Consultant doorontwikkeling interdepartementale WOB Coördinatie en administratie | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2022-0487
Startdatum:
02-05-2022
Verwachte einddatum:
01-05-2023
Aantal uur per week:
24
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
29-04-2022 11:00
Contactpersoon Quest4:
Remco Blommesteijn
Telefoonnummer:
06-11355233

Functieomschrijving

Wij zijn voor het Ministerie van Justitie en Veiligheid op zoek naar een Consultant doorontwikkeling interdepartementale WOB Coördinatie en administratie op basis van 24 uur per week. 

Wij zoeken wij naar een ervaren consultant die in teamverband en met de projectleider kan werken en samen met betrokkenen in staat is de lopende implementatie mede vorm te geven. Belangrijkste werkzaamheden: -het begeleiden/vormgeven van de doorontwikkeling van de interdepartementale WOB administratie. -adviseren aan de projectleider Interdepartementale Wob-c19, aangaande toekomstige mogelijkheden gegevensontsluiting en optimaliseren Wob coördinatie. -contact onderhouden met de Web-provider. -bij afwezigheid projectleider, het voorzitten van het interdepartementaal overleg. Daarnaast het analyseren van gegevensbestanden etc. etc.

Organisatie:
De programmadirectie Evaluatie en Verantwoording COVID-19 De coronapandemie heeft geleid tot een wereldwijde crisis. De programmadirectie Evaluatie en Verantwoording COVID-19 is opgericht om de evaluatie van en verantwoording over de Nederlandse aanpak van de coronacrisis interdepartementaal te coördineren. Vanuit onze overkoepelende blik signaleren wij kansen en agenderen wij knelpunten. Wij werken grenzeloos samen met en voor de overheid én de samenleving. Wij stellen daarbij de opgave centraal en zijn faciliterend aan anderen.

Coördinatie Wob/Woo: Wij faciliteren interdepartementale coördinatie van het behandelen van Wob- en Woo-verzoeken over de aanpak van de coronacrisis. Wij zorgen voor samenwerking tussen de departementen om kennis te delen en dubbel werk te voorkomen. Als interdepartementaal informatieknooppunt houden wij zo overzicht over alle COVID-19 Wob- en Woo-verzoeken. Wij hebben een samenwerkingsruimte ingericht waarmee wij het uitwisselen van Wob- en Woo-verzoeken en zienswijzen mogelijk maken. 

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • De kandidaat beschikt over een afgeronde opleiding op minimaal hbo niveau
  • De kandidaat geeft minimaal 2 recente voorbeelden van projecten waarin hij/zij gewerkt heeft met implementatietrajecten, inclusief aantoonbare resultaten.
  • De kandidaat heeft aantoonbare kennis op het gebied van onsluiten van datatabases en ontsluiting van gegevens.

Wensen:

  • De kandidaat beschikt over een afgeronde opleiding op minimaal hbo niveau in de richting van informatiemanagement, ICT, Bedrijfskunde of vergelijkbaar;
  • De kandidaat heeft aantoonbare werkvaring in de samenwerking met verschillende stakeholders (geef minimaal 2 voorbeelden);
  • Competenties: Een stevige persoonlijkheid die niet bang is om medewerkers aan te spreken en een echte “aanjager” is; – Een goede communicator, verbinder, die de samenwerking binnen het interdepartementaal speelveld kan stimuleren; – De kandidaat beschikt over goede onderhandelingsvaardigheid.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Remco Blommesteijn bereikbaar op het nummer: 06-11355233. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-04-15 16:04:22

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden