Contractbeheerder | Gelderland

Sorry, deze opdracht voor Contractbeheerder is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Gelderland
Aanvraagnummer:
A2023-848
Startdatum:
01-08-2023
Verwachte einddatum:
31-07-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
19-06-2023 12:00
Contactpersoon Quest4:
Remco Blommesteijn
Telefoonnummer:
06-11355233
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Contractbeheerder

Wij zijn namens onze klant op zoek naar een Contractbeheerder op basis van 36 uur.

Openbare Werken is één van onze 8 afdelingen. Het cluster buitendienst bestaat uit meer dan 65 collega’s. Onder het mom ‘buitendienst eerst tenzij’ voeren we al het onderhoud zoveel mogelijk in eigen beheer uit.  De afdeling openbare werken is volop in beweging. We werken aan een duurzame, toekomstbestendige openbare ruimte. Om dit te realiseren is binnen de afdeling een ontwikkeltraject ingezet. Een belangrijke speerpunt binnen de afdeling is het (laten) opstellen, beheren en actualiseren van contracten met externe partijen, zowel op het gebied van werken, diensten als leveranties en het sturen op een juiste uitvoering ervan. Om deze reden zoeken wij een contractbeheerder openbare ruimte.

Wij zoeken iemand met een proactieve, nuchtere en resultaatgerichte werkhouding. Je treedt op als woordvoerder voor onze klant en verliest daarbij het organisatiebelang nooit uit het oog. Je weet zowel interne als externe partijen aan elkaar te verbinden, maar toont ook daadkracht bij conflicterende belangen. Verder beschik je over de volgende kennis en vaardigheden:

  • Aantoonbaar kennis van UAV 2012 en werken met RAW 2020 systematiek, relevante richtlijnen (o.a. verkeersmaatregelen, kabels & leidingen), RAW-contracten waaronder RAW-projectbestekken, Beeldkwaliteit in RAW en Raamovereenkomsten in RAW.
  • Aantoonbare kennis van de aanbestedingswet (ARW 2016).
  • Vertalen van bestekvoorwaarden en UAV-teksten naar praktische toepassing in de voorbereiding en uitvoering van contracten.
  • Aantoonbare werkervaring als directievoerder UAV is een pré.

Verantwoordelijkheden

Je geeft input bij de totstandkoming van het bestek. Dit kan ook betekenen dat je aansluit bij regionale netwerken als het gaat om regionale aanbestedingen. Je denkt mee met en zorgt voor relevante input richting de (ingehuurde) bestekschrijvers bij het opstellen van bestekken en coördineert dit proces. In samenwerking met de inkoper zorg je voor een goede/evenwichtige inkoopstrategie (BPKV-eisen/wensen). Je sluit aan bij aanbestedingen en beoordeelt inschrijfstaten, BPKV-plannen en beantwoordt vragen bij de inlichtingen.

 Je beheert en actualiseert lopende bestekken en zorgt dat deze op de juiste wijze worden toegepast in de uitvoering. Je zorgt dat bouwvergaderingen en tussentijdse meerwerk afspraken (bv. bestekwijzigingen) zorgvuldig worden vastgelegd. Je beoordeelt termijnstaten en meer of minder werk offertes.

Tevens stuur je op de uitvoering van werken door een regierol te vervullen in bouwvergaderingen en maakt de daarbij behorende verslaglegging op (directievoering). Inhoudelijk word je ondersteund door vakspecialisten, zoals de toezichthouder en desgewenst de regievoerders. Hierbij richt jij je vooral op het nakomen van contractafspraken, financiën, werk- en procedureafspraken, samenwerking tussen opdrachtgever en aannemer, etc. en laat je de beoordeling van het inhoudelijke werk over aan de uitvoerders/toezichthouders.

Je bent een vraagbaak voor werkvoorbereiders, beheerders, projectleiders rondom contracten (bestekken) en voorwaarden (UAV en RAW). Bestekken en de uitvoering ervan worden regelmatig geëvalueerd. Dit wordt door jou geïnitieerd. Vervolgens voer jij de regie op dit proces.

Daarnaast vragen wij van iedereen die bij onze gemeente komt werken een VOG.

Eisen en wensen voor de functie Contractbeheerder

Harde eisen:

  • Specifieke kennis van en ervaring met RAW UAV;
  • Specifieke kennis van en ervaring met contractbeheer openbare ruimte;
  • Specifieke kennis van en ervaring met directievoering.

Wensen:

  • Kennis van en ervaring met RAW UAV (40%);
  • Kennis van en ervaring met contractbeheer openbare ruimte (40%);
  • Kennis van en ervaring met directievoering (20%).

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Remco Blommesteijn bereikbaar op het nummer: 06-11355233. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-06-02 10:40:09

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden