Contractmanager Team Applicatie | Amsterdam

Sorry, deze opdracht voor Contractmanager Team Applicatie is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Amsterdam
Aanvraagnummer:
A2023-697
Startdatum:
22-05-2023
Verwachte einddatum:
31-10-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
38
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
17-05-2023 09:00
Contactpersoon Quest4:
Remco Blommesteijn
Telefoonnummer:
06-11355233
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Contractmanager Team Applicatie

Wij zijn voor een klant op zoek naar een Contractmanager Team Applicatie op basis van 36 uur per week. 

Doel van de functie:
Het voeren van de regie over de totstandkoming van de totale ICT Contractenset en de bestellingen voor deelleveringen van een van de dienstverlenende segmenten binnen de kaders van mantelovereenkomsten voor de levering van diensten en producten op het gebied van informatie- en communicatietechnologie.

De Contractmanager maakt deel uit van de afdeling LM van het ICT bedrijf en valt daaronder binnen het team LM.

Het doel van de afdeling LM is het aangaan, managen en beëindigen van opdrachtgeving aan de ICT leveranciers van de organisatie op tactisch niveau.

Naast het feit dat de Contractmanager voornamelijk opereert op en vanuit het tactisch niveau, is ook het ondersteunen van de opdrachtgeversfunctie op strategisch niveau en het inhoudelijk toetsen op operationeel niveau een onderdeel van de rol en functie.

De Contractmanager fungeert voor de organisatie als het formele contactpunt naar de ICT leveranciers van de organisatie en voor de ICT leveranciers fungeert dit andersom.

De driedeling ‘aangaan, managen en beëindigen’ van leveranciersrelaties geeft op hoofdlijnen de functie binnen het ICT werkveld weer.

Op dit brandpunt tussen de organisatie en de ICT leveranciers richt de Contractmanager relevante processen in en structureert deze waar nodig.

De Contractmanager is ook verantwoordelijk voor het opstellen van het leveranciersplan, de vorming van de (interne) regiegroep.

Het leveranciersplan en de regiegroep zijn belangrijke instrumenten op tactisch niveau om alle acties van en naar de ICT leveranciers en organisatie inzichtelijk te hebben en te kunnen sturen hierop.

Een belangrijk aspect van de functie is de dynamiek; de functie beweegt zich binnen en tussen alle hiërarchische niveaus van de organisatie, de Contractmanager moet zeer goed hiertussen kunnen schakelen en altijd goed de belangen van betrokkenen en het volledige speelveld kunnen overzien.

Het speelveld binnen en buiten de organisatie is altijd in beweging, dit stelt naast de bovengenoemde functie specifieke competenties hoge eisen aan de flexibiliteit, stressbestendigheid, empathie en sensitiviteit van de Contractmanager. 

Bijdrage van de functie:
De functie draagt bij aan de strategie en beleid, communicatie, financiën en productie, waarbij het resultaat gerelateerd is aan de bedrijfsonderdelen van de organisatie, de ondersteuning van het lijnmanagement dan wel de functionele lijn.

Eisen en wensen voor de functie Contractmanager Team Applicatie

Harde eisen:

  • U dient één referentie van een relevante opdracht aan te leveren bij uw aanbieding. Deze moet u opnemen in uw cv en als één document uploaden. U vermeldt opdrachtgever, telefoonnummer, begin/einddatum (niet ouder dan 1 jaar), uur per week, omschrijving werkzaamheden en resultaat;
  • 2-5 jaar aantoonbare ervaring als contractmanager op het gebied van ICT in de afgelopen 5 jaar;
  • Ervaring met werken in grote en complexe organisatie;
  • Competenties: – Samenwerken; – Klantgerichtheid; – Resultaatgerichtheid; – Inzet; – Organisatieloyaliteit; – Netwerken; – Marktgerichtheid; – Ondernemerschap;
  • Alleen kandidaten die in loondienst zijn komen in aanmerking voor deze opdracht. Ben jij ZZP’er informeer dan naar onze mogelijkheden.

Wensen:

  • Ervaring contractmanagement t.b.v. applicatieve dienstverlening.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Remco Blommesteijn bereikbaar op het nummer: 06-11355233. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-05-08 13:44:37

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden