eProcurement-ROAP | Den Haag

Sorry, deze opdracht voor eProcurement-ROAP is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2024-990
Startdatum:
01-07-2024
Verwachte einddatum:
30-06-2025 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
05-06-2024 10:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving eProcurement-ROAP

Opdrachtomschrijving
De ketenbeheerder bij Rijksoverheid Accespoint is verantwoordelijk voor het 2e-lijns functioneel beheer van het ROAP (RijksOverheid AccessPoint). Doel van het 2e lijn beheer is het ondersteunen van de ketenpartners bij het gebruik en het zo snel mogelijk herstellen van verstoringen van de applicaties en de daarbij behorende functionaliteiten.

Je zult werkzaam zijn in een klein team (+/- 8) met directe contacten en korte lijnen met opdrachtgevers, leveranciers, applicatiebeheerder en de gebruikers binnen de rijksoverheid. Als senior ketenbeheerder ben je het aanspreekpunt voor 1e lijn functioneel beheerders (centrale en decentrale helpdesks) bij ministeries en met de leveranciers van Logius (applicatiebeheer, technisch beheer). Je bent het aanspreekpunt voor functionele problemen en issues. Ook maak je helpinformatie ten behoeve van het 1e-lijns functioneel beheer aan.
Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van incidenten en problemen en voor het schrijven en doorvoeren van wijzigingen rond ROAP.

Achtergrond
De Rijksoverheid maakt gebruik van de Digipoort en de daarbij behorende Peppol Integratie (ROAP) om digitaal zaken te doen met haar leveranciers. Dit betreft het versturen en ontvangen van berichten met betrekking tot het operationele inkoopproces (eOrders, eFacturatie, eTiijdkaarten, etc).

De Rijksoverheid heeft middels de Digipoort-Peppol Integratie een AccecssPoint op het Peppol-neterk, om zodoende berichten van en naar de financiële en inkoopadminstraties op het Peppol-netwerk te kunnen verzenden en ontvangen.
De Digipoort is een centrale voorziening van de Rijksoverheid voor het veilig en betrouwbaar afleveren en verzenden van berichten. Alle Rijksdiensten en diverse andere overheidspartijen zijn aangesloten op de Digipoort en kunnen via deze centrale voorziening e-Procurement berichten uitwisselen.

Organisatie
Logius gelooft in een overheid die altijd, overal en voor iedereen beschikbaar en toegankelijk is. Daarom bieden we publieke organisaties producten en diensten waarmee we er samen voor zorgen dat burgers en bedrijven digitaal zaken kunnen regelen met de overheid. Dat doen wij betrouwbaar, vakkundig en in eenvoud.
Ga je bij Logius aan de slag, dan zet je jouw kennis en ervaring in voor heel Nederland. Samen met fijne en behulpzame collega’s werk je (agile) aan een digitale overheid voor iedereen. En dat in een omgeving waar je de vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om de zaken op te pakken die jij belangrijk vindt. Waar innovatie centraal staat. En waar je alle kansen krijgt om je verder te ontwikkelen. Wees welkom in het hart van de digitale overheid!
KOOP, het Kennis- en Exploitatiecentrum voor Officiële Overheidspublicaties, is de drijvende kracht achter de grootste portalen met overheidsinformatie op internet: overheid.nl, wetten.nl en officiëlebekendmakingen.nl.
KOOP is sinds 1 januari 2023 onderdeel van agentschap Logius.
KOOP ondersteunt daarmee alle overheidsorganisaties in Nederland om elke dag informatie zoals wet- en regelgeving, parlementaire stukken, vergunningen en internationale verdragen te publiceren.
– Iedereen heeft recht op betrouwbare en toegankelijke overheidsinformatie.
– Het Kennis- en Exploitatiecentrum Officiële Overheidspublicaties (KOOP) is de digitale uitgever van de overheid en de drijvende kracht achter digitale ontsluiting van wet- en regelgeving.
– Wij staan voor laagdrempelige toegang tot officiële overheidsinformatie.

Eisen en wensen voor de functie eProcurement-ROAP

Harde-eisen

 • HBO werk en denkniveau;
 • Ervaring met het aansturen van (externe) leveranciers (5 jaar);
 • Ervaring in een vergelijkbare functie op het gebied van incidentbeheer, wijzigingenbeheer en klantondersteuning (5 jaar);
 • Ervaring in het gegevensuitwisselings domein of ketenuitwisseling van XML berichten (3 jaar).

Wensen

 • Werkervaring binnen het e-Procurementdomein binnen de Rijksoverheid;
 • Kennis van en ervaring met Agile/scrum en Safe werkwijze;
 • Je bent in het bezit van functie-gerelateerde (SAFe-Agile) certificeringen of bent bereid deze op korte termijn te behalen.

Competenties

 • Je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit, je bent proactief en resultaatgericht. Je kunt zo handelen dat je het vooraf vastgestelde doel, product of effect bereikt;
 • Je bent klantgericht. Je kunt de behoeften van de klant herkennen en hiermee rekening houden;
 • Je bent analytisch en in staat om complexe vraagstukken om te zetten in heldere oplossingen;
 • Je bent samenwerkingsgericht. Je kunt met anderen een gezamenlijk resultaat bereiken;
 • Je bent stress bestendig, en goed in staat om prioriteiten te stellen;
 • Je hebt goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden;
 • Je bent kwaliteitsgericht.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op maandag 10 juni 2024. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2024-06-03 12:14:56

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden