Full-stack Software Developer | Den Haag

Sorry, deze opdracht voor Full-stack Software Developer is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2024-777
Startdatum:
01-08-2024
Verwachte einddatum:
31-03-2025 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
22-05-2024 09:00
Contactpersoon Quest4:
Sabine van Bree
Telefoonnummer:
06-31070195
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Full-stack Software Developer

Achtergondinformatie
Als full-stack software developer maak je deel uit van het STAC@K-team (Software, Tooling and Collaboration @ KMar). Dit kleinschalige multidisciplinaire DevOpsteam zorgt voor de realisatie van kleine tot middelmatig grote toepassingen op afdelings-/brigadeniveau. Hiervoor gebruiken zij verschillende platformen, te denken aan: (public) Cloud, SharePoint, RPA, Low Code en High code.

De Koninklijke Marechaussee (KMar), onderdeel van het ministerie van Defensie, zit in een transitie naar een informatie gestuurde organisatie die daardoor effectiever en efficiënter optreedt. Een organisatie die, zo nodig in samenwerking met partners, tijdelijk zwaartepunten aanbrengt in de uitvoering van een taak of een bepaald gebied en daardoor in staat is om daadkrachtig op te treden en zodoende een betrouwbare en flexibele organisatie te zijn voor de veiligheid van de staat waardoor zij meerwaarde biedt voor haar gezag en de keten.

Technologische of juridische veranderingen leiden tot vernieuwing in bestaande operationele capabilities. Een voorbeeld hiervan is de grenspassage op vliegvelden. De essentie van het optreden blijft gelijk, maar technologische ontwikkelingen dwingen de KMar haar werkwijze, infrastructuur en informatievoorziening voortdurend aan te passen en daarmee ook de hulpmiddelen en de opleiding van het personeel.

De toename van mobiliteit en communicatiemogelijkheden maken dreigingen minder lokaal en nopen tot een andere besturing. Het belang van samenwerking neemt daardoor toe.

Functieomschrijving
Als full-stack software developer ben je verantwoordelijk voor het voorzien, onderkennen en vertalen van de behoeftes van de business naar bruikbare oplossingen, inclusief het invoeren van die oplossingen. Dit geldt zowel voor de front- als voor de backend.

De Koninklijke Marechaussee wil de komende periode op decentraal (intern KMar) software gaan ontwikkelen. Hiervoor zoeken wij een full-stack software developer die samen met de Marechaussee oplossingen kan gaan ontwikkelen voor een could-native infrastructuur. Op dit moment werkt Defensie, maar ook de Koninklijke Marechaussee nog niet breed met cloudoplossingen, deze opdracht biedt daarom de unieke kans om mee te werken aan de cloudadoptie van de Marechaussee.

De te ontwikkelen oplossingen zullen zich richten op bedrijfsvcoeringsondersteuning en procesoptimalisatie. Hierbij kan gedacht worden aan een registratieve applicatie, een vertaalapp of een interactief dashboard. Daarnaast kunnen oplossingen ook raakvlak hebben met de nieuwste technologieen zoals Artificial Intelligence en robotica.

Door het nieuwe karakter van decentrale ontwikkeling, zoekt de KMar iemand met voldoende ervaring zodat hij/zij mee kan denken over de architectuur en de werkwijze van dit decentrale team.

Regelmatig reizen kan onderdeel uitmaken van je functie. De standplaats is Complex Bezuidenhoutseweg, Den Haag, maar werkzaamheden (bijvoorbeeld overleggen) kunnen ook op andere (KMar) locaties plaatsvinden.

Organisatorisch
JIVC: JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd.

Eisen en wensen voor de functie Full-stack Software Developer

Harde-eisen

 • De kandidaat heeft uitgebreide kennis en ervaring in de rol van Developer is in staat om Junior developers te begeleiden;
 • Kandidaat heeft aantoonbare werkervaring met scrum/agile werken;
 • Kandidaat heeft gewerkt in een multidisciplinair team van business stakeholders, projectleider, IT collega’s en architect;
 • Kandidaat heeft aantoonbare werkervaring met grafisch design en/of interaction design;
 • Kandidaat heeft aantoonbare werkervaring in de rol van full-stack software developer (2 jaar);
 • Kandidaat heeft aantoonbare werkervaring met tenminste 1 relationele database (dat zou PostgreSQL, MSSQL, MYSQL, MariaDB of iets dergelijks) en één niet-relationele database (CosmosDB, Neo4J, MongoDB of iets dergelijks) (2 jaar);
 • Kandidaat heeft aantoonbare werkervaring met in ieder geval een van de volgende frontendtalen: HTML, Javascritp en CSS (2 jaar);
 • Kandidaat heeft aantoonbare werkervaring met in ieder geval een van de volgende backendtaal: Python (2 jaar).

Wensen

 • Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare werkervaring met 1 full-stack JS Framework (bijv. Vue.JS, React of Angular);
 • Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare werkervaring met ontwikkeling binnen Microsoft Azure (specifiek Azure Functions, – Kubernetes Service, – Web app, – OpenAI, – DevOps, – storage);
 • Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare werkervaring met Docker;
 • Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare werkervaring met Red Hat Openshift.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats van 5 juni tot 12 juni aanstaande. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sabine van Bree bereikbaar op het nummer: 06-31070195. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2024-05-10 07:40:40

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden