Directiesecretaris | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2022-0254
Startdatum:
01-04-2022
Verwachte einddatum:
30-09-2022 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
32
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
28-02-2022 11:00
Contactpersoon Quest4:
Remco Blommesteijn
Telefoonnummer:
06-11355233

Functieomschrijving

Wij zijn voor Logius op zoek naar een Directiesecretaris op basis van 32 uur per week. 

Als directiesecretaris van het per 1 juli 2021 opgerichte Secrurity & Compliance Office (S&C Office) binnen Logius ben jij de centrale adviseur, verbinder en ’trouble shooter’. In deze zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid draag je elke dag bij aan veilige communciatie tussen burgers en bedrijven en de overheid. In je functie als Directiesecretaris ben je in brede zin een onmisbare factor in de bestuurlijk-organisatorische kant van de dienstverlening van Logius. Zo zet jij je in voor kwalitatief hoogwaardige en goed afgestemde besluitvorming en je geeft advies. Daarnaast ben je de aanjager van processen, stemt af over relevante verantwoordings- en sturingsinformatie en je bewaakt de tijdigheid en inhoudelijke kwaliteit van beleidsstukken. In dit alles ben jij ook echt de verbindende factor: je verbindt alle betrokkenen rondom de totstandkoming én de uitvoering van beleid.

Achtergrond opdracht:
Nederland digitaliseert; burgers en bedrijven kunnen online steeds vaker 24×7 terecht bij publieke organisaties. Logius zorgt ervoor dat digitale dienstverlening voor publieke dienstverleners beschikbaar is en helpt hen deze zo in te richten dat burgers en bedrijven betrouwbaar en eenvoudig zaken kunnen regelen. Het Security & Compliance Office is een nieuwe afdeling binnen Logius die wordt geleid door de CIO. De directie bestaat uit twee afdelingen. De afdeling Security Opreations Center (SOC) houdt zicht en grip op de digitale infratstructuur binnen Logius, zodat we beschermd en weerbaar zijn tegen digitale aanvallen – dit is aan de orde van de dag. Het SOC houdt dan ook zicht op alles wat binnen deze infrastructuur gebeurt en onderzoekt afwijkende zaken.

Organisatie:
Eenvoudig, snel, groen en betrouwbaar zaken regelen tussen overheden, burgers en bedrijven. Met als doel een betere dienstverlening, kosten-besparing en administratieve lastenverlichting. Daar gaat de overheid voor. Logius vervult hierin een centrale en leidende rol met oog voor de samenhang in de infrastructuur van de e-overheid. Logius is de dienst digitale overheid en onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De diensten en standaarden van Logius zijn voor de gehele overheid ontwikkeld. Logius is verantwoordelijk voor het beheer, de doorontwikkeling en de overheidsbrede toepassingen van deze diensten en standaarden.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Afgeronde WO opleiding;
  • Werkervaring in vergelijkbare functie of functie met aantoonbare overeenkomsten met die van Directiesecretaris (5 jaar);
  • Affiniteit met SAFe werken en/of Agile werken (1 jaar).

Wensen:

  • Competenties: – Durf; – Initiatief; – Flexibel; – Resultaatgericht; – Samenwerken; – Zelfontwikkeling;
  • Je kunt goed samenwerken met heel diverse interne en externe stakeholders en je bent een echte netwerker en verbinder. Je hebt een goed geveoel voor een omgeving met complexe besluitvorming en met soms schurende belangen. Je beweegt je hierin flexibel, maar je toont waar nodig ook lef en spreekt zaken uit. Je hebt affiniteit met onderwerpen op het gebied van security en/of compliance. Je bent goed in het maken en duiden van overzichten op basis van betrouwbare informatie en je kunt uitstekend in het Nederlands (mondeling en schriftelijk) rapporteren. Je kunt goed adviseren, plannen en organiseren, je neemt initiatief, je gaat altijd voor het beste resultaat en je wilt jezelf blijven ontwikkelen;
  • Je hebt ervaring met of kennis van SAFe/Agile werken.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op 7 maart, 8 maart. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Remco Blommesteijn bereikbaar op het nummer: 06-11355233. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-02-24 15:05:59

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden