Container platform engineer | Assen

Sorry, deze opdracht voor Container platform engineer is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Assen
Aanvraagnummer:
A2024-630
Startdatum:
01-05-2024
Verwachte einddatum:
31-10-2024
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
26-04-2024 10:00
Contactpersoon Quest4:
Fulko van der Meulen
Telefoonnummer:
06-53719004
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Container platform engineer

Opdrachtomschrijving
Als DCMP, onderdeel van Dictu, zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers die mee helpen om ons containerplatform verder uit te bouwen. Het platform is gebaseerd op Docker, Kubernetes met Rancher en draait op een VMWare(Red Hat Linux) en PCA(Oracle Linux) omgeving. Dit is ingebed in de complexe en uitgebreide infrastructuur van Dictu waar vele applicaties draaien van diverse overheidsinstellingen. Je komt in een klein(5 medewerkers) en enthousiast team waarbij collegialiteit, diepgaande kennis en klantgerichtheid hand in hand gaan. De inwerk periode is kort waarna je geacht wordt zelfstandig stories op te pakken en deze na review af te ronden. Op de roadmap voor komend half jaar staat o.a. migratie naar nieuwe Linux versie, implementatie realtime security, automatisering van cluster wijzigingen door klanten en het draaien in een hybride Cloud zoals Azure en ODC-Noord. Jij, platform beheerder, draait mee in de dagelijkse agile werkzaamheden, draagt zorg, met jouw collega’s, voor een up-to-date platform en implementeert nieuwe functionaliteit. Je bent proactief ingesteld en lost issues op voordat de klant hiervan hinder ondervindt en je vindt het leuk om nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied te volgen en je collega’s hierin mee te nemen. Daarnaast ben je flexibel en kunt snel schakelen als dat gevraagd wordt en om je weg te vinden in de eisen die Dictu stelt aan de betrouwbare levering van zijn diensten. Tevens ga je meedraaien in de consignatie en onderhoudsmomenten buiten kantoortijden. Uiteraard voldoe je aan de organisatieprocedures om de integriteit en veiligheid van het platform te waarborgen.

Achtergrond
DCMP is opzoek naar medewerkers die invulling willen geven aan nieuwe ontwikkelingen, hybride cloud/RKE2/realtime security/etc… en daarnaast meedraaien in het standaard beheer van ons platform. Standplaats is Assen maar het is mogelijk om, in overleg, hybride te werken.

Organisatie
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.

Eisen en wensen voor de functie Container platform engineer

Harde-eisen

  • Minimaal HBO werk en denk niveau
  • Aantoonbaar werkervaring met Agile/devops/Safe
  • Kennis van Linux, Kubernetes
  • Aantoonbare kennis of opleiding op het gebied van Technische Architectuur

Wensen

  • Kennis van Rancher, Open Shift, Neuvector, Harbor, Git en F5 is een pré
  • Ervaring met werken bij de Overheid en dan bij voorkeur met soortgelijke werkzaamheden.

Competenties

  • Je kunt omgaan met procedures en richtlijnen op het gebied van veiligheid en beheer. Je hebt bij voorkeur ervaring met agile werken. Jehebt goede communicatieve vaardigheden en bent in staat om jouw kennis te delen met collega’s.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Fulko van der Meulen bereikbaar op het nummer: 06-53719004. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2024-04-24 11:30:05

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden