Delivery manager ( 2 FTE) | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2021-1450
Startdatum:
07-06-2021
Verwachte einddatum:
31-10-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
25-05-2021 07:00
Contactpersoon Quest4:
Remco Blommesteijn
Telefoonnummer:
06-11355233

Functieomschrijving

Wij zijn voor DICTU op zoek naar 2 Delivery managers op basis van 36 uur per week.

Voor alle Blueriq implementaties (momenteel drie grote en één kleine) zoeken we een delivery manager die zorgt voor klant- en medewerkertevredenheid en tevens zorgt voor groei. De werkzaamheden bestaan uit het veelvuldig afstemmen en sturen op de klantwensen maar ook op het maken van rapportages, het organiseren van tooling en tot op zekere hoogte het opzetten van delivery management in het algemeen voor de Blueriq implementaties.

Als Delivery manager ben je verantwoordelijk voor het beheer als de doorontwikkelingn van het platform samen met de programmamanager. Tevens ben je productowner van de beheer backlog van het DevOps team dat de Platformen beheert.

Het team dat je tot de beschikking staat varieert per implementatie maar bestaat standaard uit mensen van RVO of NVWA en DICTU. Voor de DICTU mensen ben je verantwoordelijk en met RVO vind je een goede samenwerkingsmodus zodat het team als eenheid kan fungeren. De DICTU teams bestaan veelal een solution architect, Bouwers/beheerders, testers en DBAers. De RVO of NVWA mensen zijn analisten, FOers, beheerders en Blueriq modelleurs.

Aan de klant kant werk je samen met de IMP regisseur van RVO, om ervoor te zorgen dat het UPEU product probleemloos draait, dat de samenwerking optimaal is, en dat doorontwikkeling gedaan wordt. Verder werk je samen met het Blueriq compence center van DICTU en amaak je deel uit ven het Platform Zaakgericht Werken dat zich bevind onder generieke diensten.

Kost samengevat zorg je op dagelijkse basis dat alles wat zich rondom de platformen afspeelt in goede banen wordt geleid. Of dit nu gaat over de klant, het team, de infrastructuur, de leverancier, of andere zaken.

Achtergrond opdracht:
Blueriq is een low code platform. Op dit platform verzorgt DICTU voor zowel RVO als NVWA een viertal platformen waardoor bijvoorbeeld de WBSO regeling van RVO geheel door Blueriq van de juiste functionaliteit wordt voorzien. De omgeving is sterk in beweging zowel inhoudelijk als qua (noodzaak tot) groei. Er wordt gewerkt op basis van OTAP straten in de Cloud maar aan Containerisatie als nieuw basis platform met CI/CD (PAAS) wordt druk gewerkt. Zodra het nieuwe platform staat zal er actief gezocht gaan worden naar nieuwe klanten door middel van intensieve samenwerkingsverbanden.

Organisatie:
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

 • Meerdere jaren ervariung met het leiding geven aan een DevOps team, dat moet werken aan een hybride platform, incl een Blueriq toepassing;
 • IPMA C of B certificaat;
 • Meerdere jaren aantoonbare ervaring met verschillende systeemontwikkelingstrajecten;
 • Universitair werk en denk niveau (5 jaar);
 • Je hebt meer dan 5 jaar aantoonbare ervaring als deliverymanager, zoals in opdrachtbeschrijving beschreven;
 • Je hebt meer dan 5 jaar ervaring als Service manager / service delivery / product owner aantoonbare ervaring;
 • Je hebt ruim 5 jaar ervaring met Agile, Scrum, DevOps, Lean, Prince 2.

Wensen:

 • Competenties: – Ondernemend; – Klantgericht; – Samenwerken; – Zorgvuldig; – Ervaring in grote en complexe (overheidsorganisaties) organisaties; – Analitisch sterk; – Omgevingsbewust; – Gestructureerd; – Coachend leidinggeven;
 • Bij voorkeur ook kennis en ervaring van het modelleren in Blueriq;
 • Goede beheersing Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk);
 • Standplaats Den Haag en 1 x per week naar Assen;
 • Thuiswerken zeer waarschijnlijk deels mogelijk.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats zo spoedig mogelijk. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Eén keer per week naar Assen toe. 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Remco Blommesteijn bereikbaar op het nummer: 06-11355233. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-05-19 17:08:44

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden