Data Engineer | Den Haag

Sorry, deze opdracht voor Data Engineer is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2023-450
Startdatum:
01-05-2023
Verwachte einddatum:
31-10-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
04-04-2023 12:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Data Engineer

Wij zijn namens Logius op zoek naar een Data Engineer op basis van 36 uur.

Ontsluiten nieuwe data bronnen · Data modelleren · Standaardiseren van data pipelines, zorgen bijbehorende documentatie · Bestaande ETL-logica vanuit dashboard naar datawarehouse overhevelen · Beheren en onderhouden van de data-ontsluitingen · Samenhang overzien tussen verschillende tools · Ontwerpen, bouwen en verbeteren van ETL-processen

Achtergrond:
Je komt te werken in team data voorzieningen. Dit team heeft als doel om met behulp van data de dienstverlening voor burgers en bedrijven te verbeteren. Zo geven we bijvoorbeeld inzicht vanuit loggingdata over activatieproblemen bij het gebruik van DigiD waardoor deze problemen gericht aangepakt kunnen worden. Daarnaast leveren we data over het gebruik van de Berichtenbox-app waardoor het development-team de app kan verbeteren. Hiervoor zijn data pipelines ingericht op een analyse-omgeving. In deze pipelines wordt de data van een bronsysteem verwerkt tot bruikbare informatie in een dashboard of analyse. We gebruiken hierbij onder andere Python en MS-SQL. Jij bent in deze rol verantwoordelijk voor de ETL-processen rondom deze data pipelines.

Organisatie:
Eenvoudig, snel, groen en betrouwbaar zaken regelen tussen overheden, burgers en bedrijven. Met als doel een betere dienstverlening, kosten-besparing en administratieve lastenverlichting. Daar gaat de overheid voor. Logius vervult hierin een centrale en leidende rol met oog voor de samenhang in de infrastructuur van de e-overheid. Logius is de dienst digitale overheid en onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De diensten en standaarden van Logius zijn voor de gehele overheid ontwikkeld. Logius is verantwoordelijk voor het beheer, de doorontwikkeling en de overheidsbrede toepassingen van deze diensten en standaarden.De afdeling Data & Analyse bestaat uit 3 agile teams (UX-research, data voorzieningen en data bedrijfsvoering) en een aantal overkoepelende regiefuncties (strategisch adviseur, data governance adviseur, informatie beveiligingsspecialist en scrummaster)

Eisen en wensen voor de functie Data Engineer

Harde eisen:

  • SQL, Python;
  • Data / Gegevensmanagement;
  • Ervaring met het ontwikkelen en beheren van data ontsluitingen ( 3 jr);
  • Ervaring met het trainen en coachen van collega’s ( 3 jr);
  • Ervaring met SQL en Python ( 3 jr).

Wensen:

  • Competenties: Analyseren, creatief, resultaatgericht, overtuigingskracht, plannen en organiseren, omgevingsbewustzijn, samenwerking;
  • Je beheerst de Nederlandse taal;
  • Ervaring met PowerBI, MySQL, MS SQL Server, Splunk en Elastic;
  • Je bent bereid op korte termijn functie-gerelateerde (SAFe-Agile) certiciceringen te behalen of bent hiervan al in het bezit.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-04-03 08:44:10

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden