid, digitaal veilige apparatuur, kunstmatige intelligentie, 5G, energietransitie, digitale weerbaarheid en frequentiemanagement zijn de grote thema’s van vandaag en morgen. Bij de Rijksinspectie Digitale Infrastructuur (na 1 januari 2023 de nieuwe naam van Agentschap Telecom) voeren wij de wet- en regelgeving op deze – en nog veel meer – gebieden uit. En we houden er toezicht op dat iedereen zich aan de regels, eisen en voorwaarden houdt. Wij doen dit met ruim 400 enthousiaste collega’s vanuit onze kernwaarden: maatschappelijke verantwoordelijkheid, gedeelde visie, samenwerking, verantwoordelijkheid nemen en professionaliteit. Bij de RDI hechten we waarde aan een inclusieve organisatiecultuur, waarin alle medewerkers zichzelf kunnen zijn, zich vrij voelen om hun mening te geven, zich gewaardeerd en gerespecteerd voelen. De Rijkinspectie Digitale Infrastructuur is onderdeel van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en omvat vijf directies: Infrastructuur, Apparatuur, Digitale Weerbaarheid, Bestuur, Juridische Zaken en Communicatie, en Mens en Middelen.

Eisen en wensen voor de functie Functioneel Beheer Genius

Harde-eisen

  • HBO
  • ervaring als functioneel beheerder
  • Certificaten op het gebied van business information management en information system foundation.

Competenties

  • Belangrijke competenties betreft vooral het kunnen verbinden van diverse collega’s en teams bij de analyse en uitwerking van een IT vraagstuk met betrekking tot RijksZaak Genius. De functioneel beheerder heeft contact met de key-users en gebruikers en dient hun wensen en eisen af te stemmen met de ontwikkel- en beheerteams. De functioneel beheerder treedt als een Liasion op in het Agile manier van werken binnen RDI en SSC. Het is een grote pré dat de functioneel beheerder kennis heeft van SQL. RDI werkt vanuit de kernwaarden gemeenschappelijke visie, samenwerken, professionaliteit en maatschappelijk betrokken. De functioneel beheerder dient vanuit deze kernwaarden te handelen en de werkzaamheden uit te voeren.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2024-05-13 11:22:58

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden