DevOps Applicatiebeheerder | Den Haag

Sorry, deze opdracht voor DevOps Applicatiebeheerder is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Medior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2023-634
Startdatum:
15-05-2023
Verwachte einddatum:
14-11-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
03-05-2023 12:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving DevOps Applicatiebeheerder

Wij zijn namens het ACM op zoek naar een DevOps Applicatiebeheerder op basis van 36 uur.

Als DevOps applicatiebeheerder ga je binnen het team ICT Beheer een bijdrage leveren aan het cluster Bedrijfsapplicaties. De clusters in het team zijn product georiënteerd en werken agile. Wat we in beheer hebben, houden we bij en ontwikkelen we ook steeds verder door. Daarin vertaal je de eisen en wensen van de eindgebruikers, dat zijn in dit geval al jouw ACM collega’s. Met het cluster zorg je er zodoende voor dat ons zaaksysteem, klantcontactsysteem en andere applicaties steeds beter functioneren. We zoeken daarom naar een applicatiebeheerder die installaties kan scripten, gebruik kan maken van cloud stack, infrastructuur ziet als code en zo van automatisering van de automatsisering het doel maakt. Naast uitrollen van nieuwe releases kun je ook zelf functionaliteit realiseren en aanvullen. Belangrijk werk, want jouw inspanningen raken de hele organisatie. Wanneer er storingen of andere problemen zich voor doen, ben jij de persoon die hiermee aan de slag gaat. Jij analyseert en registreert het probleem en zorgt er vervolgens voor dat dit wordt opgelost. Je doet proactief verbetervoorstellen en adviseert over diverse onderwerpen. Jij weet (bijna) alles over het ontwerp en inrichting van applicaties, over nieuwe ontwikkelingen en trends. En ook IT in het algemeen en processen in het bijzonder kennen geen geheimen voor jou.Wat maakt werken bij de ACM zo leuk? Dat zijn, naast de werkzaamheden, je collega’s. Het team ICT Beheer bestaat uit 26 medewerkers en in het cluster waar je voornamelijk werkt zijn jullie met z’n zessen. Ook spar je veel met de rest van de organisatie, waar functioneel beheerders gesprekspartner van je zijn in je werk. Wanneer jouw disciplines bij één van andere clusters nodig is draai je daar net zo makkelijk mee. We zijn inhoudelijk bevlogen maar hebben ook persoonlijke belangstelling in elkaar. Mensen waarmee het leuk is om samen te werken! We staan open voor jouw inbreng en frisse blik. Iemand die verbetervoorstellen doet en in gang zet, daar worden we blij van!

Achtergrond:
Door vertrek van een medewerker is er behoefte aan deze tijdelijke capaciteit. Tzt zal de vacature ook in de arbeidsmarkt uitgezet worden.

Organisatie:
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) is een toezichthouder en in 2013 ontstaan uit een fusie tussen De Consumentenautoriteit, Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) en de Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit (OPTA). ACM ziet erop toe dat bedrijven eerlijk concurreren en beschermt consumentenbelangen. Het is onze missie kansen en keuzes voor bedrijven en consumenten te bevorderen. Dit doen we door probleemoplossend te werken. ACM is een zelfstandig bestuursorgaan en komt onafhankelijk en zelfstandig tot besluiten. Het Ministerie van Economische Zaken is politiek verantwoordelijk voor het beleid en de wetgeving en bepaalt de kaders waarbinnen ACM opereert. Wij maken ons met ruim 520 collega’s op onafhankelijke en professionele wijze sterk voor consumenten en bedrijven. We zijn een platte, overzichtelijke organisatie met acht directies, te weten: Mededinging, Consumenten, Energie, Telecom Vervoer en Post, Juridische Zaken, het Economisch Bureau, Bedrijfsvoering en Bestuur Beleid en Communicatie.Eisen en wensen voor de functie DevOps Applicatiebeheerder

Harde eisen:

  • Afgeronde HBO opleiding bij voorkeur in een ICT of bedrijfskundige richting;
  • Professionele kennis van scripten en cloud stack;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie >3 jaar;
  • Minimaal 3 jaar ervaring met test, monitoring en back-up voorzieningen > 3 jaar.

Wensen:

  • Competenties: Pro-actief, innovatief, analytisch, samenwerken, resultaatgericht.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-04-28 10:18:34

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden