Directie Secretaris | Urk

Sorry, deze opdracht voor Directie Secretaris is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Urk
Aanvraagnummer:
A2024-669
Startdatum:
13-05-2024
Verwachte einddatum:
30-09-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
32-36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
01-05-2024 12:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Directie Secretaris

Waar kom je te werken       
Gemeente Urk met bijna 23.000 inwoners groeit hard, heeft veel ambities en is volop in ontwikkeling. De focus van de gemeente Urk ligt op groei waarin wonen, werken en recreëren centraal staan.          
De gemeente Urk werkt hard aan een aantal ontwikkelingen waaronder: de  “Zeeheldenwijk”, een  woonwijk met 1.600 woningen. “Port of Urk”, een nieuw bedrijventerrein van 90 ha aansluitend aan de nieuwe servicehaven die door de Provincie Flevoland wordt gerealiseerd. Daarnaast de herontwikkeling van bedrijventerreinen zoals “Lemsterhoek” en “Westgat” maar ook herontwikkeling van diverse woningbouwlocaties zoals “Noorderzand”. Er wordt aandacht besteed aan het thema “ondermijning en bestuurlijke weerbaarheid”. Daarnaast is de organisatie nog volop in ontwikkeling. Dit vraagt een multidisciplinaire aanpak waarbij je werkt met interne en externe professionals. Met 214 collega’s werken we samen in een informele en pragmatische werkomgeving, waar waarden als verbinden, verantwoordelijkheid en vertrouwen belangrijk zijn. 
Het cultuurhistorisch centrum, winkels, scholen, de haven, bos en IJsselmeer zijn allemaal op loopafstand. De omgeving is prachtig.          
Als directiesecretaris val je direct onder de gemeentesecretaris. Door je functie heb je een breed netwerk en veel contact met de gemeentesecretaris, de managers, de medewerkers van de organisatie en de contactpersonen in de regionale samenwerkingen. Onze organisatie is groot genoeg voor ambities en uitdagingen en klein genoeg voor korte lijnen en veel eigen verantwoordelijkheid.        

Opdrachtomschrijving voor de kandidaat:         
Je bent vooral de rechterhand van de gemeentesecretaris, maar ook de verbinder tussen het bestuur, de organisatie en de regio. Je adviseert haar op het proces van de bestuurlijke besluitvorming en bewaakt de kwaliteit van dit proces. Je adviseert het management over strategische, maatschappelijke en/of organisatievraagstukken en processen vanuit een integrale en brede blik. Je helpt bij de weging van vraagstukken en belangen en denkt strategisch en tactisch mee met MT over de visie en ambities. Je bevordert de samenhang in de ontwikkeling en uitvoering van beleid en processen. Afhankelijk van het vraagstuk vervul je een trekkende of ondersteunende rol bij maatschappelijke of organisatie-vraagstukken. Jij bent op strategisch niveau de link naar verschillende samenwerkings-verbanden en adviseert hierover. Denk daarbij in ieder geval aan DUN, VNG, Provincie Flevoland (Strategische Agenda Flevoland, Samen maken we Flevoland).

Eisen en wensen voor de functie Directie Secretaris

Harde eisen:

  • Kandidaat beschikt over academisch werk- en denkniveau. Dit blijkt uit een afgeronde opleiding of middels opgedane werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Minimaal 2 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar binnen de overheid;
  • Minimaal 3 jaar ervaring binnen de overheid;
  • Op CV aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie (vb. directiesecretaris, management-assisstent ook mogelijk mits aan het gevraagde opleidingsniveau wordt voldaan).

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op woensdag morgen 8 mei 2024 . Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2024-04-29 08:50:47

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden