Coördinator Opleidingen en Onboarding | Den Haag

Sorry, deze opdracht voor Coördinator Opleidingen en Onboarding is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2023-685
Startdatum:
01-06-2023
Verwachte einddatum:
30-11-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
24-36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
09-05-2023 12:00
Contactpersoon Quest4:
Remco Blommesteijn
Telefoonnummer:
06-11355233
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Coördinator Opleidingen en Onboarding

Wij zijn namens SSC-ICT Haaglanden op zoek naar een Coördinator Opleidingen en Onboarding op basis van 24-36 uur.

Opzetten van en invulling geven van het businessunit-specifieke on-boarding proces voor de Business Unit IT Infrastructuur Services (BIS). Opzetten van en invulling geven aan de businessunit-specifieke opleidingscoordinatie en proces.

Achtergrond:
Binnen SSC ICT bestaat de Business Unit IT Infrastructuur Services (BIS) uit ongeveer 300 medewerkers. Omdat wij ook met verloop van personeel te maken hebben, starten regelmatig nieuwe medewerkers. Vaak komen deze medewerkers van buiten de Business Unit, of zelfs van buiten het bedrijf. Omdat wij een vrij grote IT organistatie zijn, onze klantenkring omvangrijk en onze werkzaamheden divers en complex zijn, is het van belang dat nieuwe mensen hier bij aanvang goede uitleg over krijgen. Dit on-boarding proces gebeurt nu met name binnen een buddysysteem wat met name over techniek gaat. Wie wij als SSC ICT en BIS in het bijzonder zijn en wie onze klanten zijn, krijgt te weinig aandacht. Voor het structureren van deze on-boarding zijn veel ideeën, maar we missen iemand die hier zaken voor organiseert. Hiervoor zoeken wij een coördinator/projectleider on-boarding (PT). Daarbij ligt de nadruk op de businessunitspecifieke onboarding, in aanvulling op de algemene onboarding die organisatiebreed wordt georganiseerd.

Het opleiden van onze mensen vinden wij binnen de snel ontwikkelende en innoverende ICT branche van groot belang. Met nieuwe technieken als Cloud, Containerisatie en Software Defined “Everything” is het van het allergrootste belang mee te kunnen, relevant te blijven en kennis courant te houden. We steken hier veel tijd in, maar zouden ook hier graag mee structuur in aanbrengen, onder andere door een centraal beschikbare kennis matrix op te zetten en het cursusaanbod op een goede manier bij de mensen te krijgen. Hiervoor zoeken wij een coördinator/projectleider opleidingen. Beide processen moeten worden opgezet en gestructureerd binnen de Business Unit ingebed, in aansluiting (en aanvulling) op dat wat al centraal voor de hele organisatie is geregeld.

Organisatie:
Wij zijn SSC-ICT, het Shared Service Centrum ICT van en voor het rijk, onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. We zijn een van de grootste fullservice ICT-dienstverleners binnen het rijk en servicen de gehele rijksdienst met onder meer rijksbrede IT-services. Ons shared service centrum ondersteunt meer dan 50.000 werkplekken en mobiele devices in Nederland en op 160 ambassadeposten over de gehele wereld. Daarnaast beheren en ontwikkelen we ruim 1000 applicaties, verzorgen housing en hosting in het state of the art overheidsdatacenter (ODC), bieden IT- diensten met extra hoge beveiligingsniveaus en voeren jaarlijks zo’n 260 ICT-projecten uit, waaronder internationale evenementen als het EU- voorzitterschap. Zo zorgen we dat ambtenaren hun belangrijke werk in dienst van de samenleving altijd, overal en veilig kunnen doen.

Eisen en wensen voor de functie Coördinator Opleidingen en Onboarding

Harde eisen:

  • ITIL Incidentmanagement,Certificaat behaald;
  • SCRUM master PSM2 Certificaat behaald.

Wensen:

  • Competenties: • Communicatief sterk; • Geduldig doch volhardend; • HBO Werk en denkniveau; • Resultaat- en klantgericht, analytisch ingesteld en stressbestendigheid; • Communicatief en verbindend; • Analytisch denk- en doorzettingsvermogen; • Goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift in Nederlands;
  • Ervaring met (inrichten van) opleidingen en onboarding;
  • Ervaring in werken bij (rijks) overheid en of vergelijkbare bij grote ICT organisaties.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Remco Blommesteijn bereikbaar op het nummer: 06-11355233. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-05-05 08:15:33

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden