Full Stack Java Ontwikkelaar | Den Haag

Sorry, deze opdracht voor Full Stack Java Ontwikkelaar is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2023-837
Startdatum:
03-07-2023
Verwachte einddatum:
28-06-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
05-06-2023 12:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Full Stack Java Ontwikkelaar

Wij zijn namens de IND op zoek naar een Full Stack Java Ontwikkelaar op basis van 36 uur.

Als senior Java ontwikkelaar werk je mee aan de verdere ontwikkeling zowel zelfstandig als projectmatig aan grote, Web based applicaties en ontsluit bedrijfskritische informatie systemen. Je hebt meerdere Java implementaties gerealiseerd, je kan portlets bouwen, maar weet ook alles over security en performance en bent bekend met portal technologieën, frontend development en database technologieen. Tevens ben je in staat met architecten in gesprek te gaan over practische oplossingen en alternatieve scenario’s.

Achtergrond:
De IND werkt naar aanleiding van haar ambities, datastrategie en knelpunten in het huidige IV – en ICT-landschap, doelgericht en stapgewijs, toe naar een nieuwe werkwijze rondom het registreren, vaststellen, toepassen en analyseren van (feit-)gegevens. Als ontwikkelaar bouw je mee aan PoC’s in een scrumteam om event-driven het nieuwe registreren van beweringen en het vaststellen van feiten, toegepassen in een IND proces (toetsen, analyseren en handhaven); hoe sluit het aan op het bestaande landschap, wat zijn de kansen, sterktes en zwaktes van de aanpak. De aanpak is experimenteren en verkennen, als voorbereiding op een toekomstig applicatielandschap. Qua persoonlijkheid zoeken we een echte teamplayer die de wensen van de stakeholders begrijpt en het leuk vindt om complexe puzzels op te lossen samen met senior collega’s.

Organisatie:
De IND ambieert om een moderne dienstverlener te zijn die informatie- en data gestuurd werkt voor het gehele proces van dienst verlenen in de migratieketen. De Directie Informatievoorziening (DIV) verzorgt de ondersteuning van alle bedrijfsprocessen binnen de IND. Deze hoofdtaken zijn verdeeld over vier afdelingen: Strategie & Regie; Productiehuis; Continuïteit en Technisch Beheer; en Datadiensten. Deze afdelingen werken veelal in zelforganiserende en multidisciplinaire teams die kort cyclisch en iteratief software ontwikkelen en beheren volgens de agile methodiek, waarbij de aansturing ook nog projectmatig kan. De komende jaren gaat het bestaande applicatielandschap op de schop en wordt het bestaande systeemlandschap INDiGO in fasen vervangen. DIV heeft veel interactie met directies binnen en buiten de IND en staat in verbinding met diverse ketenpartners zoals KvK, RvIG en DUO. Door deze grote hoeveelheid aan koppelvlakken lopen behoeftes van onze klanten en ketenpartners erg uiteen: DIV levert deskundigheid, advies, en modelleert en implementeert wijzigingen in overleg. Het onderhouden van het huidige systeem INDiGO is op dit moment een integraal onderdeel van het IV werk. De vernieuwing hiervan neemt een steeds groter deel van het werk in beslag. Daarnaast ondersteunt DIV het platform voor online samenwerking (met name Sharepoint), de systemen ter behoeve van bedrijfsvoering (Datawarehouse, systemen van derden) en die van de publieke omgeving (IND.nl – mijnIND). De cultuur van de IND kenmerkt zich door de grote betrokkenheid en het verantwoordelijkheidsgevoel vanwege het maatschappelijke belang.

Eisen en wensen voor de functie Full Stack Java Ontwikkelaar

Harde eisen:

 • De aangeboden kandidaat heeft minimaal 3 jaar werkervaring met Java en de frameworks Spring en/of Hibernate;
 • De aangeboden kandidaat heeft minimaal 3 jaar werkervaring met SQL en REST;
 • De aangeboden kandidaat heeft minimaal 3 jaar werkervaring met Microservices en CI/CD;
 • De aangeboden kandidaat heeft minimaal 5 jaar werkervaring met Agile/Scrum;
 • De aangeboden kandidaat heeft een Java programmer certificate;
 • De aangeboden kandidaat heeft minimaal 3 jaar werkervaring met werken aan complexe Java based enterprise systemen.

Wensen:

 • Competenties: Resultaatgericht; Flexibiliteit; Plannen en organiseren; Passend in de organisatie;
 • jsr168/jsr286/CMIS/WSIBP/WSRB/SAML;
 • Eclipse IDE;
 • Tomcat / JBoss/Linux;
 • Java 8, JBoss, Spring (-MVC, -Boot, – Cloud), JavaScript, Jenkins, Sonar, Maven, JUnit, Cucumber, Selenium, MongoDB, Elastic Search; VueJS, Drools;
 • SOA en Webservices met SOAP / REST /OpenSocial;
 • Apache Kafka;
 • Kennis van DevOps en Graph databases;
 • De aangeboden kandidaat: – heeft aen afgeronde hbo- of wo opleiding; – beheerst de Nederlandse taal, tenminste B1-niveau; – heeft werkervaring in overheidsorganisaties.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op 12 tot en met 23 juni 2023. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-06-01 07:26:09

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden