expert iv | Den Haag

Sorry, deze opdracht voor expert iv is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2024-902
Startdatum:
10-06-2024
Verwachte einddatum:
09-12-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
20
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
29-05-2024 17:00
Contactpersoon Quest4:
Fulko van der Meulen
Telefoonnummer:
06-53719004
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving expert iv

Opdrachtomschrijving
De expert informatievoorziening wordt ingezet om de ongestructureerde informatie uit de TenderNed documenten database te analyseren, een herontwerp te maken en met behulp van het TenderNed analyse team te structureren en in te richten zodoende (aanbestedings) analyses inclusief informatie uit de documenten database te kunnen draaien. Eventueel met behulp van onderliggende AI toepassingen en modellen. Ook binnen de applicatie TenderNed dienen deze analyses volbracht te worden., al is dat in de 2 fase.

Achtergrond
Voor de verdere uitbreiding van de data-werkzaamheden en functionaliteiten binnen TenderNed is de inzet van een expert informatievoorziening nodig met veel technische EN domein kennis (aanbestedingsdomein). Met deze functie wilt TenderNed alle aanwezige data optimaal gaan benutten zodoende de markt meer volledig, betrouwbaar en tijdig te informeren waardoor een hogere kwaliteit van aabesteden gaat ontstaan.

Dienst TenderNed is een zeer gedreven organisatie onderdeel van RVO waar het gebruik van moderne technieken binnen en buiten de applicatie TenderNed. Dienst TenderNed heeft de ‘basis’ analyse omgeving op orde en wilt met deze vacature de analyse omgeving inrichten voor de toekomst.

Organisatie
Kansen voor Nederland, kansen voor jou. Een duurzame, economisch sterke samenleving: daar werken we aan bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Met nationale en internationale programma’s, van de energietransitie en voedselproductie tot ontwikkelingsprojecten in Afrika. Met voorlichting, advies, financiering, subsidies en hulp bij het vinden van zaken- of kennispartners. Door slim organiseren en maximaal gebruik van digitale communicatie zorgen we voor een soepele en optimale dienstverlening. Door elkaar op te zoeken en verbindingen te leggen bieden we nieuwe inzichten en mogelijkheden. Voor en achter de schermen zetten 4500 mensen zich in voor een economisch sterk, innovatief en duurzaam Nederland, op verschillende vestigingen in Nederland. Ook voor jou zijn er kansen! Onze adviseurs weten als geen ander wat er nodig is om ondernemende Nederlanders vooruit te helpen. Beoordelaars nemen subsidie- en andere verzoeken onder de loep en helpen de aanvragers om nieuwe stappen te zetten. Inkopers benutten de inkoopkracht van de Rijksoverheid, ook om maatschappelijke doelen te bereiken. De medewerkers van de frontoffice staan iedereen te woord die vragen heeft. Functioneel beheerders ontwikkelen en onderhouden digitale loketten. Projectmanagers onderzoeken wat de mogelijkheden van big data zijn. Juristen zorgen dat we ons houden aan wet- en regelgeving. En communicatieadviseurs ontwikkelen toegankelijke websites voor voorlichting en advies. Wie ondernemend Nederland een warm hart toedraagt, kan bij onze organisatie dus alle kanten op.

Eisen en wensen voor de functie expert iv

Harde-eisen

 • Strategisch management;
 • Kennis en ervaring als consultant op het gebied van Data Science/Data Engineering, focus op ontwikkeling domein analyses aanbesteden (5 jaar);
 • Kennis en ervaring op het gebied van vertalen business problemen naar Data Science doelstelling, full-stack development en stakeholdermanagement (5 jaar).

Wensen

 • Kandidaat heeft veel/ruime kennis en expertise op het gebied van aanbesteden en inkopen;
 • Ruime ervaring heeft met het toepassen van de internationale standaarden voor architectuur-, proces- en gegevensmodellering;
 • Ruime ervaring met het inrichten, implementeren en toepassen van business process management;
 • Ruime ervaring heeft met coaching en opleiding op basis van ‘leren door te doen’ van zowel business als IT.

Competenties

 • Kandidaat weet zich raad met tools als Python, SQL, Excel (macro’s/vba);
 • Creatief;
 • Pragmatisch;
 • Kan zelfstandig werken óf in multidisciplinaire teams.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Extra standplaats: Assen, Standplaats van de DevOps teams van TenderNed.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Fulko van der Meulen bereikbaar op het nummer: 06-53719004. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2024-05-27 09:24:19

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden