Frontend Developer | Rotterdam

Sorry, deze opdracht voor Frontend Developer is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Rotterdam
Aanvraagnummer:
A2023-465
Startdatum:
01-05-2023
Verwachte einddatum:
01-05-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
32
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
12-04-2023 12:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Frontend Developer

Wij zijn namens onze klant op zoek naar een Frontend Developer op basis van 32 uur.

Onze klant wil steeds meer digitaliseren en hun producten en diensten toegankelijker maken voor ondernemers. Het is daarom van cruciaal belang dat we vanuit onze klant ook de medewerkers maximaal ondersteunen op IT gebied.

Digitaal Ondernemersplein (DOP) is op zoek naar een front-end ontwikkelaar. Ondernemersplein is onderdeel van de Online afdeling van onze klant en een uniek samenwerkingsverband van overheidsorganisaties. Om het leven van ondernemers zo makkelijk mogelijk te maken kunnen ze terecht op Ondernemersplein.nl voor de relevante en gebundelde informatie van de (semi)overheid. Ook bieden we content aan partnerwebsites via onze open data API. Zo krijgen ondernemers antwoord op vragen over personeel, export, starten, wetten, regels en financiering. Het Scrum team werkt in sprints van 3 weken.

Je bent samen met een multidisciplinair scrumteam verantwoordelijk voor het (door)ontwikkelen van alle producten die het Ondernemersplein in het portfolio heeft. Als ontwikkelaar werk je voornamelijk aan interne/externe API’s en integratie van datastromen uit verschillende bronnen. Er is binnen het team veel ruimte voor (technische)innovatie, vernieuwing en eigen inbreng. Van de senior front-end developer wordt verwacht dat hij echte programmeer ervaring heeft (Javascript) en een goed oog heeft voor user experience en interactie. Hij komt zelf met praktische oplossingen voor interactie en user experience uitdagingen.

Je bent iemand die goed in een multidisciplinair team kan werken door kritisch te kijken naar welke problemen het team moet oplossen en graag zelf bepaalt hoe. Je stelt graag de vraag “waarom” om echt tot de kern te komen van wat een product-owner wil. Kwaliteit is belangrijk in alles wat we doen, dus als je graag alles mooier wil achterlaten dan dat je het aantreft, dan is dit de opdracht voor jou!

Eisen en wensen voor de functie Frontend Developer

Harde eisen:

 • Kandidaat heeft een afgeronde opleiding Multimedia/ICT (of vergelijkbaar);
 • Kandidaat heeft actuele en aantoonbare kennis van Javascript, HTML, CSS, React;
 • Kandidaat heeft actuele (in de afgelopen 5 jaar) en minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met website ontwikkeling en met Scrum;
 • Kandidaat heeft actuele (in de afgelopen 7 jaar) en minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met Javascript, CSS en HTML;
 • Kandidaat heeft actuele (in de afgelopen 5 jaar) en minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met React, GIT en in API’s, REST of GraphQL en JSON;
 • Kandidaat heeft actuele (in de afgelopen 3 jaar) en minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring met Styled Component of andere CSS in JS framework en met Redux;
 • Kandidaat heeft actuele (in de afgelopen 5 jaar) en aantoonbare ervaring met NPM of Yarn, Webpack;
 • Kandidaat heeft actuele (in de afgelopen 7 jaar) en minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met werken bij vergelijkbare overheidsorganisaties.

Wensen:

 • Kandidaat heeft een afgeronde hbo/wo opleiding (17%);
 • Kandidaat heeft actuele (in de afgelopen 5 jaar) en aantoonbare ervaring met Agile (0 tot 3 (6 %), 3 tot 5 (12 %), 5 of meer (17 %));
 • Kandidaat heeft actuele (in de afgelopen 5 jaar) en aantoonbare ervaring met NodeJS (0 tot 3 (5 %), 3 tot 5 (10 %), 5 of meer (16 %)).

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-04-04 08:09:48

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden