Delivery Manager | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2022-0493
Startdatum:
02-05-2022
Verwachte einddatum:
31-07-2022 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36 uur
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
26-04-2022 13:00
Contactpersoon Quest4:
Remco Blommesteijn
Telefoonnummer:
06-11355233

Functieomschrijving

Het aantal opdrachten vanuit klanten neemt toe. Daarom zijn we voor DICTU op zoek naar een extra Delivery Manager. Qua opdrachten gaat het bv om applicaties voor het aanvragen en verwerken van subsidies, gebruik van verschillende zaakgerichte platforms, migraties naar (DICTU) cloud, standaardisatie van koppelingen en ook ad hoc vragen voor specifieke oplossingen; bijvoorbeeld Datastelsel Werkelijk Energiegebruik Utiliteit, dataopslag van zeer grote bestanden voor Wind Op Zee initiatieven, en allerlei nieuwe initiatieven.

Als Delivery Manager ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van meerdere opdrachten van onze klanten, met name de RVO. Het portfolio van opdrachten is divers. Over het algemeen gaat het om het leveren en beheren van software. Dit kan de inkoop van een SaaS dienst zijn. Het kan zijn dat je een leverancier zoekt die de software levert. En sommige opdrachten worden uitgevoerd door agile software voortbrengingsteams (SVT’s) die samen met de klanten afgesproken resultaten en doelstellingen behalen. Je managet dan de omgeving rond de SVT’s, zodat zij de resultaten en doelstellingen binnen de afgesproken kwaliteit, tijd en middelen kunnen realiseren. Hiertoe faciliteer je de randvoorwaarden voor (de goede werking van) de teams en ben je de schakel met de organisatie om het team heen. Je ondersteunt de teams bij het wegnemen van impediments welke niet in het team kunnen worden opgepakt en bij het voldoen aan alle kaders en kwaliteitseisen. Je werkt hierin nauw samen met de teams, de Scrum masters en de teamleider. Je bevordert de samenwerking tussen de teams in een keten, je faciliteert inkoop en de afname van infradiensten en je voert tactisch overleg met de opdrachtgever/klant, leveranciers en andere delivery managers. Je ondersteunt de teamleider en de opdrachtgever met betrekking tot het genereren van adequate managementinformatie en rapportages. Je zorgt voor budgetten en doet de bewaking hiervan, je onderbouwt facturen en geeft input voor begrotingen en jaarplannen. Naast deze klantopdrachten willen we de toekomst van het applicatielandschap van RVO verder in kaart gaan brengen en een roadmap opstellen van stappen die daar naartoe gezet kunnen worden. Als Delivery Manager zul je hier een organiserende en verbindende rol in spelen. Je draagt bij aan de ontwikkeling en realisatie van beleid en de vertaling daarvan naar (verbetering van) de operatie. Tenslotte zorg je dat je op operationeel/tactisch niveau netwerken opbouwt, onderhoudt en gebruikt en je daarin het team en DICTU goed vertegenwoordigt. Waar nodig zorg je zowel binnen als buiten DICTU voor inhoudelijke toelichting, onderhandel je en creëer je draagvlak en coalities. Samenvattend, als Delivery Manager draag je zorg voor het leveren van met opdrachtgevers/klanten afgesproken dienstverlening.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Professional Projectmanagement, PRINCE2.
  • MSP (Foundation)
  • Je beschikt over WO denkniveau.
  • Makkelijk kunnen schakelen van abstractieniveau en perspectief, zoals van (proces-)inrichting via informatievoorziening naar techniek en operatie.
  • Kennis van en meerjarige ervaring met (Agile-) methoden en technieken voor het managen van de omgeving rond Software voortbrengingsteams en service(-level) management (DevOps, Scaling Agile, ASL/ITIL). Minimaal 3 jaar ervaring.
  • Inzicht in organisatorische, procesmatige en vakinhoudelijke samenhangen in bredere context dan de scope van de eigen doelstellingen en eigen ketenprocessen. Kennis van risicomanagement, risicoanalyse. Vaardigheid in het signaleren en analyseren van ontwikkelingen en problemen. Vaardigheid in het faciliterend leiden, voorbereiden, implementeren en uitvoeren van operationele/projectmatige activiteiten en deze laten landen in een Agile software ontwikkel organisatie. Vaardigheid in het inhoudelijk rapporteren over producten/activiteiten, projecten, (project-)resultaten. Vaardigheid in het bouwen en onderhouden van een netwerk, (inter-)departementaal vertegenwoordigen en onderhandelen. Minimaal 5 jaar ervaring.

Wensen:

  • Kennis van en ervaring met het toepassen van ‘werken onder architectuur’.
  • Kennis van en inzicht in financieel-economische en bedrijfsvoeringsprocessen.
  • Goede balans tussen strategische / helicopter view en praktische haalbare stappen.
  • Visie op informatievoorziening en goed zicht op en voldoende kennis van moderne oplossingen en technologieën.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden spoedig na de sluiting van de inschrijvingstermijn plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Remco Blommesteijn bereikbaar op het nummer: 06-11355233. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-04-21 06:22:10

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden