Front End Developer | Den Helder

Sorry, deze opdracht voor Front End Developer is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Helder
Aanvraagnummer:
A2023-1521
Startdatum:
01-03-2024
Verwachte einddatum:
30-04-2026 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
32
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
17-11-2023 10:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Front End Developer

Voor het aansturen van een autonome cohort van onbemande systemen vanaf een eenheid is het noodzakelijk dat er een nieuwe applicatie ontwikkeld wordt. Het te ontwikkelen applicatie moet het aansturen van een cohort intuïtief maken. Er is een grote hoeveelheid informatie afkomstig van de cohort en de applicatie moet beslissen wanneer welke informatie getoond moet worden om de operator niet over te belasten. De applicatie moet een operator begeleiden met het plannen van een missie, het selecteren van platforms en payloads aan de hand van de eisen van de missie. Het presenteren van een intuïtief overzicht tijdens het uitvoeren van de missie en alleen relevante informatie presenteren gebaseerd op missie context. Om zoveel mogelijk apparaten en situaties te kunnen ondersteunen is de keuze gemaakt om hier een webapplicatie voor te bouwen. De webapplicatie moet met een backend communiceren welke weer met verschillende eenheden en onbemande systemen communiceert. Er is nauwe samenwerking noodzakelijk met het team van operators zodat hun eisen en wensen gerealiseerd worden.

Achtergrond:

Voor de komende 10 jaar is voorzien dat CZSK flink meer met autonome onbemande systemen zal gaan werken (zoals drones). Denk aan projecten zoals ASWF en MCM waar grote delen van de taken uitgevoerd worden door onbemande systemen. Om in deze behoeften te kunnen voorzien is er voorgesteld om het ‘Centrum voor Autonome Platform Integratie’ op te zetten. Vanuit dit expertise centrum wordt een overkoepelende architectuur voor alle onbemande systemen ontwikkeld.

Organisatie:

De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de Techniekgroep C4I (TG C4I) bij de Afdeling Maritieme Techniek (AMT) van de Directie Materiële Instandhouding van het Commando Zeestrijdkrachten. De TG C4I heeft tot doel het leveren van Life Cycle Support op de volgende verantwoordelijkheidsgebieden van de AMT: command, control, communicatie, computer- en informatiesystemen (C4I), integratie en automatisering van platforminstallaties en projectmatig uitvoeren van modernisatie- en modificatieopdrachten. De hoofdvestigingsplaats van de TG C4I is Den Helder.

Eisen en wensen voor de functie Front End Developer

Harde eisen:

• Kandidaat beschikt over een voor de functie relevant HBO diploma of hoger
• Kandidaat heeft minimaal 1 jaar ervaring met het creatief ontwikkelen van applicaties en het kiezen van de geschikte technische opties; het rekening houden met andere ontwikkelingsactiviteiten; het optimaliseren van applicatieontwikkeling, -beheer en -prestaties door het gebruik van architectuur en het hergebruik van bewezen oplossingen
• Kandidaat heeft minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring met het toepassen van GIT Versie beheer binnen een groter project.
• Kandidaat heeft minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring met het toepassen van (geautomatiseerde) testing frameworks
• Kandidaat heeft minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van webapplicaties met behulp van Javascript.
• Kandidaat heeft minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring met het omzetten van klant behoeften in een concreet ontwerp.

Wensen:

• Kandidaat heeft bij voorkeur kennis en ervaring met het ontwikkelen in een Agile team
• Kandidaat heeft bij voorkeur kennis en ervaring met React JS, Redux & HTML/CSS
• Kandidaat heeft bij voorkeur kennis en ervaring met het ontwikkelen en werken in een linux omgeving
• Kandidaat heeft bij voorkeur kennis van het omzetten van klant behoeften in epics/user-stories en grafische design tools (Figma).
• Kandidaat heeft bij voorkeur kennis van UX-design

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-11-13 09:40:57

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden