DevOps Engineer | Amstelveen

Sorry, deze opdracht voor DevOps Engineer is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Amstelveen
Aanvraagnummer:
A2023-865
Startdatum:
01-07-2023
Verwachte einddatum:
30-06-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
16-06-2023 10:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving DevOps Engineer

Wij zijn namens de Sociale Verzekerings Bank op zoek naar een DevOps Engineer op basis van 36 uur.

De redenen waarom dit jouw opdracht is

 • We je keihard nodig hebben;
 • Jij je fijn voelt in een agile omgeving waar je je DevOps kwaliteiten kunt gebruiken en anderen kunt coachen;
 • Je als specialist het team kunt helpen met de overgang naar OpenShift de rol van Ops-er hierin verder vorm geven;
 • Jij doet het

Je komt in een bestaand team (team VV) waar op dit moment twee Ops-ers aanwezig zijn waarvan één gaat uitstromen. Je geeft samen de rol inhoudelijk verder vorm en speelt een sleutelrol in het proces van onboarden op de OpenShift omgeving waar de applicaties van het team op gaan landen. Alle applicaties hebben een Angular front end en een Java backend en maken gebruik van Spring. Op dit moment betreft het een drietal applicaties, in de loop van het jaar komt er waarschijnlijk een nieuw te bouwen applicatie bij. De Ops-rol wordt daarmee alleen maar crucialer. Komend jaar willen we op deze plek ook een vaste medewerker werven, je vindt het leuk betrokken te zijn bij het begeleiden van een wat meer junior collega.

Als Ops-er zal je primair bezig houden met brengen van de applicatie naar productie en er zorg voor dragen dat deze daar goed blijft functioneren. Het inrichten en beheren van de CI/CD straat speelt hier een belangrijke rol in. Ook werk je samen met de teams van de verschillende platformen waar de applicaties op draaien en mee communiceren.

Je werkt in deze rol nauw samen met developers, testers, productowner en scrummaster van het team, maar je vindt ook je weg naar collega’s buiten het team. Je vind het leuk om initiatief te nemen en bent gewend eigenaarschap te pakken.

Je maakt deel uit van ons onderdeel IT dat verantwoordelijk is voor alle technologie binnen de SVB. Met 6 IT-afdelingen ontwikkelen en onderhouden we onze softwaresystemen. Zo maken wij applicaties in het hele spectrum: soms klein, soms voor miljoenen klanten. We zorgen er natuurlijk ook voor dat alles 24/7 in de lucht blijft op onze complexe infrastructuur. Samen met onze partners en met collega’s die het verschil maken. Zoals jij.

Organisatie:
Van kinderbijslag tot AOW-pensioen: wij betalen namens de overheid de volksverzekeringen uit. Elk jaar gaat het om 45 miljard euro die we overmaken aan zo’n 5,5 miljoen klanten. Op tijd, eerlijk en efficiënt. Vanaf 11 locaties maken we ons sterk voor de beste dienstverlening aan onze klanten. Dit doen we met zo’n 4.000 betrokken en kundige collega’s. De teams vullen elkaar aan en maken zo samen het verschil. Een baan bij de SVB biedt kansen voor denkers en doeners met initiatief.

Jouw werkplek is in Van Heuven Goedhartlaan 1 Amstelveen, dicht bij het station en centrum. / dicht bij het busstation en centrum. Je versterkt het team .

Voorlopig werken wij i.v.m. Covid-19 met name thuis. De SVB volgt hierin de richtlijnen vanuit de overheid. Waar we ons voorheen vanaf 11 locaties sterk maakten voor de dienstverlening aan onze klanten, doen we dit nu vanaf ruim 3800 locaties. Wanneer werken op locatie wel aan de orde is zal jouw werkplek, naast je werkplek thuis,

Eisen en wensen voor de functie DevOps Engineer

Harde eisen:

 • Minimaal 2 jaar ervaring in de rol van DevOps-er;
 • Kennis van CI/CD (Jenkins);
 • Ervaring met Git;
 • Ervaring met minimaal 1 van de volgende scripting talen: Powershell / Bash / Groovy;
 • Ervaring met PostgreSQL;
 • Kennis van Kubernetes.

Wensen:

 • OpenShift kennis/ervaring is een pre;
 • Overige tools waar kennis een “nice to have” van is: Maven; Bitbucket; Sonarqube; XL release / XL deploy; Dynatrace; Splunk; Grafana; Prometheus;
 • Kennis van Agile werken;
 • Competenties: Communicatief vaardig; Teamspeler; Enthousiast; Zelfverzekerd.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-06-06 08:21:15

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden