Coordinator KB A&M – DigiD en DigiD Machtigen | Den Haag

Sorry, deze opdracht voor Coordinator KB A&M – DigiD en DigiD Machtigen is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2024-628
Startdatum:
20-05-2024
Verwachte einddatum:
31-10-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
26-04-2024 10:00
Contactpersoon Quest4:
Gerard Tummers
Telefoonnummer:
0615021386
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Coordinator KB A&M – DigiD en DigiD Machtigen

Het Productiehuis van Logius is op zoek naar een coördinator voor de Agile Release Train Authenticatie & Machtigen. Binnen deze ART hebben we een team van ketenbeheerders met 2 verschillende focusgebieden; DigiD en DigiD Machtigen. Bepaalde aspecten van het werk verschillen op dit moment van elkaar in de uitvoering, maar de taken en verantwoordelijkheden zijn op hoofdlijnen hetzelfde, waaronder; het monitoren van incidenten, certificatenbeheer, het uitvoeren van smoketesten, 2e- en 3e-lijns ondersteuning bieden en opdrachtgeverschap richting onze leverancier. Wij zijn op zoek naar een coördinator die het team van ketenbeheerders op gebied van werkprocessen een stap verder kan brengen en in de samenwerking dichter bij elkaar kan brengen. Hierbij zal het inzichtelijk maken en aanbrengen van structuur een belangrijk onderdeel zijn. Een coördinator die ons op menselijk en inhoudelijk vlak op weg kan helpen, weet van aanpakken en mensen ook actief kan meenemen in verandering en verbetering van processen en waardelevering.

Achtergrond

In de Agile Release Train (ART) Authenticatie en Machtigen wordt gewerkt aan DigiD en DigiD Machtigen. DigiD is een veilig en betrouwbaar middel waarmee gebruikers zich digitaal kunnen identificeren. Met DigiD Machtigen kan een persoon iemand machtigen die namens hem optreedt. De ketenbeheerders in deze ART fungeren op diverse vlakken als schakel tussen de verschillende collega’s, leveranciers en bedrijfsprocessen om deze continuïteit te borgen die dit mogelijk maken.

We werken hybride. Onderdeel daarvan is dat je een deel van de werkzaamheden bij Logius op kantoor uitvoert.

Organisatie

Logius gelooft in een overheid die altijd, overal en voor iedereen beschikbaar en toegankelijk is. Daarom bieden we publieke organisaties producten en diensten waarmee we er samen voor zorgen dat burgers en bedrijven digitaal zaken kunnen regelen met de overheid. Dat doen wij betrouwbaar, vakkundig en in eenvoud. Ga je bij Logius aan de slag, dan zet je jouw kennis en ervaring in voor heel Nederland. Samen met fijne en behulpzame collega’s werk je (agile) aan een digitale overheid voor iedereen. En dat in een omgeving waar je de vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om de zaken op te pakken die jij belangrijk vindt. Waar innovatie centraal staat. En waar je alle kansen krijgt om je verder te ontwikkelen. Wees welkom in het hart van de digitale overheid!

Eisen en wensen voor de functie Coordinator KB A&M – DigiD en DigiD Machtigen

Harde-eisen

 • HBO werk-en denkniveau (3 jaar);
 • Relevante werkervaring b.v. in (combinatie van) rollen als functioneel beheerder, projectmanager, technisch coordinator (3 jaar);
 • ITIL;
 • ASL en BisL.

Wensen

 • Kennis van de diensten en producten van Logius is een pré;
 • Kennis van ITIL en Prince 2 / IPMA;
 • Ervaring met of kennis van de Agile/Safe werkwijze is een pré;
 • Kennis en ervaring met Beheer en exploitatie- Je bent in het bezit van functie-gerelateerde (SAFe-Agile) certificeringen of bent bereid deze op korte termijn te behalen.

Competenties

 • Durf;
 • Initiatief;
 • Flexibel;
 • Resultaatgericht;
 • Samenwerken;
 • Zelfontwikkeling;
 • Autonoom;
 • Plannen en organiseren;
 • Proactief;
 • Analytisch.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats tussen 30-4 t/m 7-5 2024. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Gerard Tummers bereikbaar op het nummer: 0615021386. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2024-04-24 09:20:59

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden