Full-stack Engineer | Den Haag

De functie Full-stack Engineer kun je ook vervullen op basis van een arbeidsovereenkomst met Quest4.

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2024-1287
Startdatum:
01-08-2024
Verwachte einddatum:
31-12-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
15-07-2024 08:00
Contactpersoon Quest4:
Sabine van Bree
Telefoonnummer:
06-31070195
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Full-stack Engineer

Organisatieomschrijving
SSC-ICTOm onze ministeries goed te blijven bedienen, willen we ons verder ontwikkelen. Dat doen we in interactie met onze klanten, de ministeries. Want wij zijn ICT-dienstverlener van en voor het Rijk, en zijn trots op onze publieke taak en de grootschalige projecten die ertoe doen.Het ontstaan van SSC-ICTAan het begin van dit millennium verzorgden alle ministeries zelf – en onafhankelijk van elkaar – de ICT-werkplekken voor hun ambtenaren. Om voor deze dienstverlening één efficiënte en uniforme lijn te creëren hebben de verschillende ICT-organisaties hun werkzaamheden gebundeld. Door de jaren heen zijn er verschillende samenstellingen en benamingen geweest, maar sinds 2014 is SSC-ICT een feit.Waar staan we nu?SSC-ICT is uitgegroeid tot een organisatie van circa 1.200 medewerkers en draagt bij aan een eigentijdse rijksdienst met veilige, flexibele en slagvaardige ICT-diensten. Wij verlenen deze diensten aan de volgende ministeries:Binnenlandse Zaken en KoninkrijksrelatiesJustitie en VeiligheidBuitenlandse ZakenInfrastructuur en WaterstaatSociale Zaken en WerkgelegenheidVolksgezondheid, Welzijn en SportFinanciënICT moet er altijd zijn en is in toenemende mate cruciaal voor de primaire processen van deze ministeries. Onze rijkscollega’s werken op verschillende locaties en apparaten: via desktop en laptop, maar ook op tablet en smartphone. Snelheid en flexibiliteit worden steeds belangrijker. De ICT verzorgen voor én met het Rijk is een uitdagende taak. Het werkveld is divers en de veiligheidseisen zijn hoog.Waar zijn we naar op weg?SSC-ICT groeit naar één organisatie met één gezicht. We blijven werken aan een transparante werkwijze en optimale dienstverlening: standaard waar het kan, maatwerk waar het moet. De ministeries vertrouwen hierbij op onze veilige, betrouwbare ICT-diensten die altijd beschikbaar zijn.Het doel: stabiele ICT-diensten leveren in een snel veranderende digitale wereld.”Dit doen wij door samen te werken, te leren van elkaar, de beleving van gebruikers centraal te stellen, en vooral door plezier te hebben in ons werk!”SSC-ICTBusiness Unit IT Infrastructuur Services (BIS)Deze business unit heeft als hoofdtaak het leveren van technische services ten behoeve van de standaard- en maatwerkdienstverlening.

Functieomschrijving
Wil jij een actieve rol spelen in de ontwikkeling van ons selfserviceportaal en het stimuleren van verdere vooruitgang op het gebied van netwerkautomatisering? Word jij de drijvende kracht achter de one-stop-shop die digitale oplossingen van onze klanten in het Rijks ICT-landschap implementeert? Als jij gedreven bent om samen met ons de verwachtingen van onze klanten te overtreffen, met grenzeloze energie en een innovatieve mindset, dan is dit je kans.De ideale kandidaat heeft aantoonbare ervaring als full-stack developer en kan hierin uitleggen wat werkt en wat niet en durft te innoveren. Daarbij heeft de kandidaat een passie voor UI/UX en weet hoe dit het beste te integreren is binnen het Self Service Portal van Leverstraten. Het onderzoeken en implementeren van NFR’s zoals scalability, security, usability en maintainability is de kandidaat niet vreemd en kan dit uitleggen aan het team hoe het beste hiermee om te gaan.Kandidaat heeft vaker met dit bijltje gehakt en kan zelfstandig aan de slag binnen het team.Kandidaat heeft de skillset van iemand die in de code wilt duiken om het grote geheel te verbeteren.Hij/zij kan sourcecode lezen en begrijpen en heeft software debugging skills, log analyse skills, dus een echte onderzoeksinstelling.SSC ICT is haar infra landschap aan het moderniseren, zodanig dat zij op een votte en adequate en vooral veilige wijze robuust beheer kan blijven leveren en ook op de toekomst is voorbereid. Zij doet dit op een SAFE Agile werkwijze. We gaan nu opschalen naar een meer devops achtige omgeving. Expertise op het gebied van devops werken en automatiseren alsmede testauitomatiseriing qwqordt gevraagd.

Eisen en wensen voor de functie Full-stack Engineer

Harde-eisen

  • Je hebt ervaring met het automatiseren van infrastructurele omgevingen en Infrastructure as a Service.

Wensen

  • Je hebt ervaring met full-stack softwareontwikkeling en -design.
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met JavaScript, Ansible, Python of Django.
  • Je hebt ervaring met Front end werkzaamheden en UI/UX Design tool.
  • Je hebt kennis van één of meerdere van de volgende platformen: -Svelte -Angular -React.
  • Je hebt kennis van FastAPI.
  • Je hebt ervaring met shellscripting Linux.
  • Je past bij de organisatie.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Alleen kandidaten die in loondienst zijn komen in aanmerking voor deze opdracht. Ben jij ZZP’er informeer dan naar onze mogelijkheden.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sabine van Bree bereikbaar op het nummer: 06-31070195. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2024-07-09 14:09:39

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????contactpersoon:

Sabine van Bree

Bel me nu!

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden