Coördinator Informatiebeveiliging | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2021-1272
Startdatum:
12-04-2021
Verwachte einddatum:
30-06-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
30-03-2021 13:30
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor SSC-ICT op zoek naar een Coördinator Informatiebeveiliging op basis van 36 uur per week. 

Opdrachtbeschrijving:
Als aanspreekpunt binnen de afdeling RWO heb je onder andere overleg binnen RWO en met collega’s van het team Security. Met jouw proactieve houding sla je een brug tussen de divisies op het gebied van IT security, RWO medewerkers, maar ook managers kunnen bij jou terecht voor gevraagd en ongevraagd advies. Daarnaast ondersteun jij de security adviseur die audits en penetratietesten uitvoert. Met jouw technische kennis van netwerkbeveiliging en kennis van tools en producten, is het uitvoeren van een risicoanalyse voor jou gesneden koek. Aan de hand hiervan doe jij verbetervoorstellen en help je met jouw bijdrage aan het verbeteren van het informatiebeveiligingsbeleid, de standaarden en de huidige procedures. Hier hoeft men jou niet speciaal voor te vragen, aangezien jij ook ongevraagd adviezen geeft. In deze dynamische omgeving weet jij goed te prioriteren en om te gaan met de gestelde deadlines. Omdat jij goed kan communiceren en informatie duidelijk en effectief kan documenteren snap jij dat dit de basis is van een goed advies. Uiteraard beheers jij de Nederlandse en de Engelse taal.

Achtergrond Opdracht:
Deze rol van Coördinator Informatiebeveiliging behoort tot het team specials binnen de afdeling Rijkswerkomgeving (RWO) van onze business Unit Standaard. Er wordt veel samengewerkt met het team security. Deze samenwerking bestaat uit het borgen van beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van gegevens. Hierin hoort ook de integrale beveiliging en Wet bescherming persoonsgegevens. Jij, als Coördinator Informatiebeveiliging, functioneert zelfstandig binnen de afdeling RWO en bent vanuit deze afdeling aanspreekpunt voor de security organisatie van SSC-ICT. Hiernaast ben je in staat om de huidige kaders van de o.a. de BIO te vertalen in pragmatische oplossingen, die binnen de verdere (door) ontwikkeling gebruikt kunnen worden om op een veilige manier de stappen richting o.a de Cloud te ondernemen en deze vertaling ook helder te kunnen aanbienden voor besluitvorming binnen het management.

Organisatorische context en cultuur:
Wij zijn SSC-ICT, het Shared Service Centrum ICT van en voor het rijk, onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. We zijn een van de grootste fullservice ICT-dienstverleners binnen het rijk en servicen de gehele rijksdienst met onder meer rijksbrede IT-services. Ons shared service centrum ondersteunt meer dan 50.000 werkplekken en mobiele devices in Nederland en op 160 ambassadeposten over de gehele wereld. Daarnaast beheren en ontwikkelen we ruim 1000 applicaties, verzorgen housing en hosting in het state of the art overheidsdatacenter (ODC), bieden IT- diensten met extra hoge beveiligingsniveaus en voeren jaarlijks zo’n 260 ICT-projecten uit, waaronder internationale evenementen als het EU- voorzitterschap. Zo zorgen we dat ambtenaren hun belangrijke werk in dienst van de samenleving altijd, overal en veilig kunnen doen.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • CISM / CISSP gecertificeerd;
  • Baseline Informatiebeveiliging overheid gecertificeerd;
  • Minimaal hbo werk- en denkniveau ( 3 jr );
  • Je hebt meer dan 3 jaar aantoonbaar recente werkervaring op het gebied van security binnen een IT-omgeving overheid of vergelijkbare complexe ict omgeving;
  • Bekend met aspecten van informatiebeveiliging, zoals WBP, COBIT, ISO 27000, IRAM en A&K-analyses.

Wensen:

  • Competenties: – Je bent analytisch sterk, kan goed communiceren en hebt goede advies vaardigheden; – Besluitvaardigheid; – Omgevingssentivitief; – Overtuigingskracht; Plannen en organiseren; – Resultaatgerichtheid; – Oplossingsgericht; – Can-Do mentaliteit;
  • Kennis van IT Infrastructuur, werkplek diensten, Citrix, Office 365 implementaties.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op woensdag 7 april 2021. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-03-29 05:15:17

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden