Custom code developer NS | Apeldoorn

Sorry, deze opdracht voor Custom code developer NS is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Apeldoorn
Aanvraagnummer:
A2023-30
Startdatum:
01-02-2023
Verwachte einddatum:
31-12-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


€ 82.00


Sluitingsdatum aanvraag:
16-01-2023 08:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Custom code developer NS

Wij zijn voor de Belastingdienst op zoek naar een Custom code developer NS op basis van 36 uur per week. 

Voor het Competence Center Normalized Systems wij op zoek naar een Java custom code ontwikkelaar. Als customcode ontwikkelaar bouw jij die essentiële Java code/functionaliteit die niet op basis van de softwaretemplates kan worden geëxpandeerd. Toch ben je geen ‘Java-geek’ en vind je met name voldoening in, samen met business vertegenwoordigers, iteratief realiseren van kwalitatief hoogwaardige oplossingen. De uit te voeren activiteiten zijn niet in de traditionele functies ontwerper, bouwer of tester te vangen. Je schrijft Java code en Junit testen (bij voorkeur vanuit een TDD gedachte) en werkt samen met je collega’s zoveel mogelijk T-shape. Het is voor deze functie belangrijk dat je analytisch en communicatief vaardig bent en het leuk vindt om de brugfunctie tussen IT en business te vervullen. Het team waarin je komt te werken, bouwt aan functionaliteit voor diverse applicaties van verschillende domeinen binnen de Belastingdienst. Soms hebben de opdrachten groot maatschappelijk belang en exposure.

Achtergrond Opdracht:
Inmiddels zijn al meerdere met Normalized Systems ontwikkelde applicaties succesvol in productie. Met de introductie van Normalized Systems beschikken we over een ontwikkelmethodiek waarmee we goed onderhoudbare software kunnen realiseren tegen lage productiekosten. De deels geautomatiseerde realisatie van hoogwaardige software wordt verder ondersteund door een Continuous Delivery Pipeline waarmee we de OTAP overgangen inclusief geautomatiseerd testen beheersbaar maken. Een klein en agile team breidt in korte sprints, samen met de klant, het prototype stapsgewijs uit tot de uiteindelijke applicatie (het zgn evolutionair prototypen).

De ontwikkelde applicaties zijn zeer gestructureerd en kenmerken zich door hoge onderhoudbaarheid. Je komt te werken in een dynamische context waarin je de kans krijgt om de werkwijze binnen het Competence Center verder vorm te geven. Het Competence Center Normalized Systems (CCNS) is een club enthousiaste professionals; werkplezier, vakmanschap, persoonlijke ontwikkeling, diversiteit, mooie zinvolle oplossingen en collegialiteit zijn belangrijke pijlers.

Organisatorische context en cultuur:
De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.

Eisen en wensen voor de functie Custom code developer NS

Harde eisen:

  • Programmeren: Kennis en ervaring met Normalized Systems;
  • 2.1.1 APPLICATIEONTWIKKELING: SOA, Domain Driven Developement, Test Driven Developement;
  • Normalized Systems ervaring ( 0,5 jr ).

Wensen:

  • Competenties: – Pro-actief; – Zelfstandig; – Resultaatgericht; – Teamplayer; – Communicatief vaardig.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Uren per week tussen 32 – 36 uur !! Het is toegestaan om kandidaten aan te bieden met een minimale werkweek van 32 uur. Het aantal uren dient duidelijk zichtbaar te zijn in het CV of offerte van de aangeboden kandidaat. Wanneer 36 uur de minimale werkweek is, behouden we ons het recht voor om offertes van maximaal 32 uur terzijde te leggen.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-01-11 09:30:01

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden