DevOps engineer / technisch consultant | Assen

Sorry, deze opdracht voor DevOps engineer / technisch consultant is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Assen
Aanvraagnummer:
A2023-1307
Startdatum:
09-10-2023
Verwachte einddatum:
05-04-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
25-09-2023 10:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving DevOps engineer / technisch consultant

Wij zijn namens Dictu op zoek naar een Devops Engineer op basis van 36 uur.

Als DevOps engineer / technisch consultant uitvoeren van werkzaamheden die nodig zijn om een POC te realiseren waarbij de koppeling tussen Liferay (7.4) en Drupal (9) tot stand wordt gebracht.

Specifiek voor deze opdracht:
Headless Drupal als CMS en communicatie met Liferay

 • Content verschijnt onveranderd in Liferay, zelfs als het afkomstig is van Drupal (dezelfde out-of-the-box Liferay-functionaliteit is van toepassing op webcontent- items enz.)
 • Twee sporen: real-time content en statische content. Verschillende set van endpoints aan de kant van Drupal. Verschillende vereisten voor de verbinding: realtime verbruik versus periodieke invoer
 • Geplande publicatie van inhoud moet beschikbaar zijn en worden aangestuurd vanuit het CMS.

Achtergrond:
Klanten van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) hebben online toegang tot zo’n 200 applicaties via het Klantportaal. Er wordt een nieuw klantenportaal, de Centrale Mijn Omgeving RVO . Deze wordt ontwikkeld met behulp van het Liferay DXP-framework. Specifiek voor deze opdracht: POC Liferay – Drupal koppeling uitvoeren, waarbij content headless vanuit Drupal CMS in Liferay gebouwd portaal gepubliceerd wordt (technisch koppelvlak en realisatie POC). In deze POC willen we antwoord op de vraag: Is de huidige inrichting van Drupal (bestaand platform) geschikt om gepubliceerde inhoud gelijktijdig op de www.rvo.nl en de Centrale Mijn Omgeving RVO te tonen, waarbij de omgeving gepersonaliseerde content toont, met een standaard inrichting van Liferay.

Organisatie:
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.

Eisen en wensen voor de functie DevOps engineer / technisch consultant

Harde eisen:

 • Liferay DXP 7.4 (2 Jaar), Drupal 9;
 • Java full-stack (5 Jaar);
 • Cloud ervaring: Rancher, Kubernetes, Docker, Helm charts, GitLab pipelines, CI / CD principes (4 Jaar);
 • Alleen kandidaten die in loondienst zijn komen in aanmerking voor deze opdracht. Ben jij ZZP’er informeer dan naar onze mogelijkheden.

Wensen:

 • Competenties: Communicatief vaardig, proactief (meedenken met de klant), klant/service gerichte instelling, accuraat en stressbestendig; Positief ingesteld, team speler, flexibel, geen 9-5 mentaliteit, standvastig, vasthoudendheid; Vermogen om de opdrachtgever tevreden te stellen en samen de juiste werkwijze te bepalen;
 • Fontend: Liferay DXP 7.4; Web framework (technische keuze: React, Angular…); Java 17 (OpenJDK); REST/ GraphQL; OSGI 6.x;
 • Backend: SpringBoot 2.7.3; OpenAPI 3.0.3/ Swagger 2.0; Spring 5.3;
 • Certificaten: TLS 1.2/ 1.3; Apache 2.2/ 2.4; Tomcat 9.x; JBoss EAP 7.x; Linux (Red Hat Enterprise Linux 8); Oracle 19c, PostgreSQL 14, MySQL 8.0; Splunk 9.x; HTML, CSS, JavaScript, jQuery, Bootstrap, Sass, Gulp etc.; WCGA 2.0/ 2.1 (Web Accessibility guidelines); Agile development tooling: Jira, Confluence.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-09-21 07:04:53

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden