Digital Learning Specialist | Den Haag

Sorry, deze opdracht voor Digital Learning Specialist is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2023-665
Startdatum:
23-05-2023
Verwachte einddatum:
22-11-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
12
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
08-05-2023 12:00
Contactpersoon Quest4:
Remco Blommesteijn
Telefoonnummer:
06-11355233
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Digital Learning Specialist

Wij zijn namens het ACM op zoek naar een Digital Learning Specialist op basis van 12 uur.

Als Digital Learning Specialist ontwikkel je een e-learning voor het Leerportaal voor de onboarding van nieuwe medewerkers. De e-learning dient te worden ontwikkelen in de applicatie ArticulateRise 360.De e-learning die ontwikkeld dient te worden focust op: wat betekent goede informatiehuishouding bij de ACM en hoe draag ik daar als (nieuwe) medewerker aan bij? Het programmateam levert de content aan voor de e- learning. De ontwikkelaar gaat in, samenwerking met de verandercommunicatieadviseur van het programmateam, vanuit een didactische basis aan de slag om deze content te vertalen naar een prikkelende e-learning. Daarbij adviseer je ook over de invulling en presenteren van de content.

Achtergrond:
De ACM werkt aan een informatiehuishouding die transparant en op orde is. Dit vraagt naast helder beleid en werkprocessen ook om een eigen manier van werken die ervoor zorgt dat we intern én extern onze missie en visie kunnen naleven. De ontwikkeling van gewenst gedrag, houding en vaardigheden voor een professionele en veilige manier van samenwerken met informatie is een van de focuspunten van het programmateam Open op Orde. We willen nieuwe medewerkers direct bij binnenkomst mee te nemen in deze manier van werken om zo bij te dragen bij aan het versterken van de manier van werken met informatie bij de ACM.

Organisatie:
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) is een toezichthouder en in 2013 ontstaan uit een fusie tussen De Consumentenautoriteit, Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) en de Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit (OPTA). ACM ziet erop toe dat bedrijven eerlijk concurreren en beschermt consumentenbelangen. Het is onze missie kansen en keuzes voor bedrijven en consumenten te bevorderen. Dit doen we door probleemoplossend te werken. ACM is een zelfstandig bestuursorgaan en komt onafhankelijk en zelfstandig tot besluiten. Het Ministerie van Economische Zaken is politiek verantwoordelijk voor het beleid en de wetgeving en bepaalt de kaders waarbinnen ACM opereert. Wij maken ons met ruim 520 collega’s op onafhankelijke en professionele wijze sterk voor consumenten en bedrijven. We zijn een platte, overzichtelijke organisatie met acht directies, te weten: Mededinging, Consumenten, Energie, Telecom Vervoer en Post, Juridische Zaken, het Economisch Bureau, Bedrijfsvoering en Bestuur Beleid en Communicatie.

Eisen en wensen voor de functie Digital Learning Specialist

Harde eisen:

  • Minimaal afgeronde HBO bahelor opleiding in de richting van psychologie/HRM/Leren en ontwikkelen aangevuld met een aantoonbaar WO werk/denk niveau;
  • Ervaring met vraagstukken op het gebied van informatiehuishouding/ICT >1 jaar;
  • Aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van e-learnings in Articulate Rise 360 >1 jaar;
  • Ervaring in een soortgelijke opdracht >1 jaar.

Wensen:

  • Competenties: Didactisch vaardig, Adviseren, Creatief, Communicatie vaardig in woord en geschrift;
  • Ervaring met leren en ontwikkelen binnen de ACM is een grote pré

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Remco Blommesteijn bereikbaar op het nummer: 06-11355233. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-05-03 11:56:00

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden