Deliverymanager | Assen

Sorry, deze opdracht voor Deliverymanager is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Assen
Aanvraagnummer:
A2023-1444
Startdatum:
01-12-2023
Verwachte einddatum:
01-05-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
27-10-2023 09:00
Contactpersoon Quest4:
Remco Blommesteijn
Telefoonnummer:
06-11355233
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Deliverymanager

Wij zijn voor Dictu op zoek naar een Delivery Manager op basis van 36 uur per week. 

Functieomschrijving:
Binnen het domein web en app services van DICTU bouwen en beheren wij mobiele apps en weboplossingen in DRUPAL/PHP. De realisatie vindt plaats in multidisciplanaire teams op een Scrum/DevOps werkwijze. Deze oplossingen leveren wij aan diverse opdrachtgevers binnen de Rijksoverheid.

Als Delivery Manager ben je verantwoordelijk voor de dienstverlening aan één of meerdere opdrachtgevers en hiervoor staan je 1 of meerdere DevOps teams ter beschikking. Je werkzaamheden bestaan uit:

 • Opstellen en borgen van klantafspraken;
 • Adviseren klanten bij opstellen roadmaps;
 • (ondersteunen bij) opstellen van budgetten;
 • Bewaken van budgetten;
 • Opstellen (klant)rapportages;
 • Faciliteren van je team(s);
 • Regie voeren over werkzaaamheden die bij derden zijn ondergebracht;
 • Verder professionaliseren Scrum/DevOps werkwijze met klanten, teams en andere DICTU afdelingen;
 • Maken en borgen afspraken hostingleverancier;
 • Ondersteunen Teamleider en interne en/of externe Product Owner(s).

Je werkt hierbij nauw samen met de andere Delivery Managers binnen het Web & App team, de productowners van de klantorganisaties en de scrummasters van de diverse DevOps teams.

Achtergrond Opdracht:
De vraag naar Drupal websites en mobiele apps neemt nog steeds toe, zowel bij bestaande als nieuwe klanten binnen de Rijksoverheid. De gewenste kandidaat weet met haar/zijn ambitie, ervaring en enthousiasme als Delivery Manager op het web- en mobiele domein de brug te slaan tussen de klant en de diverse DevOps teams.

Als deliverymanager ben jij, in opdracht van de teamleider, de vertegenwoordiger van DICTU richting de klanten. Je neemt verantwoordelijkheid voor de gehele dienstverleningsketen indien ook andere teams of afdelingen betrokken zijn. 

Organisatie en Cultuur:
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.

Eisen en wensen voor de functie Deliverymanager

Harde eisen:

 • Aantoonbare ervaring met agile werkwijzen;
 • Aantoonbare ervaring als deliverymanager;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als (Delivery) Manager in een IT-omgeving met een sterke focus op coachen, mentorschap, faciliteren en monitoren;
 • Minimaal 5 jaar ervaring als Deliverymanager;
 • Alleen kandidaten die in loondienst zijn komen in aanmerking voor deze opdracht. Ben jij ZZP’er informeer dan naar onze mogelijkheden.

Wensen:

 • Faciliterend leider. Genuanceerd in de communicatie, nauwkeurig in uitvoering en rapportages. Denkt mee over de aanpak. Is in staat het vertrouwen te geven aan het agile-team. Is in staat de hoofdlijnen duidelijk te rapporteren aan de opdrachtgever;
 • Je moet je weg weten te vinden in een omgeving, waarbij de opdrachtgeverslijn nog veel gestoeld is op traditionele PRINCE2 methodiek en besluitvorming en een agile team in de DICTU uitvoering. Deze schakelingen moet je kunnen zien en doorgronden;
 • Kennis van SAFE en PI-events;
 • Je hebt diepgaande kennis van Scrum Je hebt feeling voor ontwikkeling en beheer, maar je onderscheidt je vooral door je ervaring met het ontwikkelen van goede klantoplossingen. Je weet de opdrachtgever waar gewenst wegwijs te maken en bij te sturen in de Scrum methodiek.Je bent vaardig in het begeleiden van totaaloplossingen, van klantbehoefte tot en met implementatie. Je kunt producten, diensten, beleid en processen, nieuwe ideeën en concepten inhoudelijk toelichten aan het team en management. Je bent vaardig in het beoordelen van kwaliteit en bruikbaarheid van ontwikkelde bedrijfsvoeringsproducten, -diensten, -beleid en processen, én de impact daarvan op de omgeving. Je bent gemotiveerd, ambitieus en creatief. Je bent enthousiast en proactief. Je hebt de drive om continu te werken aan het verbeteren van producten en dienstverlening. Je bent communicatief vaardig en in staat om te verbinden

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op een nader te bepalen datum. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Remco Blommesteijn bereikbaar op het nummer: 06-11355233. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-10-26 09:50:45

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden