Senior Business Consultant/FB Impromptu/Cognos

Functie omschrijving

Gemeente Eindhoven zoekt met spoed een bi- of businessconsultant voor een analyse op de huidige situatie en gedeeltelijke migratie (~10%) van nog aanwezige Impromptu-rapporten naar Cognos. Periode van inzet is z.s.m. tot einde 31 december 2016.

Situatieschets: Na een eerste opschoningsslag zijn er zo’n 750 Impromptu-rapportages actief. Impromptu wordt door de leverancier niet langer ondersteund; Cognos is de default rapportagetool bij gemeente Eindhoven. Een aantal rapportages kent macro’s die printoutput genereren.
Na een korte analysefase zal een overzicht beschikbaar moeten zijn van de bestaande rapportages die dienen te worden overgezet naar Cognos en de wijze van aanpak. Daarbij dient er een inschatting te komen van welke rapportages nog in 2016 kunnen worden overgezet en welke in een later traject worden opgepakt. Tenslotte dient er een adviesvoorstel met stappenplan te komen over de structuur van rapporteren (o.a. alles centraal of inrichten view-optie voor gebruikers; architectuurvoorstel onderliggend Data warehouse of zelfstandige database).

Functie eisen

Gevraagde kennis en kunde: kennis van Impromptu en Cognos is een vereiste. Aantoonbare communicatieve kwaliteiten voor overleg met de businesszijde als vragende partij en de huidige functioneel beheerders als leverende partij zijn een vereiste. Kennis van Key2Burgerzaken is zeer grote pré.

Extra informatie

Standplaats

Eindhoven
Aanvraagnummer
487
Startdatum:
2016-11-21
Verwachte einddatum
2016-12-31
Aantal uur per week:
36
Uurtarief
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
2016-11-10
Contactpersoon Quest4:
Jacqueline Slaap

Aanvullende informatie

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Jacqueline Slaap Als u geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij u van harte uit een aanbieding te verzorgen via het onderstaand aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2016-11-08 13:29:57

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden