DevOps Ontwikkelaar | Kromhoutkazerne, Utrecht

Sorry, deze opdracht voor DevOps Ontwikkelaar is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Kromhoutkazerne, Utrecht
Aanvraagnummer:
A2024-959
Startdatum:
01-09-2024
Verwachte einddatum:
31-08-2025 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
06-06-2024 08:00
Contactpersoon Quest4:
Gerard Tummers
Telefoonnummer:
0615021386
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving DevOps Ontwikkelaar

Opdrachtomschrijving

 • Ontwerpt, realiseert en beschrijft (delen van) meervoudig complexe informatiesystemen door oa. het ontwerpen van programmaspecificaties en het vaststellen/beschrijven van systeemdelen, invoer, opslag, uitvoer en GUI (front/back-end). En ook het onderhouden van bijbehorende documentatie, vertalen van systeemeisen inzake de beveiliging.
 • Test en implementeert gestructureerd systeemontwerpen/aanpassingen met behulp van testmethoden, -technieken en -hulpmiddelen door oa. het beheren van systeemtestplannen, samenstellen en beheren van testgevallen en testbestanden en het beoordelen van de correctheid, consistentie en het voldoen aan vooraf vastgestelde normen en richtlijnen, eisen, uitgangspunten en randvoorwaarden.
 • Analyseert en lost problemen op bij verstoringen door oa. analyse van problemen in de technische infrastructuur en de gegevensverwerkende processen;
 • Stelt instructies op en verzorgt kennisoverdracht door oa. het opstellen en onderhouden van werkinstructies van geautomatiseerde informatiefuncties in de vorm van gebruikersinstructies.

Achtergrond
Binnen het JIVC bestaat de afdeling Generieke IT & Infrastructuur (GII) en deze is samen met de andere afdelingen van de functionele en operationele IT dé defensieleverancier van complete systemen, applicaties, trainers en simulatoren voor de krijgsmacht in het betreffende domein. De afdeling draagt op basis van diepgaande kennis van bedrijfsvoering, gebruikers- en instandhoudingsprocessen bij aan de vertaling van eisen en wensen naar concrete specificaties t.b.v IAM software. De afdeling is daarnaast ook verantwoordelijk voor het in stand houden van deze systemen.

Het project “IAM 3.0” is onderverdeeld in twee delen.
1. Het verbeteren van de IdentityHub na aanleiding van behoeftes vanuit de eindgebruikers.
2. Het onboarden van nieuwe Informatiesystemen op het Identity & Access Management (IAM)-landschap, zodat het toegangs- en autorisatiebeheer van deze systemen voldoet aan de geldende richtlijnen.

Als DevOps Expert binnen het projectteam IAM 3.0 is men bezig met het aanpassen/uitbreiden van de huidige Identity Hub. Deze Identity Hub is een op maat gemaakte GUI in .NET als schil voor SailPoint IIQ, als landingsplek voor gebruikers voor het wijzigen en raadplegen van IAM gerelateerde zaken. Er wordt o.a. gebruik gemaakt van de volgende tooling en methodieken:

 • .Net;
 • ASP.NETCore;
 • Angular 2+;
 • Visual Studio;
 • MS SQL Server;
 • MySQL;
 • Javascript;
 • Agile Scrum werkwijze.

Organisatie
JIVC: JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd.

Eisen en wensen voor de functie DevOps Ontwikkelaar

Harde-eisen

 • Kandidaat heeft tenminste 3 jaar aantoonbare werkervaring met het vertalen van de klantbehoefte naar techniek. Weet de juiste methode en technieken toe te passen binnen .NET en Angular om de oplossingen binnen het huidige applicatie landschap te realiseren;
 • Kandidaat heeft tenminste een afgeronde (diploma) HBO-opleiding;
 • Kandidaat heeft tenminste 3 jaar aantoonbare werkervaring met ontwikkelplatformen en programmeer talen (inclusief compileren, testen en implementeren);
 • Kandidaat heeft tenminste 3 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van kwaliteitsborging;
 • Kandidaat heeft tenminste 3 jaar aantoonbare werkervaring met Agile, scrum;
 • Kandidaat heeft tenminste 3 jaar aantoonbare werkervaring met .Net en Angular 2;

Wensen

 • Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare werkervaring in het ontwerpen, maken en beschrijven van meervoudig complexe informatiesystemen;
 • Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare werkervaring in het analyseren van informatiseringsvragen en in het aangeven van automatiseringsoplossingen;
 • Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare en werkervaring met SailPoint Identity IQ;
 • Kandidaat heeft bij voorkeur programmeerervaring op het gebied van Security Identity & Autorisatiebeheer (IAM).

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats van 20 tot 27 juni 2024. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Minimaal 1 dag op locatie.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Gerard Tummers bereikbaar op het nummer: 0615021386. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2024-05-30 15:02:45

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden