Full stack Developer | Apeldoorn
Sorry, deze opdracht voor Full stack Developer is niet meer beschikbaar.
Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.
En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.
- Werkniveau:
- Senior
- Standplaats:
-
Apeldoorn
- Aanvraagnummer:
- A2023-200
- Startdatum:
- 01-03-2023
- Verwachte einddatum:
- 31-12-2023 met optie tot verlenging
- Aantal uur per week:
- 36
- Indicatie uurtarief:
€ 80,00
- Sluitingsdatum aanvraag:
- 16-02-2023 10:00
- Contactpersoon Quest4:
- Marco Buitenhuis
- Telefoonnummer:
- 06-29602668
- Opdrachtgever:
- Quest4
Functieomschrijving Full stack Developer
Wij zijn namens de Belastingdienst op zoek naar een Full Stack Developer op basis van 36 uur.
IBS Loonheffingen zoekt voor de Agile release trein Generiek en Overig een ervarenfullstack senior Developer. Als fullstack senior Developer bij de Belastingdienst ben je een technisch onderlegde allrounder die zich thuis voelt in verschillende disciplines. De focus ligt op front-end werkzaamheden en coach je collega’s op zowel front-end als backend. Je voelt je verantwoordelijk voor het continu blijven ontwikkelen en verbeteren van de bouw van software en het team. Samen met je collega’s werk je aan het hele agile-ontwikkeltraject. Je zorgt voor de development activiteiten, helpt deze vanuit jouw specialisme uit te voeren, te verbeteren en te automatiseren. Daarnaast wordt gewerkt aan een pilot waarbij het team gaat deelnemen aan de transitie richting containerisering en zelfsturende DevOps-teams. Hierbij zorg je dat onze teams steeds meer verantwoordelijkheden naar zich toetrekken. Professionele ontwikkeling én optimale software: dat is jouw doel.
Achtergrond:
De afdeling
De afdeling Loonheffingen is verantwoordelijk voor het heffen van de loonbelasting, de premies volks- en werknemersverzekeringen en het heffen van de inkomensafhankelijke bijdrage Zorgverzekeringswet. De aangifte loonheffingen kent de volgende onderdelen.
- Loonbelasting (Werkgever houdt deze in op het loon; is een voorheffing op de inkomstenbelasting. Werkgever houdt loonbelasting in, betaalt deze aan de Belastingdienst, zodat de werknemer geen of minder inkomstenbelasting hoeft te betalen);
- Premies volksverzekeringen (De Algemene nabestaandenwet, de Algemene Ouderdomswet en de Wet langdurige Zorg);
- Premies werknemersverzekeringen (Ziektewet, WAO, WIA, Werkloosheidswet);
- Inkomensafhankelijke bijdrage Zorgverzekeringswet (De zorgverzekeringswet regelt een verplichte verzekering tegen ziektekosten).
De belangrijkste interne stakeholders van de afdeling Loonheffingen zijn: IBS (Inkomsten Belasting Systeem) loonheffingen, ministerie van Financiën, MKB (midden en kleinbedrijf), GO (grote ondernemingen) en PDB (Particulieren, Dienstverlening en Bezwaar). De afdeling Loonheffingen van CAP (Centrale Administratieve Processen) is via het Lijnmanagersoverleg (LMO) opgenomen binnen de structuur van de Loonaangifteketen (LAK). In het LAK participeren alle eigenaren van de externe- Loonaangifteketen: UWV, CBS en Belastingdienst.
Het team
Het team werkt aan het vernieuwen en future proof maken van een Digitaal Analyse Systeem, waarmee de analisten van loonheffing hun dagelijks werkveilig en verantwoord kunnen doen. Concreet betekent dat voor DTN (DAS Tool Nieuw) het vervangen van een Access applicatie die binnen de Belastingdienst wordt gebruikt door een nieuwe Java applicatie in combinatie met Angular. Hierbij wordt functionaliteit overgezet en nieuwe securtity eisen toegevoegd. De Belastingdienst gebruikt een eigen framework SAFe Agile Belastingdienst (SABEL), daarin wordt gewerkt in sprints van twee weken. De laatste week van het kwartaal is een Planning en Innovation sprint (PI). In ons team, team Mercurius zitten ontwikkelaars, business analisten, testspecialisten, scrummaster en productowner. De standplaats is Apeldoorn, één/twee dagen in de week werk jij met jouw team op kantoor, de overige dagen ben je vrij om thuis te werken.
Organisatie:
De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.
Eisen en wensen voor de functie Full stack Developer
Harde eisen:
- Programmeren in Java;
- Softwareontwerp binnen een Java-omgeving;
- SCJP/OCPJP en een aantal aanvullende java-certificaten;
- Ontwikkelen in Java Enterprise Editon (7 Jaar).
Wensen:
- Competenties: -Analyseren; -Samenwerken; -Klantgerichtheid; -Resultaatgerichtheid; -Plannen en organiseren;
- Kennis van Springboot 2, Liberty Angular 15, Java 8 momenteel (toekomst 11/17), JEE 7, DB2, REST, en tools als: Jira, Confluence; IntelliJ, Jenkins, SonarQube, Git, Bitbucket, Dinq;
- CI/CD, JMS, JPA en EJB kennen voor jou geen geheimen;
- Ervaring met SAFe, DevOps en Openshift is een pré;
- Je beheerst de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
Aanvullende informatie
Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.
De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.
Geplaatst op 2023-02-13 14:17:32